16 Април, 2012 21:17 6 549 0

Стриптизьорки облечени като монахини искал Берлускони

  • берлускони-
  • дело-
  • стриптийз-
  • монахини

Свидетелка разказа пикантни истории от партитата на бившия италиански премиер Силвио Берлускони.

"Момичета с костюми на монахини и други с маски на футболиста "Роналдиньо" се събличаха пред Берлускони", разказа свидетелка по делото срещу бившия премиер, обвинен в сексуални отношения с непълнолетна проститутка, съобщава Гардиън.

Манекенката Имане Фадил (на снимката вдясно) разказва, че когато за първи път е отишла на едно от партитата е получила 2000 евро от Берлускони, който й е казал да не се обижда. Същата нощ тя видяла две млади момичета, облечени като монахини с воали и кръстове да се събличат пред тогавашния премиер.

Една от жените е била Никол Минети, която сега е регионален съветник от партията на Берлускони в Милано. Фадил твърди, че Минети и още едно момиче са останали във вилата на Берлускони и получили повече пари, за да правят секс с него.

На друго парти Фадил видяла бразилски модел с фланелка на Милан и маска на Роналдиньо. Бразилският футболист играе в Милан, който е собственост на Берлускони от 2008 до 2011 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА