Last news in Fakti

1 Октомври, 2021 18:00 2 355 12

САЩ вдигат визите за Хърватия

  • хърватия-
  • пътувания-
  • сащ

Това обявиха американски представители

САЩ вдигат визите за Хърватия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Хърватия скоро ще се присъедини към страните, чиито граждани могат да пътуват без виза. Това обявиха представители на САЩ, съобщи Вашингтон Пост.

Държавният департамент излезе с обръщение по темата. Хърватия очакваше новината отдавна.

Тя ще стане четиридесетата страна, която влиза в американската програма за безвизово пътуване. Очаква се това да стане реалност на първи декември.

Изпълнени са всички американски условия. Хърватските граждани ще могат да престоят в САЩ в рамките на деветдесет дни без виза.

Техните посещения трябва да предвиждат бизнес или туризъм. Хърватските представители приветстваха решението.

Обявиха, че то показва партньорството между двете държави.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нормален човек

    25 8 Отговор
    Ами Албания и Северно Мексико, кога? 🤣
  • 2 Механик

    38 10 Отговор
    Голям праз, че хърватите щели да са без визи. Дребан работа са те.
    Когато си купят от сащ самолети 76-та година, но на цената на чисто нови, последно поколение, тогава да се хвалят.
    Ни си купихме самолети на прИмоция и ги чакаме в близките 30-40 години да ги направят.
  • 3 железаров

    22 12 Отговор
    То па некой се е засилил,да посещава у.срания ви краварник.
  • 4 Честито

    17 11 Отговор
    Никаква полза от това, само държавата им ще се обезсели с по-бърз темп. Нищо добро няма от Сащ
  • 5 Имету

    19 1 Отговор
    А за нас магнитски :)
    На всеки му според корупцията...
  • 6 Факт

    14 10 Отговор
    Обаче нямаме визи за Русия.И няма нужда защото никой и не иска да ходи там.Дори и троловете дето плещят глупости тук под всяка статия.

    Коментиран от #7

  • 7 Блредолики

    13 4 Отговор

    До коментар #6 от "Факт":

    Факт всички либерасти от Хърватия които приеха с усмивка предложението на Вашингтон да приемат хиляди афганистанци на своя територия и сега Америка си плаща за послушанието. Факт всички корумпирани отиват в стъкления Ню Йорк да работят на три работи и да се нагледат на афроамериканци да сбъднат своята американска мечта. За предпочитане е широките и зелени площи на Москва като богат бизнесмен и пълен с руси бели рускинки от коя по красива

    Коментиран от #10

  • 8 БГ бг

    10 1 Отговор
    БЪЛГАРИЯ ?
  • 9 Уса

    15 5 Отговор
    САЩ е на път да стане напълно безинтересна за българите дестинация.Дори и със зелени карти вече няма желаещи българи от години интереса е спаднал и никой не пристига.САЩ въвеждат ковид фашизма и задължителното ваксиниране с бустерни 6 месечни дози.Уволняват добри работници и специалисти,като ги лишават от помощи и услуги.Нормалните американци ще бягат от сащ.България ще се превърне в спокойна и примамлива за,печалби дестинация,ако ние българите си върнем родината.За момента стойте далече от сащ и внимавайте.До няколко месеца ще има големи сътресения.Ванга ще се окаже права
  • 10 Saguaro

    14 1 Отговор

    До коментар #7 от "Блредолики":

    Абе донякъде си прав.Американската мечта се указа илюзия(не ,че съм луузър,но това което сте гледали по филмите 80-90г,няма много общо с действителността),а в интерес на истината добри пари съм изкарвал,но с много труд 7/7.А иначе за визите,ами който има нормална работа може да си вземе виза и да пътува,но е свързано с доста средства.А за тези които си мечтаят за безвиво пътуване за да работят,Ами честно да ви кажа ,почти мисията невъзможна в последните години.Аз съм с паспорт и за да си извадя лична карта сертифицирана,с която можеш да летиш между щатите искат още два документа,не че ми трябва ,но е доказателство за затягане наимиграционната политика.Един добър съвет- избийте си илюзиите и мечтите и се насочете някъде в Европа.
  • 11 Абе,

    10 0 Отговор
    Боко беше свалил гащите пред краварите,и пак визи за нас ?!
  • 12 Кой иска

    1 2 Отговор
    да ходи в усрания краваристан? 😁
    Желаещи надали има много!
Новини по държави: