Last news in Fakti

31 Май, 2021 16:20 3 808 25

Русия подготвя неудобни сигнали за САЩ

  • русия-
  • сергей рябков-
  • сащ

Вероятно ще бъдат обявени преди срещата на върха

Русия подготвя неудобни сигнали за САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия обяви, че подготвя редица неудобни сигнали за САЩ, съобщи ТАСС.

Очаква се те да бъдат обявени преди срещата на върха между двете страни. Това обяви заместник-министърът на външните работи Сергей Рябков.

Очаква се среща между държавните глави на двете страни. Обявено беше, че тя ще се проведе в Женева.

Дипломатът обяви, че сигналите вероятно ще бъдат изпратени в дните преди срещата. Пояснява се, че те ще бъдат неудобни за американските представители.

Рябков смята, че Русия е по-гъвкава, когато става въпрос за изготвяне на дневен ред. Разгледани ще бъдат и различни запитвания от американското правителство.

Разглеждат се всички въпроси, които ще бъдат обсъдени на срещата на върха.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 32 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    63 4 Отговор
    бялото мишле Джо щяло да ,,притиска'' КГБ котарака Путин на тая среща :).....
  • 2 Бледолики

    53 3 Отговор
    Джо Байдън си има най неудобния сигнал Джени Псаки говорителката на Байдън която всеки ден ръси глупости за извънземни та и се смеят света особено Русия и Китай. Джо Байдън ги е избрал за говорител не заради качества а да прави шоу както и 45% от назначения от него афроазиатско джендърски кабинет

    Коментиран от #7

  • 3 Pepe

    23 3 Отговор
    Ради, братовчеда от Банкя, кога ще го почват?
    Много е близък с Йордан Христов, псевдо съпруга на мис бикини..
    Обещавам, че няма да мине метър този банкянски селяндур Ради, братовчеда на Боса..
    Хаха
  • 4 То има ли

    20 1 Отговор
    Въпроси от каквото и да е естество удобни за САЩ
  • 5 Путин

    45 2 Отговор
    Ще бъда мил и внимателен с Бай Дън. На всеки 5 мин. ще му напомням ка се казва и на коя държава е президент.
  • 6 TheWitcher

    7 7 Отговор
    Офф, не спряха да си ги мерят. Писна ми от такива новини.
  • 7 ЧИТАТЕЛ

    39 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бледолики":

    НАЛИ ТАЗИ ДЖЕН ПСАКИ БЕШЕ СЕ ИЗЦЕПИЛАА,ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ ЩЕ ПРАЩА В БЕЛАРУС ПЕТИ АМЕРИКАНСКИ ФЛОТ,БЕЗ ДОРИ ДА ПОГЛЕДНЕ НА ГЛОБУСА,ЧЕ ТЕ НЯМАТ ИЗЛАЗ НА МОРЕ.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Златкокюлчо Чекмеджийски от гр. Банкя

    31 2 Отговор
    Че я затрият Америка!!! Я искандер у Куба, я у Никарагуа, я на изкуствен остров на 200 км от западното крайбрежие....щатите с агресията си срещу Русия постигат обратния ефект и могат да изчезнат въобще от картата.
  • 10 гост

    2 33 Отговор
    Ето един неприятен сигнал за българските русопитеци !! Бившите соц държави надминаха Раша по БВП !!! За "невярващите" изброявам ! Полша - 600 милиарда , Чехия и Румъния по 250 милиарда , Украйна и Унгария 153 + 163 милиарда , Словакия 105 милиарда , България (забележете мястото) 68 милиарда , Хърватия 61 милиарда , Словения 54 милиарда , Сърбия 51 милиарда , Литва 55 милиарда , Латвия 34 милиарда , Естония 32 милиарда или общо 1, 88 трилиона , срещу 1,7 за Раша !!!! Даже не съм включил най-малките 3-4 , като Македония , Босна , Черна гора и Молдова , а и Албания естествено !! На всичкото отгоре средния прираст е 3,5 -4 % , докато този на Раша е 1,5-2 , като даже може и да падне ! Тоест в следващите години разликата ще се УВЕЛИЧАВА !! Ама не в полза на Раша , хаха !! По неприятен сигнал за джуджето здраве му кажи !!

    Коментиран от #13

  • 11 Биби Кинг

    1 0 Отговор
    На рацете им че бидат исписани имената на опонента,флакчето и името на противниковата држава! Само да не фани секой на кам чуждио самалет после.....
  • 12 хахаха

    17 2 Отговор
    "Aĸo oтвopитe нaй-нoвaтa пpoгнoзa нa Meждyнapoдния вaлyтeн фoнд зa 2020 г., щe видитe, чe тaзи гoдинa Pycия щe бъдe пeтaтa иĸoнoмиĸa в cвeтa, щe ce пoвиши дo тoвa нивo".

    Коментиран от #14, #15

  • 13 гост

    2 26 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Пак да повторя , бившия източен блок , дето го обявяваха за придатък на Раша , която едва ли не го "издържала" , се оказа ПО-ГОЛЯМА икономика от нея само 30 години след като се измъкна от миризливия руски ботуш !! И не само това , само след 3-4 години с тоя темп ще е по-голяма икономика от целия "Евразийски съюз" , хахах , ти да видиш !! Където нашенските русопитеци усилено ни "бутат" !!
  • 14 гост

    0 18 Отговор

    До коментар #12 от "хахаха":

    Ще бъде нещо само в несбъднатите ти русопитешки мечти !! Измислените паритети си ги дръж за мокрите си сънища !! В нормалния свят 1000 рубли са тоалетна хартия , не стигат за кафе в белите държави !! А статистиката е жестока , Раша скоро ще се прости с мястото си в Г-20 , и сега е 12 , а поне 10 държави в Азия и Африка я настигат с бързи темпове !!
  • 15 гост

    0 16 Отговор

    До коментар #12 от "хахаха":

    Даже една Полша като самостоятелна държава има три ПЪТИ по-голям растеж от Раша !! И стоя темп след десетина години , когато Раша ще е загубила над 50% от приходите си от петрол и газ също ще я надмине !

    Коментиран от #16, #18

  • 16 Флин

    22 0 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Върви пий едно кафенце с една студена вода и се поуспокой, че ще спукаш някой капиляр. Чак пяна ти потече по брадата.

    Коментиран от #19

  • 17 гост

    0 13 Отговор
    Също така един неудобен сигнал за Газпромовци и българските им фенчета !! Газпром е обявил цел за "запазване и повишаване на износа за ЕС "!!! Айде да видим как става тая работа при сегашно ниво от 200 млд куб годишно !! Първо любимите ви северни потоци в най-най- оптимистичния вариант , ако все пак пробутат 2 да тръгне , което е силнооооо съмнително , то СП 2 ще работи на 50% !!!! За това има изрична директива от ЕК още от 2019 година , ако новото правителство в Германия въобще не го отреже за паметник !! Та в тоя вариант имате 55+ 27 - 82 млд.куб ! Турския поток е 15 млд куб , от които също ще работят САМО 50% !!! За това Бойко усилено мълчеше , но е факт и вярвам никой не си въобразява , че на Германия ще разрешат 50% , а на нас 100 , хахах !! Тоест станаха общо 82 + 7,5 има няма 90 млд куб !!!! Ами другите до 200 , ОТКЪДЕ бе джанъм ???? Ами май остана през Украйна и Полша , надявам се никой не си въобразява , че ще има НОВИ потоци , хахах !!
  • 18 АНОНИМЕН

    9 0 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    За няма и половин час да ни натресеш толкова постове!?!? Колкото и умни неща да постваш, ставаш меко написано досаден! А и подритването на топката между руснаци и американци не е от вчера, та и дотолкова чак да им се втелясваме!

    Коментиран от #22

  • 19 АНОНИМЕН

    9 0 Отговор

    До коментар #16 от "Флин":

    Правилно! Кафенце със студена водичка и като му се обади музата ще остави клавиатурата да поизстине за малко поне!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ДаЗдраПерМа

    5 0 Отговор
    според Gas Infrastructure Europe (GIE) за първото тримесечие на 2021г са влезли в хранилищата само 1,1млрд куб а за същия период на 2020г. 66,5млрд куб. Общо до 3май 2021г хранилищата са пълни на 30,17% в момента има огромен дефицит който движи цената нагоре. С поляците няма нов договор а той изтича 2022г.
  • 22 гост

    0 7 Отговор

    До коментар #18 от "АНОНИМЕН":

    Айде още един да ти държи топло !! За който не знае , в момента турски поток работи САМО с едната тръба , тази която трябваше да е само за Турция !!! И май само с нея ще си остане , щото втората изобщо не е свързана !!! И няма за какво , щото Турция е намалила вноса наполовина и се кани да го намаля още и то много !! А за "европейските страни" на които се надяваха газпромовци засега сме само ние , Гърция , Македония и Сърбия !! Унгария засега даже не почнала да строи , а и да почне ще купува не повече от 3 млд куб , най-вероятно по-малко ! Като сложиш по 1 млд за Гърция и Сърбия и 0,5 за Македония и не повече от 2 за България стават точно 7,5 млд , точно 50% от тръбата , хахахах !! Май даже руснаците не са вярвали , че ще продадат 15 през нея , всичкото беше да приберат парите за "строежа" !!!
  • 23 Вълко Червенков

    1 8 Отговор
    Е това е разликата между възможностите на Велика Америка и Фалиралата Сибирско-Азиатска Кочина.Американците налагат санкции на Кочината,а ватенките ще изпращат "неудобни сигнали".
  • 24 ДаЗдраПерМа

    1 0 Отговор
    времето на евтината газ приключи, тръбите ще са полупразни но разходите по доставките са същите както и за 100% натоварени. Газпром е взел под наем още два кораба всеки по 147хил куба за доставки в Германия. Украинците предлагат свободен капацитет но Газпром взема строго по договор и плюс 1% отгоре. Други желаещи няма.
  • 25 ДаЗдраПерМа

    0 0 Отговор
    Газпром се кефи че положително (без глоби) е минал счетводен аудит по европейски стандарти, стигнал е намаляване на вредните емисии с 23% определени са плащанията по акциите му и почва да строи 703 метров небостъргач Лахти-Център2.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания