19 Март, 2020 11:25 63 321 131

Сякаш война! Армията изнася трупове в Италия

  • италия-
  • коронавирус-
  • крематориум-
  • трупове-
  • армия-
  • ковчези-
  • жертви-
  • война

Северна Италия се намира в бедствено положение

Сякаш война! Армията изнася трупове в Италия - 1

Ужасни снимки бяха разпространени в италианските медии от град Бергамо, който е един от най-засегнатите от пандемията. Италия е страната след Китай с най-много човешки загуби от пандемията с коронавирус.

В Бергамо бяха изпратени десетки военни превозни средства, за да изнесат труповете на починали от коронавируса към други точки на страната. Крематориумите в северния италиански град не могат да се справят сами, макар че работят денонощно.

Само за изминалото денонощие в Италия бяха регистрирани 475 смъртни случая, като огромна част от тях са в северната част на страната. Бергамо се намира близо до град Милано, който заедно с Торино е икономическият център на Северна Италия и основна движеща финансова сила.

Крематориумите в Бергамо са неспособни да се справят с големия брой починали от коронавирус, което е принудило армията да се намеси и да транспортира ковчезите в други точки на страната, сред които градовете Модена и Парма. Италия е в бедствено положения, а премиерът Джузепе Конте заяви, че нищо няма да е както преди след пандемията. Правителството обяви, че ще удължи карантината в страната. Планира се и съкращаване на работното време на хранителните магазини.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 тнт

    205 60 Отговор
    Италианската армия изнесе ковчега и на ЕС! Край на купона!

    Коментиран от #114

  • 4 Последния софиянец

    130 40 Отговор
    4000 излекувани и 3000 умрели. Колко процента прави.

    Коментиран от #9, #11

  • 5 гост

    75 88 Отговор
    С тези мерки които предприемат нашите, скоро и тук!
  • 6 гост

    167 16 Отговор
    В Ухан беше същото, докато карантината у мерките не дадоха резултат. И там изнасяха стотици трупове на ден с камиони, но спряха след пика. Та Италия са в пика, още няколко седмици и ще премине.

    Коментиран от #55

  • 7 ЗЕВС

    140 21 Отговор
    Коронавирус? Това е само прелюдия към основното, а какво следва?
    Нищо добро, все още много Българи помнят и са преживели ситуацията, а именно началните години на прехода от 30 март 1990 (обявяване на мораториума за външния дълг на България)
    до 1997 г., когато държавата започва да излиза от апокалипсиса на хипер инфлацията от 576%.
    Разликата е, че тогава кризата беше предизвикана от политици- лумпени, а сега от някакво си „вирусче".
    Положението в момента е още по- лошо, държави със слаба финансова дисциплина, като Гърция, която има брутен външен дълг от над 180 %, Италия над 140%, Португалия над 130%, и тн. в условя на карантина и тотален спад на БВП, са детонатор, който ще взриви финансовите и социални системи.

    Като за начало, затруднено вътрешнофирмено и междунароно разаплащане, вече е факт, неизпълнение на поръчки и договори, фалити на фирми, предприятия и последвалата безработица от това,придружено с липсата на основни хранителни и промишлени стоки.

    Коментиран от #58

  • 8 ЗЕВС

    93 18 Отговор
    продължение:
    Увеличените разходи на фиска, по социални и други плащания и все по- малките постъпления ще изправят ЕЦБ и държавите, които не са приели Еврото, пред дилемата, инфлация- печатане на пари, или купонна система. И при двата варианта, голяма част от спестяванията на хората ще се изпарят, за тези, които имат разбирасе. За друга част от хората за да преживеят кризата ще трябва да разчитат на кредит, или помощ от роднини, проблема е, че много от тях няма да имат възможност да го върнат, което ще доведе до запориране на сметки, отнемане на коли, жилища и тн. Не искам да ставам лош пророк, но фалити на банки предимно в Еврозоната е напълно възможен. Причината за това е, че задължителната ликвидност на банките от 1% е крайно недостатъчна, за България по спомен мисля, че беше около 10%.
    Не изключено и въвеждане на военно положение и вечерен час, поради това, че ще има значително повишение на обирите и нападенията над безащитни граждани.
    В хауса на коронавируса и финансовата криза, за жълти стотинки ще бъдат изкупени цели икономики, и държави заедно с крепостните. Въпрос на време е да разберем на, кой „Бог" ще се кланяме- кланят (тези, които ще оцелеят) и извършваме поредните жертвоприношения.

    Коментиран от #12, #13, #16, #24, #102, #118

  • 9 Aaaaaa

    159 15 Отговор

    До коментар #4 от "Последния софиянец":

    Колкото - толкова. Човечеството е много лицемерно. Хората пият пушат , дрогират , воюват, изнасилват какво ли не правят, но сега са се стреснали. От какво?! За какво?! Искат да са здрави , за да могат да се тровят бавно с дроги, лекарства и пластмаса ли?

    Така , че каквото - такова

    Коментиран от #49, #103

  • 10 Fate

    78 17 Отговор
    Колко общо измират средно на ден / седмица месец /без - преди коронавирус и колко са сега с вируса
    Другото е стъкмистика

    Коментиран от #17, #19

  • 11 Първия софиянец

    43 1 Отговор

    До коментар #4 от "Последния софиянец":

    Само не умирай от страх, че за това не се полагат пари.

    Коментиран от #51

  • 12 Гъзар тънкач с А8 на гаС

    21 37 Отговор

    До коментар #8 от "ЗЕВС":

    Ти си за лечение НЕЗАБАВНО
  • 13 Как на кой

    16 5 Отговор

    До коментар #8 от "ЗЕВС":

    На Буда
  • 14 Наблюдател

    156 15 Отговор
    Пак ни облъчват. Зашо не пишат колко са оздравели и колко са имали просто леко неразположение ?
    Какви са тези камиони ? Покажете направо труповете в крематориума!
    Започвам да си мисля, че се прави нарочно, макар и да не съм привърженик на конспирациите. Освен да скапят икономиките нищо друго няма да постигнат. Запролети ли се у нас и вируса ще изчезне като всяка година.
    А от мен, НАЗДРАВЕ!

    Коментиран от #21, #73

  • 15 Nov123

    120 3 Отговор
    Армията не изнася труповете а доставя ковчезите !!! Превеждайте точно от Италианските сайтове
  • 16 бай Мирчо

    58 14 Отговор

    До коментар #8 от "ЗЕВС":

    Добър и задълбочен коментар си направил.Нещата отиват точно в тази посока.
  • 17 Пацо

    55 23 Отговор

    До коментар #10 от "Fate":

    Ако някой от близките ти е в ковчег не е статистика а трагедия. Явно не си виждал скоро ни болница ни гробища.
    Хората в Италия умират като кучета и прасета. Това е цитат който тук са ти спестили.
  • 18 По-спокойно!

    101 8 Отговор
    Без паника! Ще премине и това, преживели сме какво ли не. Дано да се научим да сме по-човечни, по-солидарни. Забогателите да се замислят няма ли да са по-добре, ако помагат на бедните, болните. Ако сме заедно в бедата и мислим и за другите, ще излезем от ситуацията по-силни!
  • 19 Гост

    17 9 Отговор

    До коментар #10 от "Fate":

    Полагам преди CODVID-19 не са ги изнасяли с камиони. Толкова за стъкмистиката.
  • 20 Госあ

    84 13 Отговор
    Всяко зло за добро, пълната изолация (имам предвид помощ) на бедстващите италианци ги принуди да поискат помощ от цивилизованият и хуманен Китай. И вече има резултат- първият излекуван възрастен италианец с наличните и доказано ефективни препарати. Надявам се Китай успешно да приложат мерките на цивилизованият свят в Италия, като Италия да се съобрази с цивилизацията, а не с наглите лицемери от ЕС

    Коментиран от #34

  • 21 Последния софиянец

    19 10 Отговор

    До коментар #14 от "Наблюдател":

    Нали ти казаха. 4000 оздравели. 3000 умрели. Какво не разбра?
  • 22 Онзи

    42 34 Отговор
    Къде е Мангъров да им обясни "истината" на италианците? Това е просто грип , и тия са забравили да се допитат до нашия велик спецЯлиС .

    Коментиран от #26

  • 23 До NOV 123

    47 2 Отговор
    Да, с преводите нещо не е както трябва! Непрекъснато ни повтаряха, че ЕС затваря границите си за външни страни, а всъщност става въпрос за ШЕНГЕН. Има разлика, нали? И при преводачите ли са накацали калинки? Това не е професия за всеки, понаучил малко чужд език!
  • 24 Гражданин

    37 20 Отговор

    До коментар #8 от "ЗЕВС":

    Обрисуваш прекалено черна картина, според мен до 2 месеца пандемията ще е приключила, а за възстановяването на икономиката ще бъдат необходими не повече от 3 до 6 месеца.

    Коментиран от #88, #91

  • 25 мани мани

    18 9 Отговор
    много жаби ядат... коронките ги завъждат, тестват на жабки, мишки, мамунки и др. животинки... оказва се, че тия нации ядат много жабки, плъхове... и не знаят как да лекуват пневмонии, защото явно са и нямали опит с много случаи... веднага им подават кислород на болните... защо? на тежките случаи е оки, ама те така или инак са си пътници достигнат ли до машината :) не ги карат да отхрачват! не знаят как да процедират! то се вижда! и са стиснати италианците, не дават пари да купуват илачите... с'а бройте мъртъвците! то се видя кои нации са хипер зле в здравеопазването си! видя се и кои са най-големите мундари! тъй си е, к'во?!
  • 26 мани мани

    19 35 Отговор

    До коментар #22 от "Онзи":

    мангъра е прост и кух та дрънка, дрънка и глупост след глупост... доцент :) ей такива пишман изучили се учили недоучили обаче се правят и на преподаватели и учат младежите на некадърност, зат'ва и лекаряту са ни на това положение...
  • 27 мани мани

    23 9 Отговор
    колкот' доценти имаме... с лопата да ги ринеш... и всички до един са пълни некадърници! т'ва важи за всяка наука... бая съм ги срещал доцентите... с високо самочувствие, без покритие! гьоно'е!

    Коментиран от #37

  • 28 Коко

    32 8 Отговор
    Абе вижте прираста на Италия,500 000 се раждат,700 000 умират на год. НОРМАЛНО Е 2000 умрели на ден,това е ФЕЙК

    Коментиран от #70

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 техническо време

    21 3 Отговор
    Е то по тази логика и армията ще трябва да умре ......
  • 31 Уйо

    20 1 Отговор
    Да ги пратят тука,боклука им гориме,няма вдове за труповете....
  • 32 Hmhm

    29 1 Отговор
    И сигурно ще ги стовари в България за кремация?!
  • 33 фантазии

    21 3 Отговор
    Фейк
  • 34 Факт!

    38 2 Отговор

    До коментар #20 от "Госあ":

    А като има ефективни и налични препарати що не са доставени по болници аптеки и тн.Във франция където съм бил има аптека на всеки тротоар през 5 метра за какво са им за презервативи само и противозачатъчни.Европейски кретени.

    Коментиран от #43

  • 35 ха ха ха

    50 9 Отговор
    аз виждам камиони, вътре може да има всичко, може да са помощи... ама щом ви харесва да пеете в хора на кукувците, запейте;)
  • 36 Гост

    63 8 Отговор
    Заглавията всяват само паника, къде видяхте трупове в камиони, къде видяхте препълнени крематориуми, излизат чат - пат едни хора предствящи се от засвгнатия раьон, плачат, подсмърчат, а дали са от този раьон НИКОЙ не знае??? Може да има смъртни случаи, но едва ли всички са в следствие на този вирус, всеки с някаква утежяваща болест може да си умре и от обикновен вирус и температура!!! Хора, бъдете разумни, не се подавайте на паника, тази паника ще навреди, вместо да помогне! Бъдете здрави!

    Коментиран от #40

  • 37 А да

    34 5 Отговор

    До коментар #27 от "мани мани":

    Те и професорите са ни същите. Лично изпитано.Добре, че са ИЗТОЧНИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ, ПРИ КОИТО ИЗДИГАНЕТО ПО СОЦ. СТЪЛБИЦА СТАВА ПО СЪВСЕЕЕЕЕЕМ ДРУГИ КРИТЕРИИ. Западните цивилизации са Колоси на Глинени крака и са ОБРЕЧЕНИ НА ПРОВАЛ ЗАРАДИ САМИТЕ СЕБЕ СИ. КАТО РИМСКАТА ИМПЕРИЯ. ВРЕМЕТО ИМ ОТМИНАВА.

    Коментиран от #92

  • 38 gggw

    39 2 Отговор
    тия не могат да мислят най-елементарно. като съкратиш работното време на магазините автоматично означава да се струпват повече хора да чакат... много по-добре е магазините да са денонощни - така ще разредят опашките и струпванията
  • 39 Гражданин

    11 2 Отговор
    Какво е общото между жертвите на короната и милионерите от националната лотария..???

    Коментиран от #41

  • 40 Наблюдател

    31 6 Отговор

    До коментар #36 от "Гост":

    Всички крещят колко са умрели ( под 4% ). И тук там някой плахо се изказва, че оздравяват почти всички ( над 96 % ).
  • 41 Наблюдател

    5 4 Отговор

    До коментар #39 от "Гражданин":

    Късметлии :))
  • 42 Пламен

    24 3 Отговор
    Да ги балират и да ги пращат за България, наше тецове ще ги кремиран.
  • 43 Госあ

    30 1 Отговор

    До коментар #34 от "Факт!":

    Не знам, тея брюкселски зелки са абсолютно неадекватни. Фактите са факти,в целия останал цивилизован свят провеждат масови тестове на хората и прилагат лечение, което доказано дава резултати. Статистиката го показва.

    Коментиран от #50

  • 44 Манг

    15 11 Отговор
    Професора Мангъров да отиде там, не да дрънка глупости само.
  • 45 aaaa

    29 5 Отговор
    В Италия всяка година умират СРЕДНО 8000 човека от грип! В България по 10 всеки ден. Но за първи път в централната емисия се съобщава за всеки

    Коментиран от #52

  • 46 Forza Games

    14 2 Отговор
    Последно има ли официално обявено военно положение в Италия или е почти като след война , щото има огромна разлика , между червен и оранжев код тъпи далтонисти.
  • 47 Ggg

    10 1 Отговор
    http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/scenario.html

    Да ви се струва познато .... само че е от октомври 2019 в САЩ.

    Коментиран от #93

  • 48 Западната цивилизация

    8 6 Отговор
    Е обречена на гибел защото изначално е построена на грешни основи. 15 века християнството замрази цивилизацията и спря прогреса с аутодафета, клади и инквизиция, сега с прави същото.

    Коментиран от #53

  • 49 Попа

    7 7 Отговор

    До коментар #9 от "Aaaaaa":

    не е каквото такова а е 40% СМЪРТНОСТ!!!
  • 50 Факт!

    14 3 Отговор

    До коментар #43 от "Госあ":

    Може би наистина искат да отстранят пенсиите.

    Коментиран от #61, #63, #78

  • 51 Поп

    28 5 Отговор

    До коментар #11 от "Първия софиянец":

    Абе боцето да умре ни стига :) Да отнесе и 1000-2000 от "елита" и слава на Господа ще кажем ;)

    Коментиран от #74

  • 52 gggw

    15 7 Отговор

    До коментар #45 от "aaaa":

    ненам от грип да умират по 400 на ден. нещо си сънувал. много сте забавни. то цял свят под карантина те го изкарват че е грип.. добре е че имаш позитивно мислене все пак

    Коментиран от #56

  • 53 путлерист

    4 12 Отговор

    До коментар #48 от "Западната цивилизация":

    рашките ще ни изпреварят, бъди спокоен
  • 54 Българина

    27 7 Отговор
    Преживяхме 10 години в които ни УПРАВЛЯВА ТИКВА, ще преживеем и вируса.
  • 55 ДаДа

    13 6 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Стига бе,това не е Китай с 1 милиард жители.Тия ако изнасят трупове още няколко седмици с това темпо ,доста ще намалеят.

    Коментиран от #67

  • 56 ааааа

    16 5 Отговор

    До коментар #52 от "gggw":

    Да видим колко ще са накрая, до сега в никоя страна няма смъртност по-голяма от година с лоша грипна епидемия

    Коментиран от #65, #66

  • 57 хахах

    23 4 Отговор
    стига сте лъгали бе. АРмията пази реда така пише във всеки сайт само тука пише че армията изнасяла трупове хахахахааа

    Коментиран от #60

  • 58 бай Шиле

    7 4 Отговор

    До коментар #7 от "ЗЕВС":

    И какво общо има пандемията с това,че след 1997 г. България се е "оправила"? Г-н Костов,говорете на теменужките си и не пишете тук.
  • 59 666 999 666 999 666 999 666 999 666 999

    3 2 Отговор
    End Result ot Konspiraziqta - LOJATA PROPAGANDE DUE = Vaticana niakoi da e vidial skoro ? ili sa v misha duoka JESUS ubiichite ? REQUIEM. za Italy ! Jalko za nevinnite nishto nerazbirashti. ot na CHES katolizi - MENTE hristiqni - PIETA SIGNIORE / GODFATHER !
  • 60 Хаха

    7 1 Отговор

    До коментар #57 от "хахах":

    А може, може, ако "пази реда" с автомати, може да започне да изнася и трупове. То америкосите за кво се довлякоха тук?!
  • 61 Алфа Вълкът

    6 0 Отговор

    До коментар #50 от "Факт!":

    Аааааа, аз кога говоря, вие си мислите, че се бъзикам.
  • 62 Странно

    12 14 Отговор
    Фейк новина,плажовете във Флорида са пълни с хора,фабриките в Англия,отчитат небивал ръст на производство,едвам смогват да пълнят тирове със стоки,за Европа,а самата Европа се е барикадирала все едно е война.странно
  • 63 Госあ

    4 1 Отговор

    До коментар #50 от "Факт!":

    Реформата на лагард от ецб....

    Коментиран от #64

  • 64 Факт!

    3 1 Отговор

    До коментар #63 от "Госあ":

    Е тя Лагард не е първа младост да си признаем еле па тая на Микрон.
  • 65 gggw

    10 3 Отговор

    До коментар #56 от "ааааа":

    що лъжеш бре? то именно смъртността е голямата разлика между грипа и короната. ако нямаше тая висока смъртност щеше ли да се редиш през 2 метра по опашките?
  • 66 gggw

    7 6 Отговор

    До коментар #56 от "ааааа":

    смъртността при коронавирус е от 10 до 20 пъти по-висока от тая на грип
  • 67 Алоу 60 и кусир милиона талянци + 2м нег

    3 2 Отговор

    До коментар #55 от "ДаДа":

    Тооос пък.
  • 68 KASKET

    3 17 Отговор
    Поредната фалшива новина, пусната от алкашите в Кремъл... вчера имаше нота от ЕС във връзка с дезинформацията от тези азиатски бандити

    Коментиран от #72

  • 69 Дерибеев

    40 6 Отговор
    Европа се управлява от безгръбначни и мекушави джендъри и затова резултатите са такива ! Затова чернилките превземат континента, затова епидемиите взимат хиляди жертви ! Това нямаше да се случи по времето на Тачер, Митеран и Хелмут кол ! А и по времето на Тодор Живков !

    Коментиран от #83

  • 70 Гост

    0 7 Отговор

    До коментар #28 от "Коко":

    Фейк е мозъкът и IQ ти. Това не са всички умрели в Италия. Колко трябва да си просТ за да пишеш такива идиотщини.

    Коментиран от #120

  • 71 ВИЗИЯ БГ

    7 4 Отговор
    Ако не се прави нищо, за 100 дни ще умират по 80 000 германци на ден, или много повече. 2% е при силно лечение, в Китай 3,6% в Италия почти 8%. Но с напредване на заразените ще има и лоши условия за лечение. А колко от стрес и глад и престъпления. Трябваше за месец да се затворят всички градове, села и дейност, по планетата, само държавни служители и доброволци да разнасят по домовете пакети с храна и лекарства, добавки за имунитет, успокоителни. После през границите под карантина и тест. Армия и полиция на крак.
  • 72 Hmm

    16 1 Отговор

    До коментар #68 от "KASKET":

    Искаш да кажеш,че тази новина е пусната от Кремъл ,и е фалшива,защото според теб в Северна Италия няма епидемия и голям брой смъртни случаи? Тогава ако е така,значи Кремъл пускат и фалшиви новини по италианските телевизии..а италианските телевизии чинно се подчиняват на Кремъл и излъчват щенията му.
  • 73 Никой

    13 3 Отговор

    До коментар #14 от "Наблюдател":

    Българина докато не се уплаши, няма дисциплина.
  • 74 ха ха ха

    5 1 Отговор

    До коментар #51 от "Поп":

    И паметник на ковид 19 ще издигнем, като спасител на България!
  • 75 яшуа

    18 2 Отговор
    Тук намирисва на нещо повече от корона вирус ?Защо точно Италия?кой има интерес от това?

    Коментиран от #76

  • 76 Обикновен човек

    17 3 Отговор

    До коментар #75 от "яшуа":

    Това се случи точно с Италия защото там работят много китайци. След китайската нова година са се върнали от Китай над 100 000 и ето ти резултата.

    Коментиран от #81

  • 77 Обикновен човек

    13 5 Отговор
    Има клип който не е разпространен,но в него се показва как в пика на епидемията в Ухан,буквално са заварявали вратите на блоковете и никой не е излизал.
    Храна и лекарства са давани през малки отвори.

    Коментиран от #80

  • 78 Ггггг

    5 1 Отговор

    До коментар #50 от "Факт!":

    E как я премери? Това ноето казват вярно ли е? По какъв метод мериш %? Не е 40% според мен , но както и да е. Каквото-такова. Със скафандър ли ще живеш? Ваксина ли чакаш?! Дори и да затихне, тази болест остава за винаги! Есента ще се завърне. И тогава ли ще затворят света?
  • 79 111111

    16 1 Отговор
    Вчера имаше клип как военни камиони се движат по улиците на Париж.Въобще навсякъде нещата се усложняват.Не искам да влизам в световните конспирации,но още когато Великобритания реши да излиза от ЕС,си казах "Опаа!".Помислих,че сигурно ни подготвят за война с Русия и англетата искат да се дистанцират.След това Джонсън каза,че със или без сделка те излизат от ЕС.
  • 80 Гост

    10 4 Отговор

    До коментар #77 от "Обикновен човек":

    Давярно е. Имам колега китаец от един град до Ухан а живее от години в Испания. Каза че не само са заключвали отвън цели къщи пълни с болни хора ами на много са им драскали и клечката😨😱. Някой тука даже пише Китай бил хуманнен с хората си. Къде бе? И за връщането на хиляди китайци в северна Италия след китайската нова година е вярно.

    Коментиран от #112

  • 81 Байчо

    22 4 Отговор

    До коментар #76 от "Обикновен човек":

    Китайците нямат нищо общо, в Ухан и в Италия има 5G мрежа, а в другите европейски страни и Русия няма,5G системата унищожава имунната система и хората които с отслабена имунна система умират поради отслабване на имунитета.
  • 82 добролюб

    24 2 Отговор
    Това са резултатите от 5Г мрежата - отслабена имунна система и мор от не кой знае колко сериозен вирус. ама за олигофренията е много важно, че ще може да сваля филми за секунди

    Коментиран от #124

  • 83 Лягаш

    5 18 Отговор

    До коментар #69 от "Дерибеев":

    Не знам колко заблуден трябва да си, да слагаш името на Живков, до Митеран, Тачер или Кол, да не говорим, че това са политици, управлявали по различни времена.... общо взето, ако беше по времето не Живков, просто един ден щеше да си пукнеш и да те пишат, че е било грип:)
  • 84 Ами

    8 2 Отговор
    Ко праят там толко много кравари а?
    Ами заселват италиянските територии.
    Има излишни.
    И по лошото е ,че нас ни чака същото.
    Дано не.
    Толко атом изядохме нявга та са един кравароизраелски вирус,че ни се опра.ооооо😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #86

  • 85 5582

    0 1 Отговор
    ма тва сигурация , ли ?
  • 86 444

    12 5 Отговор

    До коментар #84 от "Ами":

    Мале, мале като ви чета коментарите се изумявам колко тъп народ има в "клета майка България". Не 80%, най-малко 90% не стават за нищо с кухите си кратуни.
  • 87 совите не са това което са

    24 3 Отговор
    Фактът, че този вирус уж случайно удари две от най-силните икономики в света / Китай и Централна Европа в лицето на Северна Италия, Германия и Франция/ възбужда много въпроси. Народи в Африка, Латинска Америка или например държавата Индия имат в сто пъти по-ниска хигиена и здравни мерки, но вирусът там някак си е много "снизходителен" или изобщо го няма. Каквото и да е, явно не е случайно. Дали в Индия, Мозамбик или Венецуела някой си мие по 50 пъти на ден ръцете като нас, носи маски и навира дезинфектанти навсякъде, та даже и по опаковките на храната ?
    След всяка война има губещи и печелещи. Като се види след този вирус кой какви сметки и загуби е отчел, ще стане ясно всичко.

    Коментиран от #89

  • 88 Путарина

    1 1 Отговор

    До коментар #24 от "Гражданин":

    умножи по 2
  • 89 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #87 от "совите не са това което са":

    Правилно!!!
  • 90 Факт

    9 0 Отговор
    Вируса уби демокрацията!

    Коментиран от #95

  • 91 гост

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "Гражданин":

    За чия икономика говориш, тази на евросъюза или за нашата. Защото нашата си е на кантар и преди коронавируса. Даже това нещастие дойде като спасение за някои хора. За нас няма спасение всичко е изядено, сега лапат каквото могат да вземат на кредит.
  • 92 Йонко - понко

    0 4 Отговор

    До коментар #37 от "А да":

    Източни са, защото се намират на изток ли? Цивилизацията е една, и тя е основана върху основите на ,,западната'' от научна и културна гледна точка. Справка ИЧР.
  • 93 с гугъл превод

    12 2 Отговор

    До коментар #47 от "Ggg":

    Отврат! Бил гейтс е от най-гнусните примери за манталитета на "преуспелите" бизнесвлечуги. Даже военнопромишления комплекс ми заприличват на симпатични приматчета в сравнение с него,понеже наглостта им е по-първобитна и лесно различима. Прекрасно е, че сме смъртни - смъртта ни подравнява по най-справедливия начин. И за тоя отровен плужек е валидно, макар, че той сигурно се надява да доживее откриването на феноменален еликсир за вечен живот и младост. Както и да е. Колкото по-високо фърчиш из облаците, толкова по-кошмарно е свободното падане когато осъзнаеш истината. Ще умре в самота и мъки като всеки друг немуподобен самозабравил се идиот.
  • 94 помнете

    8 5 Отговор
    Вируса е Божие наказание за греховете на хората,това е предупреждение,нищо случайно няма в природата,тя си го връща
  • 95 така е

    6 1 Отговор

    До коментар #90 от "Факт":

    А трябваше да е обратното - демокрацията да убие вируса. Ама на.
  • 96 киро

    11 1 Отговор
    Не че положението е добо в Италия но информацията е доста не добре представена от журналисти и медия.
    За 2019 г смътноста в Италия е 647 000 човека това делено на 365дни прави че всеки ден имат 1 772 човека починали като това е средно. Да в конкретната област 475 човека може и да са много но като цяло число за Италия са малко.

    Коментиран от #100

  • 97 Последният Разумен

    6 4 Отговор
    Колкото по голяма карантина, толкова повече умрели! Затова в Англия умрелите са най малко!
    Природата си знае работата, естествения подбор а не Кухия Каскет определя кой да живее!

    Коментиран от #101

  • 98 Последният Разумен

    10 2 Отговор
    А на корумпираното СЗО с тлъстите консултантски договори отдавна не им вярвам, там са по корумпирани и от ФИФА!
  • 99 А бе какво стана

    8 1 Отговор
    с мигрантите по границата, да не се уплашиха от короната
  • 100 пенсионер

    2 2 Отговор

    До коментар #96 от "киро":

    браво ! и аз стигнах до този извод . необходимо е малко логично мислене, но явно при масовия българин е дефицитно като тоалетната хартия !
  • 101 само факти

    3 0 Отговор

    До коментар #97 от "Последният Разумен":

    Не казвай "хоп", преди да си скочил! В момента в Кралството има 2644 заразени и 104 починали. В Швейцария съответно 3888 заразени и 36 починали!
  • 102 petkan

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "ЗЕВС":

    Може и да даваш вид, че много разбираш от икономика, но граматическите ти грешки нормално се изчистват до 4-ти клас.
  • 103 anonimus

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Aaaaaa":

    Говориш като безсмъртен, ако дойде твоя ред или тоя на твоите близки сигурно няма да мислиш така.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 @@@@@@

    5 3 Отговор
    За да сработи карантината, то както всички хора трябва да я спазват, то така и всички държави във всеки континент, по едно и също време...
    В противен случай и след месец карантина, един болен да дойде от град или държава (примерно UK), да кихне в Кауфланд и всичко свършва...
  • 110 Гешев

    2 1 Отговор
    ето ви два линка какво се случва:
    https://www.youtube.com/watch?v=h562nGeBX6Q
    https://www.youtube.com/watch?v=RV43FJWbGkY
    вируса е икономически!
    Аз ли да ти казвам да се самосезираш и всичките медийни звезди мисирки у затвора!
  • 111 ВИЗИЯ БГ

    2 1 Отговор
    Вероятност за падане на джакпот в България е 1 на милион, на 0,0001% от българите. А вероятност за смърт е 1,5% от българите през годината. НЕ ЗАРАДИ ВИРУС, А ОТ ВСИЧКО. Толкова е крехък човекът - всеки е осъден на смърт, и от 200 човека осъдени, 3-ма годишно са с изпълнени присъди, като руска рулетка. 15 000 пъти по вероятно от джакпот. Ако откраднеш да живееш добре това не решава нищо.
  • 112 Верно я

    1 3 Отговор

    До коментар #80 от "Гост":

    И след като ги сготвели в собствен сос ги ядели .Даже сега изнасят в Европа от останалото човешко печено и казват ,че е ваксина.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Eistee

    1 5 Отговор

    До коментар #3 от "тнт":

    Гледам какво си написал и се чудя: това сега, умно ли е или смешно, понеже вярно не е със сигурност... Скоро се усетих, че ситуацията е нито-нито и е много, много тъжно, че има хора като теб. Да използваш всяка новина, за да пишеш тролски бълвочи е показателно за умственото ти развитие и за липсата на морал и чувство за мярка. Помни ми думата - ЕС ще го има много след като твоя ковчег и ковчезите на твоите близки минат през външната ви врата, така че аз на твое място бих започнал да се моля за силен и дълговечен Европейски съюз.
  • 115 Аз Съм

    0 0 Отговор
    А военните се разкарват без никакво защитно блекло.
    🤣
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 2 Отговор
    Вcичкo e зaигрaвaнe cъc cтaтиcтикaтa...тъй кaтo вcичкo e oтнocитeлнo.
    Нямa инфoрмaция зa oбщия брoй пoчинaли прeз прeхoдни пeриoди. Тoвa, чe умрeлият e имaл вируc нe знaчи, чe e умрял oт нeгo! При хoрaтa cлeд 68 гoдини cмъртнocттa рязкo cкaчa и e мнoгo удoбнo зa мaнипулaтoритe вcичкo дa прeпишaт нa СОVID-19........ Нa гoдинa в Бългaрия пoчивaт oкoлo 110 000 (cтo и дeceт хиляди) души или cрeднo пo триcтa 300 нa дeн, a oт грип нoрмaлeн прeз ceзoнa oкoлo 2500 души... Зa инфoрмaция нa питaщитe.
  • 118 Генерал BUF

    0 6 Отговор

    До коментар #8 от "ЗЕВС":

    Тъпанар. С този начин на мислене, нищо друго не ти остава, освен да си купиш един 9х19 и да си го вкараш в прогнилия мозък за да ти реши проблема. От един грип си се разпаднал, ами ако е нещо по-тежк ? Знаеш ли какво преживяха хората в Босна и Херцеговина ? Знаеш ли какво търпят хората, подложени на бомбардировки от самолетите на червените боклуци в Сирия ? А ти мекотело, се разпадна от един грип. Мърда си, защото не си минал през казармата. Мърда и ще си останеш.

    Коментиран от #121

  • 119 мак

    7 0 Отговор
    Затворете границите! Защо още самолети на Бритиш Еруейз кацат на летище София? Българина не може една маска да си намери, хората са обрулени и болни. Нищо няма да стане ако спрат за малко тези полети. Всеки пътник ли ще се втурне да спазва карантина? А докато премине през летището и стигне до дома? Затворете границите!
  • 120 Пако

    6 1 Отговор

    До коментар #70 от "Гост":

    Гост,ама прост,дошъл от друга планета.
    Това не е фейк,а пълна простотия.Вече ни взеха
    за канарчета.
    Онзи ден в Италия пристигнаха американски военни,а сега пристига и военна техника,и никакви трупове не извозват,а прикриват и то
    много наивно придвижването и.
    Знайте,нещо голямо предстои,и затова е целият
    този цирк с някакъв вирус,и да но не е,това за
    което си мисля.
    А Ти гостенино,продължавай да вярваш в
    задгробния живот..
  • 121 Пижо

    3 0 Отговор

    До коментар #118 от "Генерал BUF":

    Ти си най-тъпия Генерал който съм чел.
    Какви хора имаш в предвид събраната от цял свят сган от главорези ли,който търпят бомбардировки от някакви боклуци,пък и червени.
    Боклука си Ти,при това Тъп Боклук
  • 122 Offfffff

    4 0 Отговор
    Защо лъжите хората и всявате паника? Това са американските военни ,които пристигнаха в Италия.Не са никакви трупове. И далеч смъртните случаи в Италия не са толкова,колкото слугинските медии в Европа ги пишат.
  • 123 Някой

    1 0 Отговор
    Сложете полицейски гривни на краката на тези,които са под карантина,за да се следят от сателит дали си стоят в КЪЩИ.Ако наруши прриметъра дава се сигнал в ПОЛИЦИЯТА.ТАКА и да иска,неможе да излезе от вкъщи.
  • 124 Йонко - понко

    1 0 Отговор

    До коментар #82 от "добролюб":

    А-а, само от 5g-мрежата ще да е! Да видим след месец, какъв е имунитета на нас българите.
  • 125 незнайко

    1 1 Отговор
    Защо не се пише за годините на починалите ??? 475 човека в каква възрастова граница са ? Дали е вярно, че този вирус УБИВА болните от белодробни заболявания ? ОМРЪЗНА МИ ДА ЧЕТА СТАТИИ РАЗТЕГЛЕНИ КАТО ЛОКУМ !!! Нищо съществено в статията.
  • 126 CHOVEK

    0 2 Отговор
    covid19 e RUSKO bakteriologichesko oragie koeto ima za cel da sasipe Kitay i Evropa .Kitaycite sa organiziran narod i pobediha virusa .Te znaiat od kade e doshal toy .Rusnacite mraziat Evropa zashtoto evropa prosperira i givee dobre i samo bolniat i izkluchitelno zal mozak na rusnacite moge da povede takava voina .Pomislete samo i kitay i Evropa se razvivat a rusia tane v kal i mizeria i zlobee .Hayde kagete sega koy ima nay goliama polza ot tova Kitay i Evropa da se srinat .No tava niama da stane i tozi virus kato bumerang shte se varne sreshtu sazdatelite si .Boge pazi sveta ot bolni mozaci
  • 127 има една страна само

    1 1 Отговор
    Защо ли свързвам заразата в Китай и Италия с подписването на едни договори недолюбвани зад океана ? Защо ли от тези държави започна тихата икономическа война срещу непослушните икономики ? Кой има изгода от това и то под претекст, че не е разработка на едни мракобеснически световно-терористична страна. Коя страна има потенциала и способността да предложи на целия свят едно такова изпитание и да удовлетвори своите милитаристични напъни ?
  • 128 BAUER

    1 0 Отговор
    Накрая ще остане само един .ШОТЛАНДСКИ БОЕЦ.
  • 129 Поредната лъжа

    1 0 Отговор
    И кой го каза това, та да му вярваме?!
    Някакви снимки и някакви зловещи "новини"
    Статистиката за миналия сезон в Италия е 25000 починали от грип. Някой да е чувал за извозване на трупове, пандемия, крематориуми или извънредно положение?
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.