Last news in Fakti

2 Септември, 2019 19:15 2 526 3

Огнена трагедия в океана край Калифорния (ВИДЕО)

  • санта крус-
  • санта барбара-
  • калифорния-
  • пожар-
  • яхта

Има загинали хора на борда на обхванатата от пожар яхта край югозападните брегове на САЩ

Огнена трагедия в океана край Калифорния (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Има загинали сред хората на борда на обхванатата от пожар яхта край южното крайбрежие на американския щат Калифорния, съобщиха местните служби, цитирани от АР.

Рано тази сутрин бреговата охрана и противопожарните служби са получил сигнал за пожар на плавателния съд, използван от гмуркачи, край остров Санта Крус, разположен срещу град Санта Барбара.

Уебсайтът "Дейли бийст" цитира шефа на пожарната в окръг Вентура, според когото има жертви. Той обаче не уточнява броя им.

Огнена трагедия в океана край Калифорния (ВИДЕО)

Телевизионният канал Кей Ти Ел Ей, който се позовава на противопожарната служба в окръг Вентура, съобщи, че 34 човека са загинали.

От бреговата охрана казаха, че петима души от екипажа на 20-метровия плавателен съд, които са спели на горната палуба, са спасени. Друг член на екипажа е получил леки наранявания. По думите на Матю Крол от бреговата охрана в неизвестност са 34 пътници, които се спели на долната палуба.

В издирвателно-спасителната операция участват хеликоптери, малки лодки и патрулен катер.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пипъна

    14 0 Отговор
    Лошо
  • 2 Реално

    13 4 Отговор
    Лека им прьст на загиналите...Това ако се беше случило в Русия-досега соросоидите да бяха надраскали много коментари -в стил "пияни ушанки,Путин е виновен..и т.н...."
  • 3 Яшко

    2 1 Отговор
    И ся какво? да обявим Ден на нацио ален траур ли? И то за за преядени говеда, всеки ден умират невинни хора и деца заради тяхната алчност