Last news in Fakti

28 Април, 2020 10:44 1 908 7

Разследват решение на Доналд Тръмп

  • сащ-
  • сзо-
  • доналд тръмп

Проучват спирането на подкрепата за СЗО

Разследват решение на Доналд Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американската Камара на представителите започна разследване срещу американския президент Доналд Тръмп, съобщи FOX News.

Проучването ще се води от Комисията по външни работи към правителството. Експерти вече са изпратили въпроси до Държавния департамент.

Председателят на Комисията Елиът Енгъл е изпратил известие до държавния секретар Майк Помпео. Разследването е насочено срещу решението на президента да спре финансирането на СЗО.

Енгъл обяснява, че той подкрепя идеята за реформи в групата. Той обаче смята, че спиране на средствата в подобен момент е неподходящ отговор.

Държавният департамент трябва да изпрати 11 броя документи, свързани с решението. Уговорен е и срок до понеделник.

От Държавния департамент все още липсва коментар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вейдър

    4 8 Отговор
    Империята си е ИМПЕРИЯ! Император Тръмп си прави каквото си иска!

    Коментиран от #3, #4, #5

  • 2 ПУДЕЛА ХИКИМЯУ

    4 2 Отговор
    тръмпиту и нашия ,са най големите отверки по короната ама нашия му поведе щот и от матури отбира и гледам и към инвитрото има поглед
  • 3 kkk

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Вейдър":

    Императорчето ако продължава в същият дух просто физически няма да доживее до изборите есента- настроенията у ФАЩ хич не са в подкрепа на рижавото говедо

    Коментиран от #6

  • 4 Рошко

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Вейдър":

    Ротшилд, печатат ли печатат
  • 5 Гост

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Вейдър":

    Когато действията му са насочени срещу част от Световната мафия, като СЗО, нека си прави каквото си иска. Въпросът е дали ще му позволят. Учени доказаха, че ваксините срещу свински грип трайно са увредили здравето на много хора. Онези срещу рак на матката също съсипаха много девойчета. А СЗО не е разследвало виновните защото те са едни от спонсорите на тази организация.
  • 6 Гербав трол

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "kkk":

    Той че е говедо такова си е но въпроса че тези които се напъват да го сменят са още по-големи говеда.

    Цялата работа е че той си мисли че управлява (щото толкова му е акъла) и не слуша истинските управляващи в краварника та затова от време на време го завръщат.

    Та СЗО е спонсорирано и изпълнява заръките на истинските управляващи в САЩ а този идиот които си мисли че управлява ще им спира парите. Няма такова нещо - те са платили на СЗО да предизвика световна паника и те се справиха много успешно.
  • 7 оня с коня

    2 0 Отговор
    Смешният Конгрес си въобразява че може да се мери ПО ПРАВА с Президента на Америка.Така се опънаха на Тръпм когато каза че ще строи Стена на Границата с Мексико и му трябват Пари...след което Конгреса му показа "Среден",а Тръмп им каза че ако трябва ще обяви ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ с което ще игнорира Решенията им т.е. "Право на Мнение" и ПАРИТЕ ДОЙДОХА моментално!