Last news in Fakti

30 Януари, 2020 16:32 2 482 7

САЩ търсят сътрудничество с Русия

  • сащ-
  • майк помпео-
  • русия

Майк Помпео ще пътува за Украйна

САЩ търсят сътрудничество с Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният секретар на САЩ Майк Помпео заяви, че търси сфери за обща работа с Русия, съобщи РИА Новости.

Предстои посещение на Помпео в Украйна. Там той ще разговаря с американски представители, отговарящи за европейската граница.

Обсъдени ще бъдат варианти за подкрепа на украинците срещу руските действия. Това обаче не означава, че САЩ не търсят варианти за обща работа с руските представители.

„Търсим области, в които да работим заедно. Ние свършихме добра работа в сферата на антитероризма. Трябва да мислим, за това, когато говорим за споразумение, засягащо оръжията. Ние търсим гарантиране на общата сигурност“, заяви Помпео.

Той планира да пътува до Украйна през утрешния ден. Посещението е планирано от един месец.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 слип

    34 1 Отговор
    Никога няма да намериш под вола теле г-н Пампардео
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Руската култура

    5 23 Отговор
    Погледнете с какви неща се занимават президентите на Великите сили и цивилизoвaнитe нaрoди, a нe плeмeнa кaтo бългaритe, cъcтaвeни oт 10 тюркcки плeмeнa oт Cрeднa aзия, oмeшaли ce c 10 плeмeнa oт мoнгoлcкитe и татарските cтeпи, минaли прeз Руcия и дoшли тук в гaлoп c кoнницa прeди 1300 гoдини и си вземете поука!Тук на Балканите, след идването на тази смесица от 20 племена преди 1300 години, са продължили да се смесват с още други 10-15 народа и племена под чието робство са били, и до ден днешен, но за това няма да говориме защото сте го учили в учебниците по история. Циганина_Радев пак се изказва неподготвен! Махнете този черньо, селянин от турските села по южната граница от сградата на президентството за да не ни излага повече пред Великите сили! На следващите президентски избори минимум със средно образование, иначе си заминавам за Русия. До кога ще ни управляват_цигани в костюми, които си уреждат мургавите жени на сладки служби във военновъздушните сили на България ВВС без конкурси и с връзки??

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Румяна Костова

    17 1 Отговор
    Кк ще стане тази работа? Американците ще дадат подкрепа на украинците срещу руските действия, но в същото време ще търсят руско сътрудничество! Все повече новини, които идват от американските политици могат да се отнесат към комедийния жанр.
  • 6 Румяна Костова

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "Руската култура":

    Вие сте ценител на арийската красота и интелект на опонентката на Радев на президентските избори. Какво да се прави, всеки с вкуса си.
  • 7 факт

    1 0 Отговор
    И като се разберат нашите ще го духат!