Last news in Fakti

14 Февруари, 2021 14:15 2 267 31

Протест в подкрепа на съпругата на Навални

  • русия-
  • протест-
  • алексей навални

Планирана е поредица от протести

Протест в подкрепа на съпругата на Навални - 1
Снимка; БГНЕС/EPA

Жени обявиха протестна акция в подкрепа на Юлия Навална, съобщи ТАСС.

Протест се провежда в центъра на Москва. Група жени образуваха жива верига в района.

Очаква се и нова демонстрация с масово излизане в междублоковите пространства. Там протестиращите ще излязат с включени светлини на своите телефони.

Представители на правителството предупредиха, че това може да се тълкува като неразрешена форма на събиране. Полицейски представители вече претърсиха офисите на Алексей Навални в няколко града.

Неговата съпруга вече замина за Германия. Опозиционни групи обявиха демонстрации в нейна подкрепа.

Правителството обяви, че ще наблюдава демонстрациите.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вече

    70 7 Отговор
    Ставате досадни и банални с тоя Навални и съпругата му ние кви проблеми си имаме тук вие ни занимавате с тия

    Коментиран от #2, #18

  • 2 ГОВОРИТ МОСКВА

    45 6 Отговор

    До коментар #1 от "Вече":

    Като им врътнем кранчето, ще мирясат, и веднага ще забравят за НАХАЛНИ, тия лицемери.
  • 3 Бесен Язовец

    38 5 Отговор
    Група шушлячки пискат жадни за пердах!
  • 4 Зайо

    50 5 Отговор
    Тая пък коя е. И какво чини у немско? И как е отишла там? Заради пандемията границите са затворени. Нещо мирише
  • 5 ПЕНКО

    21 2 Отговор
    ЩОМ СА ВЪВ ВЕРИГА ---ВКЛЮЧВЯШ МИНУС И ПЛЮС В ДВАТА И КРАЯ- ПРИ ПО -СЛАБО НАПРЕЖЕНИЕ М/У 150-180 !!!!!!!!!!!! ТЕЗИ ,КОИТО ПРОТЕСТИТУИРАТ ЗА ПАРИ -СА НЕВИННИ !!!!!!!!!!!
  • 6 Скептика

    42 4 Отговор
    Добре де защо ще протестират, нали тя е в Германия на свобода и защитена от руските власти, не разбирам какво искат още тези фемини
  • 7 Сандо

    43 3 Отговор
    Тия пък за какво протестират?Юлето им се изплю в сурата и отиди да си живее живота на Запад /е,ще и се наложи да послугува/,а те - милите,видиш - издиганали глас в защита.Абе къде се изгуби трезвия човешки разум?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Наблюдател

    40 2 Отговор
    Българските журналисти хленчат за Навлна . Бита ли е , убита ли е ?
    Защото когато в България една журналистка от Русе ( Виктория Маринова ) направи предаване срещу далаверите на щатско-турската власт , първо бе убита , а после и изнасилена . Но нашите "евроатлантически" журналисти си мълчат .
  • 10 другарят

    30 3 Отговор
    Уруспий продажни! Жената на Навални вече е забелязана да си прави любовни закачки в социалните мрежи с новият и любовник!

    Коментиран от #11

  • 11 Зайо

    26 3 Отговор

    До коментар #10 от "другарят":

    Че като гледам Навални, мога да я разбера жената.
  • 12 Що е рускосороска

    27 2 Отговор
    Будала? Да мръзнеш на студа за двадесет зелени хартийки, и да крещиш ,да ми върнат " Свободата" докато Аз съвсем свободно,необезпокоявано от никой съм взел хвърчоплана за Немачко,и там живея в к лукс апартамент,в лукс- хотел,срещу скромната сума на ден,равна на месечната заплата,на тези- скачащите!
  • 13 ****

    27 1 Отговор
    Айде на всички протестиращи,бутайте им по една брадва в ръцете,и към Сибир да секът дърва. И да знаят други път как се подържат предателите.
  • 14 навалная

    26 4 Отговор
    Досадни и банални контролирани частни корпоративни медии от " корпоративния спекулативен елит ламтящ единственно за пари и власт".

    " Разкажете" ни отново за " глобалния трансджендър пандемичен рестарт" от контролирани частни НПО СЗО, глобални частни фондове, глобални частни финансови съюзи, политически партии и т.н.
    Щамповайте ни " колко са лоши руснаците, китайците, севернокорейците, венецуелците" изобщо всички, които са различни " от англо- саксонския- ционистки глобален модел на тотална трансджендър диктатура, в която хората са заменени и контролирани от изкуствен цифров интелект, собственост на няколко ИТ корпорации и спекулативни хедж фондове".
  • 15 Фрау Нахална

    29 2 Отговор
    Защо не протестират в Германия.
    След като НаХални си излежи ефективната присъда, отнемайте гражданството на нацистчето и фрау НаФалникова и да протестират в Германия, Лондон, Капитолия.

    Лишавайте от гражданство паразитите, така са действали в Елада, остракизъм, в здрав организъм паразити се изхвърлят и после дезинфекция.
  • 16 Gen Gurko

    27 2 Отговор
    Айдеее, новата Тихановска по изпитаната западна рецепта. Позор!
  • 17 А стига бе

    28 2 Отговор
    И за какво протестират-че жена му на Навални е в Германия....? Или просто ей така-да има соросоидна гюронтия....
  • 18 Рико

    52 11 Отговор

    До коментар #1 от "Вече":

    Аз имам проблем с Путин. Когато съпругата му катастрофира и я захвърлят в коридора на руска болница за да умре, Путин пуска връзки, откарват я в Германия и и спасяват живота. За съпругата му добре германска болница, за Навални зле. Проблемата е че, че не желая такива от неблагодарни боклуци да зависи каквото и да е.

    Коментиран от #20

  • 19 Верно ли

    26 2 Отговор
    Ъъъъ, подкрепа??? Каква подкрепа??? Нали си я прибраха в Германия? Даже руснаците бяха така добри и НаХалния да го пуснат да отлети натам, след като опищя самолета, че са му подпалили гащите, ама те им го натресоха обратно. Като се замисля, Mother Russia е най-демократичната държава - пускат разни майкопродавци да си ходят където искат, само и само да им се махнат от главите, после ги предупреждават, че ако се върнат, ще бъдат съдени (т.е. има дават шанс да си живуркат необезпокоявани някъде), допускат маса ти чуждестранни представители на делата им, след като същите наглеци са имали неблагоразумието да се върнат. И все още има едни, дето им се връзват... Хайде не ни занимавайте вече с тея мало.мници, моля!
  • 20 Верно ли

    11 3 Отговор

    До коментар #18 от "Рико":

    Ти имаш проблем с мозъка. Къде го лекуваха НаХални - на Мачу Пикчу???
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 !!!

    18 2 Отговор
    Навални в затвора го чака наказание от "затворнически закони"!
    Той с факта,че оплювал един старец-ветеран от ВСВ,че представявя една"кукла на конци","посмешище" и т.н.ЩЕ ОТНЕСЕ яко от затворници,ще учинят разправа като го правят с педофилите,изнасилвачите и др.
    И пак запад ще рипнет-Путин е виновен!

    Коментиран от #24

  • 23 Група жени

    22 1 Отговор
    Напомня схемата Беларус с тресящи се крещящи лелки, скачащи върху полицаите. Затова ли си имат Жени ГЕРБ, за да са им параван ?
  • 24 ****

    19 2 Отговор

    До коментар #22 от "!!!":

    Навални като излезе от затвора,и случайно се съберът с жена си,тогава двамата ще се карат за мъже.

    Коментиран от #25

  • 25 Gesha

    1 8 Отговор

    До коментар #24 от "****":

    Това е историята ти как си се родил ли? 🤣

    Коментиран от #26

  • 26 ****

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "Gesha":

    Незнам някой да се е родил по този начин,освен ако ти не си някъкво изключение,а може и да си пробвал да забременееш,знам ли?
  • 27 барчо

    6 0 Отговор
    Заминала в Германия, когато мъжът и е в панделата!!! И що е заминала милата??? На незаконните протести на тия невръстеници платени трябва да и се отговори твърдо и ясно, като направо ги насочат към панделата в купом. Там ще могат свободно да протестират всеки ден сутринта за половин час и половин час преди вечерната проверка. Всички офиси на Наглонахални трябва да се затворят и да му се отнемат всички лицензи и права, както се полага на всеки един затворник по света. Ако пак заприказват за полицейското насилие, нека си направят справка за възрастния човек дето полицая така го бутна, че главата му пукна като диня на тротоара. А той милия намерил една каска и искаше да и я даде. След като имаше следствие се установи, че полицията е невинна и единствения коментар на говорителя беше, че този възрастен човек се е намирал там на незаконен протест и е трябвало да бъде и арестуван. А такива случаи в щатите бяха стотици. Една полицейска кола сгази десетина протестиращи и разследващите не можаха да установят коя е, така че дело няма. Междувременно една бяла жена за да се измъкне от черната паплач, която щеше да я линчува бутна няколко от тях за да си спаси живота я намериха още на другия ден и вече е осъдена. Не ми хвалете САЩ, това е гнилоч, смърдящ на труп!!!
  • 28 барчо

    5 0 Отговор
    Не разбрах точно за какво ще протестират. Нали си е в Германия. Не е арестувана, не и е забранено да пътува дори и в чужбина. Сметките не са и блокирани, кинти си има. Какво има да я подкрепят нея. Тя си е ток. Да подкрепят криминалния престъпник с измамите Наглонахални.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Доцента

    1 4 Отговор
    Истината е че навални бръкна в кафявата точица на Путин и сега той се чуди да се наака ли или да се насере
  • 31 Рико

    0 0 Отговор
    Телеграфната Агенция на Съветския Съюз / ТАСС / е упълномощена да заяви. Хора .... ?!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания