Last news in Fakti

26 Април, 2019 13:54 7 679 8

Сериен убиец показа къде е заровил жертвите си

  • кипър-
  • убийства-
  • жени

Признава за 8 убийства

Сериен убиец показа къде е заровил жертвите си - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Общо осем са жертвите на 35-годишен офицер от кипърската гръцка армия, който беше арестуван преди дни. „Първият сериен убиец”, както го кръстиха местните медии, показа на полицията част от местата, където е заровил жертвите си.

В процес на издирване са телата на на жена, която по народност е индийка или непалка, както и румънка и нейната осемгодишна дъщеря. Шестгодишно момиче - дъщерята на друга от жертвите на убиеца, също се издирва.

Следователите са открили тялото на третата жена в петък след като заподозреният ги е отвел до мястото, където е твърдял, че е изхвърлил трупа. Мястото се намира близо до столицата Никозия. Съобщава се, че заподозреният се е запознал с жертвата, която е изчезнала през декември 2017 г.

Трите жертви, чиито тела са открити, са от филипински произход. Името на престъпника все още не е обявено официално. Полицията е поискала допълнителна помощ от британски експерти във връзка с разследването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кипър

    12 26 Отговор
    Майка му е българка. Той говори перфектно български.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 777

    10 14 Отговор

    До коментар #1 от "Кипър":

    Комунистическата партия на Кипър е изпращала студенти да учат в български университети. Един от тях е баща му. Той се срещна и се ожени за българка, която по-късно изостави съпруга си и детето си. Това дете е убиецът.
  • 4 значи

    11 16 Отговор
    комунист русофил българин и убиец... а къде е странното?

    Коментиран от #5

  • 5 Нашата национална шизофрения

    16 8 Отговор

    До коментар #4 от "значи":

    Къде ли? В това ... Комунист и убиец, да. Русофил и убиец, не. Циганин и убиец, да. Българин и убиец, не.
  • 6 нннн

    3 6 Отговор
    колко сте прости хора все с цигани те се измивате рацети вие българите по големи убици сте и крадливи виш те до кадеи докарах те бг вие

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 незнайко

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "нннн":

    Докарахме я до там, че Вие с основно НЕЗАВЪРШЕНО образование да ни се подигравати !!! Но спокойно края на прословутата демокрация за Вас свършва !!! Цял свят разбра що за стока сте ЦИГАНИТЕ !!!