14 Януари, 2021 12:50 1 292 8

Панчугов: В нито едно от делата нямаше доказателства за изборна измама в САЩ

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • христо панчугов-
  • калин тодоров

''За мен основното противоречие в САЩ е пропастта между финансовата олигархия и народа'', каза от своя страна Калин Тодоров в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич''

Панчугов: В нито едно от делата нямаше доказателства за изборна измама в САЩ - 1
Калин Тодоров и Христо Панчугов, кадър: ''Честно казано с Люба Кулезич''

''Тръмп нямаше да падне, ако не му се бяха опълчили технологичните гиганти Microsoft, Apple, Google, Amazon, които с финанси от 10 трилиона биха били третата държава в света''. Това заяви писателят и журналист Калин Тодоров, син на комунистическия деец Станко Тодоров, в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по телевизия Евроком.

''Аз бях сигурен, че нещо такова ще се случи. Аз цитирах един норвежки професор, който предвиди и разпадането на СССР. Още тогава той каза, че американската империя ще се разпадне 2021-2024 г. Той фиксира 5 големи противоречия в съветското общество, а за американската страна посочи 14 такива противоречия за разломите в американското общество'', каза още Калин Тодоров.

''За мен основното противоречие в САЩ е пропастта между финансовата олигархия и народа. В Америка това става с умиране на средната класа. Корпоративна Америка унищожава средната класа'', счита той.

''Тръмп се качи на вълната на тези противоречия. Тръмп е симптомът'', посочи Тодоров.

''Смятам, че в някаква степен вотът е фалшифициран. Джулиани има папка от 1400 страници с доказателства, но американските съдилища не ги приеха и мисля, че може и да не са фалшифицирани'', добави писателят.

''В нито едно от делата нямаше доказателства за изборна измама. Нито един от адвокатите на Тръмп не предостави доказателства за нито един от случите. Той каза, че демокрацията им е счупена и сега обществото прави опит да си я върне. Опитите за импийчмънт имат морална и знакова стойност, коментира политологът Христо Панчугов.

''Не знам дали Тръмп е проект на руските служби, но е проект със сигурност'', каза още политологът.

Целия разговор на Люба Кулезич с Христо Панчугов и Калин Тодоров можете да изгледате след 50:30 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    14 1 Отговор
    Да бре, искате дакажете, че за Бай Джо с 4000 последователа в Туитър са гласували повече американци, отколкото за Обама втория мандат.. Все едно на задаващитесе избори ГЕРБ да събере повече гласове от първия си мандат.
  • 2 гост

    3 21 Отговор
    Е какво очаквате да каже сина на Станко Тодоров , хахах !!! Само дето не се е изпуснал да добави "пролетарии от всички страни , обединявайте се " , хахахаха !!!
  • 3 Последно

    10 0 Отговор
    ? ''Cмятaм, чe в някaквa cтeпeн вoтът e фaлшифицирaн. Джулиaни имa пaпкa oт 1400 cтрaници c дoкaзaтeлcтвa, нo aмeрикaнcкитe cъдилищa нe ги приeхa и миcля, чe мoжe и дa нe ca фaлшифицирaни'', дoбaви пиcaтeлят. ?
  • 4 Мъдрият

    21 1 Отговор
    Тoвa нe e вярнo!

    Избoритe в CAЩ ca умeлo и жecтoкo фaлщифицирaни!

    Имeннo тoвa, чe нa тeзи 1400 cтрaници дoкaзaтeлcтвa cъдиитe oт върхoвния cъд, кoитo в мнoзинcтвoтo cи ca рeпубликaнци, нe oбърнaхa внимaниe и дoри нe ги рaзглeдaхa - e aбcoлютнoтo дoкaзaтeлcтвo, чe нeщo нe e нaрeд, чe имa нeщo гнилo!

    Aз щe ви oбяcня цялaтa cхeмa: тeзи кoитo ca oргaнизирaли тeзи избoрни фaлшификaции и мaнипулaции ca мнoгo жecтoки и бeзcкрупoлни хoрa - нaй-вeрoятнo ca бивши cлужитeли нa някoи oт тaйнитe cлужби нa CAЩ.

    И тe ca oргaнизирaли пo тaкъв умeл, хитър и лoвък нaчин тeзи измaми и фaлшификaции, чe e изключитeлнo труднo дa ce дoкaжaт в cъдa - и тo мoжe caмo в бeзприcтрacтeн и дoбрoнaмeрeн cъд!

    И зa дa нe ce cлучи тoвa - дa ги изoбличaт в cъдa, тe ca зaплaшили и cплaшили (тaкивa хoрa умeят тoвa) вceки eдин oт cъдиитe във върхoвния cъд нa CAЩ, a cъщo и в тeзи щaти, къдeтo ca oргaнизирaни измaмитe!

    И Тръмп знae тoвa, нo нe мoжe дa гo дoкaжe!

    И затова той се ядоса и огорчи - защото видя, че в САЩ демокрация вече няма, и всичко за което се е борил се разпада, поради тая жестока фалшификация.

    Но аз се надявам и вярвам, че някой ден истината ще излезе наяве и ще възтържествува, защото Бог няма да допусне лъжата и измамата да господстват!

    И нека всички, които организираха и направиха това да знаят, че Бог забавя, но не забравя!
  • 5 Сандо

    4 1 Отговор
    Панчугов е една от многото карикатури на политолог,налазили медиите през последните години.Системата ги изкарва на конвейер и няма отърване от техните манипулативни творения.
  • 6 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    И КУРЛИЗИЧ Е ЕВРЕЙКА !!! НЕ ИЗБИЯТ ЛИ ЦИОНИСТИ В САЩ -ЩЕ СИ БЪДАТ РОБИ НА ЕВРЕИТЕ ДО СТАРОСТ И СМЪРТ !!!!!!!! ЕГАТИ -ИРЛАНДЦИТЕ; БРИТАНЦИТЕ;ФРАНЦУЗИТЕ И ИТАЛИАНЦИТЕ ...ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА КИТАЙЦИТЕ И ЛАТИНОСИТЕ -- АПА НЕГРОСИТЕ СА СИ С ВЕРИГИ ОТ ИЗРАЕЛ !?!?!?!?!?
  • 7 Аз40🏴‍☠️

    1 1 Отговор
    Видя им се "демокрацията" от цял свят. Блокирания в интернет, изборни измами и манипулации, убийства на протестиращи, лицемерие, медийни лъжи и т.н.
  • 8 нашия

    1 1 Отговор
    Пачук ти как разбра че няма доказателств като никой съд не пожела да разгледа исковете