Last news in Fakti

2 Май, 2021 15:45 3 363 5

Разбиха международна наркобанда при мащабна акция в Испания

  • испания-
  • дрога-
  • хероин-
  • хашиш

Бандата е внасяла контрабандно големи количества хашиш в различни страни, но не се уточнява за кои държави става въпрос

Разбиха международна наркобанда при мащабна акция в Испания - 1
Снимка: shutterstock

Испанската полиция разбиха наркобанда при опит да внесе седем тона хашиш в страната, съобщава "Ройтерс".

Трима членове на групировката са били задържани, след като в средата на април в морето край южната част на Испания два полицейски патрула са спрели влекач, натоварен с 200 пакета хашиш.

По данни на испанските власти испанската, холандската и френската полиция са разследвали наркогрупата от март 2020 г. Съобщава се, че бандата е внасяла контрабандно големи количества хашиш в различни страни, но не се уточнява за кои държави става въпрос.

От Националната полиция на Испания посочват и че бандата е била разбита при една от най-големите операции срещу наркогрупировките, проведени в страната от началото на тази година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лейка

    17 3 Отговор
    Нещо за Чекмедже Банка? Испания и от години хапове за изНос? То се вижда какво става. Всички му биха шута от миналата година. Само ние не можем да се справим с Хунтата

    Коментиран от #5

  • 2 БАЙ Х@Й ‼

    4 1 Отговор
    И нищо за магазина и хасиендата ‼ Що ли 🤔
  • 3 един от стадото

    11 0 Отговор
    то в Испания има ли някой да не пуши хашиш. Кордоба, на бензиностанцията, пече та се не трае. Спираме буса да заредим и към нас тръгват няколко типа от няколко посоки. Добре, че имахме две три бабанки и при нас, че с поглед само ги стопираха. Гарсона после вика- споко, месните дилъри. Не пропускат особено чужда кола да предлагат. Иначе са кротки..Бе кротки, ама тримата наши балканджии вяра нямат
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Не е тайна

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Лейка":

    България, Югославските "републики", Косово и ,Албания ,
    под шапката на италиянските мафий!
Новини по държави: