Last news in Fakti

29 Септември, 2019 20:00 3 781 8

Опасен убиец трупа мощ над океана

  • ураган-
  • лоренцо

Ураганът Лоренцо набира сили над централната част на Атлантическия океан, далеч от населени с хора територии

Опасен убиец трупа мощ над океана - 1

Ураганът Лоренцо набира сили над централната част на Атлантическия океан, далеч от населени с хора територии, предаде АР.

Националният център на САЩ за ураганите съобщи снощи, че постоянните ветрове в бурята от четвърта категория достигат 233 км/ч. В момента Лоренцо се намира на около 2325 км югозападно от Азорските острови и се движи на север с около 16 км/ч.

Засега не са издадени предупреждения, макар че причинени от бурята наводнения засягат североизточното крайбрежие на Южна Америка и Малките Антили.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хойо

    3 1 Отговор
    Как ги измислят тези имена...

    Коментиран от #5

  • 2 Не харесвам САЩ

    5 9 Отговор
    Да не забрави Лоренцо да посети Анерика,пе не всипки може да збъднем Американската мечта,но той поне ше я посети! Лоренцо, да не правиш мн.оакости,само толкова,че да падне долара.

    Коментиран от #3, #7

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ангел Котев

    3 0 Отговор
    Не харесвам и не толерирам никакви обидни фрази.
  • 5 Немец

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хойо":

    Обикновенно ураганите ги кръщават с женски имена.Това е така,защото те винаги започват с духане,а после ти отнасят къщата.
    Напоследък обаче стана модерно да си:Джендър,Гей,Транс,Метро и още много други....
    А и те имат права....
    Нека да сме толерантни все пак ;-)
  • 6 Къде го това наводнение?

    1 0 Отговор
    Засега не са издадени предупреждения, макар че причинени от бурята наводнения засягат североизточното крайбрежие на Южна Америка и Малките Антили."
    Къде го видяха това наводнение на малките антили, който са близо до южна америка. В момента съм на остров сен. Мартен, и няма никакви бури и наводнения, единствено морето е малко по вълнисто от обикновено спокойната вода. Превалява дъжд но за кратко, нормален дъжд без силни ветрове. Дано тази буря не достигне населени места, че ще е бъде разрушително. На остров сен. Мартен местните жители още се възстановяват от урагана Ирма.
  • 7 Аресай моя

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Не харесвам САЩ":

    На рашките ураган не им трябва - сами се трепят, взривяват си ядрени ракети и ги ръководи путя.
  • 8 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Този Лоренцо е на "пъпа" на Северния Атлантик. Врътка се много яко, но пък пълзи със 16 км/ч някъде на север. Моята география показва, че е между Мавритания/Африка/ и Пуерто Рико, и северно от Екватора на около 2000 км. Движейки се на север/ако не засучи където му е кеф/ ще трябва да се забучи между Исландия и Гренландия на около 4000 км северно. А там /ако стигне до там/ е студено и той ще се кротне - все едно не го е имало.И на българите не им трябва ураган!! Винаги знаят на къде да си завъртят д...то и.....го отнасят по класическия начин - сами се трепят,нямат ядрени ракети / ако имат ,до 72 часа ще се самовзривят/ и ги ръководят винаги мно-о-о-ого "мъдри" хора......