Last news in Fakti

15 Април, 2020 13:25 8 987 11

Легендата Кашпировски се завърна, лекува по YouTube (ВИДЕО)

  • анатолий кашпировски-
  • русия-
  • сеанс

Сензационният лечител-психотерапевт Анатолий Кашпировски се завърна в ефир и отново провежда сеанси

Легендата Кашпировски се завърна, лекува по YouTube (ВИДЕО) - 1

Сензационният лечител-психотерапевт Анатолий Кашпировски се завърна в ефир и отново провежда сеанси.

Легендата от края на съществуването на СССР обаче вече не говори със злокобно-металния си глас от ефира на Первий канал, а го прави в youtube.

Звездата му изгря през 1989 г., когато се хвалеше в ефир с медицински успехи, невиждани в цялата история на човечеството, с успешно излекувани от него пациенти с импотенция, фригидност, слепота, оплешивяване, емфиземи, кисти на яйчниците, камъни в бъбреците, псориазис, екземи, разширени вени, белези, туберкулоза, астма, диабет, алергии, заекване, астегматизъм, а в четири “документирани” случая - даже от СПИН.

По неговите думи на мястото на ампутирани крайници израствали нови, вместо извадени зъби се появявали здрави, сивите коси потъмнявали и започвали да блестят.

Благодарение на Кашпировски на 70-годишна жена пак ѝ появила менструация, а майката на Горбачов се излекувала от артрит. А имал и диета - един негов пациент отслабнал със 158 кг, “без кожата му никак да увисне”. Поне така твърдял лекарят му… по думите на самия лечител.

Сеансите му освен в СССР се предаваха и в някои бивши социалистически страни, като разбира се България беше на първо място.

Освен с лечение онлайн Анатолий Михайлович в момента говори и за вредата и ползата от коронавируса.

Твърди се, че в момента живее в САЩ, където се пресели през 1995 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1001 нощ

    14 7 Отговор
    тая мумия от къде изскочи, пак иска да заработи некоя рубличка ....

    Коментиран от #10

  • 2 Фермер

    11 5 Отговор
    Гледах Кашпировски опада ми косата никнат ми гърди:)))

    Коментиран от #8

  • 3 Човек

    9 6 Отговор
    Взимайте го бързо в Тиквения щаб!Само него го няма там!
  • 4 Друговремец

    10 0 Отговор
    Помниме го него,душата,проповедите ми по телевизията на фона на музиката на yellow. Всъщност от тогава се разбра ,че има и такава оригинална и великолепна група. Някои , знам че си слагаха и буркани с вода да се били осветили, аз също го гледах и си самовнушавах , че ми ставаше по-добре,макар физически оплаквания да нямах. Общо взето, Кашпировски се превурна в мумия, та те е страх вече да го гледаш. Неговото дело умело се поде от другите съвременни политически кашпировчета по телевизията, а стадото гледа ,пасе ,блее жално и отива на доброволно заколение. Повече гледайте телевизия,четете новини и се кашпировсвайте,а после се чудете,ама що такова "чудо" става
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Дънди Прешъс

    5 3 Отговор
    От булгаропитека,има само още един по прост,тва е бляда!

    Коментиран от #11

  • 7 Спомням си Онези времена

    13 1 Отговор
    И тогава,и сега ме напушва искрен,здравословен смях. Българите през Зората на Демокрацията,бяха податливи на всякакъв вид внушения.То врачки,астролози,лечители по встници и списания.Четеш,и се хващаш за корема от смях.Примерно: Прочутия Екстрасенс- маг Груио,разчита болести,помага и премахва негативни влияния, изчиства биополе,помага при безплодие.Моля,изпращайте по пощата( ?) писмено вашия проблем с платена такса20 лева.В последващите броеве на вестник" Балъци" ще получите публикуван отговор и решение на проблемите си! - маг Груио...Та и този хитрец от Горби времена.Седиме в къщи с братовчеда и си къркаме винце с яко мезе.Кашпировски на екрана с гробовен глас....А сега поставете чаша с вода пред екрана.Гледайте непрекъснато в екрана.Следва обратно отброяване.И пак гробовен глас.С тази вода,след изпиването и,ще решите здравословни проблеми( изрежда цялата мед.енциклопедия.Жената също слага чаша.Ние се хилим неистово,а тя ни гледа под вежди.Свършва зомбирането,а ние си къркаме и лафим до късна доба.Появява се жената и казва...Абе Вие двамата,няма ли да спрете,и да лягате най- сетне?..Братовчеда изрича гениална мисъл..Слушай Иленце,нали гледа Кашпировски?.- Да,гледах го,и? Ами и ние облъчихме виното за здраве,та да си го допием! Булката ни погледна слисано,и изведнъж последва див кикот.Смеехме се и тримата до припадък
  • 8 хер Езел Шванц

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Фермер":

    Сигурно си немец
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 БУК

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "1001 нощ":

    Долари!!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.