Last news in Fakti

26 Октомври, 2019 14:12 1 926 16

Руската шпионка се прибра в Москва

  • мария бутина-
  • шпионин-
  • агент

Мария Бутина благодари на хората, които са я подкрепяли след ареста ѝ

Руската шпионка се прибра в Москва - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мария Бутина, която излежа в САЩ 18-месечна присъда за действия като чуждестранен агент, благодари на хората, които са я подкрепяли след ареста ѝ през юли 2018 година, предаде Асошиейтед прес.

Бутина направи кратко изявление пред медиите в зоната за пристигащи пътници на московското летище "Шереметиево", след като пристигна с полет от Маями.

Трийсетгодишната Бутина бе освободена вчера от федералния затвор в Талахаси, щата Флорида, където излежа 18-месечна присъда. Тя бе осъдена заради опит да се инфилтрира в консервативни американски политически групи с цел да влияе върху президентската кампания в САЩ през 2016 г. и се призна за виновна, че е действала като нерегистриран чуждестранен агент.

На летището я очакваше баща ѝ Валерий, пристигнал в столицата специално, за да посрещне дъщеря си, както и представители на множество медии.

Сред посрещачите бе и говорителката на руското министерство на външните работи Мария Захарова, допълва ТАСС. Тя направи първите снимки и видеа на срещата между баща и дъщеря, които след това бяха качени на страниците на дипломатическото ведомство в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И ко на

    6 17 Отговор
    интересува нас Българите съдбата на рушката шантонерка.???

    Коментиран от #6

  • 2 Браво

    9 6 Отговор
    Герой на Русия.
  • 3 Вова молодец

    17 5 Отговор
    Само конспирации са им в главите на джендърите. Интересува го някой американските "избори" между двете партии хаха...
  • 4 az#ЛибераленКрах

    14 2 Отговор
    И тая е "шпионка", колкото Николай Малинов е "шпионин"!

    ХАХАХАХАХ!

    Коментиран от #11

  • 5 Последния софиянец

    5 5 Отговор
    Това е внучката на Щирлиц.
  • 6 Котарак от сой

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "И ко на":

    Вие козяшките шантонерки сте ни достатъчни.
  • 7 az#ЛибераленКрах

    19 2 Отговор
    За пропагандата няма почивен ден!
    Бутина е осъдена, за това че е действала като чуждестранен агент в САЩ, без да е регистрирана по закон. Бутина не е осъдена за шпионаж! Почувствахте ли разликата??? Но въпреки това пропагандата продължава да твърди, че е руска шпионка! :)))

    Коментиран от #14, #15

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Див петел

    0 5 Отговор
    И кво сега...остава Путин да и връчи орден ''Герой Советского Союза''и за гарнитура-орден ''Ленин'' и ЧК-истката може да мине на работа в като машинописка в деловодството на ЧК, пардон-КГБ ...оопс -ФСБ..абе както и да е , все е тая...пък ако е зле с машинописа може и като хостеса по време на запоите на отговорните фактори...със сигурност има подготовката и квалификацията на такава...
  • 10 Onq s konq

    0 4 Отговор
    Всъщност се казва Мария Путина

    Коментиран от #13

  • 11 Казуар

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "az#ЛибераленКрах":

    Какво би станало с умника Николай Малинов ако е гражданин на Русия и пише мнения как да се промени руската политика до западни и американски служби.
  • 12 Хрониките на Евразия

    0 2 Отговор
    Централната новина за днес в Русия :
    Как руска шпионка , предлагаща секс срещу информация , позорно беше изгонена от САЩ ….
  • 13 да ти кажа

    0 4 Отговор

    До коментар #10 от "Onq s konq":

    Направил си малка грешка , не е съществена , но...в Путина между ''т'' и ''и'' има едно ''к''... нали така??
  • 14 Хамсал

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "az#ЛибераленКрах":

    То и за шпионство кой дава само 18 месеца, ама козяшката соросня не мисли!
  • 15 Барчо

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "az#ЛибераленКрах":

    Даааааа! Премълчаване на нещичко, леко изопачаване на друго дава съвсем различен смисъл на цялата тема. Това е оръжието на медиите за пренасочване общественото мнение в каквато си искат посока. Естествено фактологията няма как да бъде изменена. В картинки изглежда все едно на един стадион да бъде аплодиран губещия отбор от собствената си публика. Дето имаше един лаф, че сме загубили с 4 на 0, но това автоматически се превръща в победа ако на реванша бием с 5 на 0 срещу Англия.
  • 16 Барчо

    4 0 Отговор
    Леле, леле!!! Руски шпиони, едни 30 годишни девойки, други - предадети, трети - куци отровители, четвърти - некви невръстеници и т.н. Като извод, цялата руска шпионска мрежа и специални служби се състои от нещастни неграмотници. Явно целта на соросоидите е да бъде показана руската система точно така, ама дали е така .....
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания