21 Март, 2019 21:00 3 253 11

Майкъл Джексън остава в Мадам Тюсо

  • майкъл джексън-
  • краля на попа-
  • мадам тюсо

Световноизвестният музей ще запази восъчните фигури на Краля на попа

Майкъл Джексън остава в Мадам Тюсо - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Заради обвиненията в педофилия в новия документален филм за Майкъл Джексън "Да напуснеш Невърленд" изпълнители, продуценти, музеи, модни къщи, радиостанции се разграничиха от покойния Крал на попа. В отговор на призива восъчните му фигури да бъдат претопени, от Музеите на Мадам Тюсо заявиха, че ще ги запазят, пише в. Daily Star.

Восъчни фигури на Майкъл Джексън има в музеите от прочутата верига в Лондон, Блекпул, Лас Вегас, Ню Йорк, Сан Франциско, Шанхай, Хонконг, Пекин и Сидни.

Въпреки скандала, който се разгоря покрай излъчването на документалния филм "Да напуснеш Невърленд", в който Уейд Робсън и Джеймс Сейфчък обвиняват Майкъл Джексън в педофилия, от Музеите на Мадам Тюсо засега не възнамеряват да се "отърват" от восъчните фигури на певеца.

"Нашите скулптури от восък отразяват профили с влияние върху поп културата, които посетителите искат да видят. Ние редовно съобразяваме с външни събития решенията си кои фигури да показваме.

Засега и в обозримо бъдеще восъчните двойници на Майкъл Джексън ще останат изложени на показ", каза музеен говорител.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    3 7 Отговор
    А защо не в детската градина?
  • 2 Morgoth

    14 2 Отговор
    Всички знаеха още по времето когато беше по върховете на класациите, че е педофил. Но тогава му лижеха обувките, само и само да вземе някой под крилото си и да го направи музикант. Сега същите се правят на ощипани моми. Същите като холивудските коври, дето са яли кифтйеата и ни съ ривали, а 20-30 години по-късно се сещат, че не било толкова хубаво.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 vasik atanasova

    0 1 Отговор
    А ТОЙ СИ ЖИВЕЕ В МАРКО
  • 5 Каракуд

    4 5 Отговор
    Няма лошо да го оставят, величието му като музикант е несъмнено, но може да прибавят едно-две восъчни малки момченца до него, не че нещо, просто така.
  • 6 Bubbles

    6 1 Отговор
    А кои са Уейд някойси и Джеймс едикойси за да обвиняват когото и да било в каквото и да е?
    Още преди години беше ясно че тия обвинения са с едничката цел "Лесни пари", дори след смърта на Майкъл, онова лекенце дето вдигна пушилката заедно с цялото му семейство си признаха че не е имало нищо такова...
    Не е истина какво гадно племе сме това хората!
  • 7 Mariq

    9 0 Отговор
    Естествено че ще го оставят, само малоумник може да вярва на тия лъжливи овчарчета. Гледах филма, пълна боза. Защо не се подложат на детектор на лъжата тия двамата, дето толкова са пострадали. От малки обичали бижута и затова си ги пазели и до днес, нищо че имали лоши спомени. Кой си пази нещо, дето му носи лош спомен. Единствената жертва е Майкъл. За пари го съсипаха! Но всеки ще си плаща рано или късно!
  • 8 GARI

    3 0 Отговор
    Всичко е за пари, жалко за HBO, че дадоха трибуна на двама доказани лъжци.
  • 9 682

    0 3 Отговор
    Само че с навирен ....й
  • 10 Емил

    3 0 Отговор
    Morgoth-Каракуд-Вие две отрепки сте позор за човешкия род-не петнете паметта на великия мъж
  • 11 Зелер

    0 1 Отговор
    Никъде по света, нито една радиостанция не е спряла песните на Краля. Никъде по света, въпросният филм не предизвиква полемики, даже напротив, излъчването му е спряно и още на премиерата никой не му обърна никакво внимание. Още по-малко, дали "восъчните му фигури", апропо, тя е само една, да бъдат претопени. Само тук, родните халтури в журналистчески образ, пробутват в долнопробните си сайтчета мамци за още по-долнопробните си и декапитирани читатели... Всуе. Кралят е велик!
Новини по държави: