Last news in Fakti
  Тема: Украйна

2 Ноември, 2023 20:02 3 882 126

Във Вашингтон: Изпратете далекобойни ракети на Украйна

  • русия-
  • украйна-
  • ракети-
  • сащ-
  • републиканска партия

Политиците изпратиха писмото в момент, когато Камарата на представителите на САЩ, в която републиканците имат мнозинство, се подготвя да гласува самостоятелен законопроект за предоставяне на помощ на Израел

Във Вашингтон: Изпратете далекобойни ракети на Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Група високопоставени републиканци от Конгреса на САЩ призоваха президента Джо Байдън да изпрати в Украйна далекобойни ракети, демонстрирайки продължаващата подкрепа за Киев сред американските законодатели въпреки отпора от страна на някои консерватори срещу изпращането на още военна помощ за Киев, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

В писмо до Байдън от 1 ноември, видяно от Ройтерс, най-високопоставените републиканци от комисиите на Конгреса по външните отношения и въоръжените сили пишат, че приветстват съобщенията, че администрацията е предоставила на Украйна ограничени количества ракети АТАКМС (Army Tactical Missile Systems, ATACMS), но искат той да изпрати още далекобойни системи.

Още новини от Украйна

"Нуждата на Украйна от далекобойни боеспособности остава спешна, особено, за да достига цели по цялата територия на Крим", пише в писмото на законодателите от Камарата на представителите Майкъл Маккол и Майк Роджърс, и сенаторите Джеймс Риш и Роджър Уикър.

Те изпратиха писмото в момент, когато Камарата на представителите на САЩ, в която републиканците имат мнозинство, се подготвя да гласува самостоятелен законопроект за предоставяне на помощ на Израел, като по този начин долната камара на американския законодателен орган се противопоставя на искането на президента от Демократическата партия Джо Байдън за широкообхватен закон в областта на националната сигурност на стойност 106 милиарда долара, предвиждащ финансиране за Израел, Украйна и Тайван, отбелязва Ройтерс.

В своето писмо американските законодатели посочват, че Украйна е поискала далекобойни ракети АТАКМС и е демонстрирала способността си да ги използва отговорно, както и че не е имало руска ескалация в отговор на тяхната употреба. "Ясно е, че е време да довършите работата по АТАКМС", пишат те. "Цената да не направите това е не само риск от патова ситуация на бойното поле и от по-нататъшно удължаване на тази война, но и заплаха от допълнителна световна нестабилност на фона на операциите за влияние, които нашите противници извършват по целия свят", се допълва в писмото.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 66 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Русофил

    28 53 Отговор
    Изпратете незабавно и повечко, че много желаещи има за груз200-300

    Коментиран от #125

  • 3 Турчин

    41 8 Отговор
    Байдън: "Аз съм ционист. Не не нужно да си евреин за да бъдеш ционист".

  • 4 Укритие да не ревнат

    51 18 Отговор
    Ооооооо майкоооо
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 какви далекобойни ракети бе

    71 23 Отговор
    Краварите вчера направиха четвърти неуспешен опит с междуконтинентална ракета . Не им се получават нещо нещата .

    Коментиран от #7, #124

  • 7 хихихи

    15 26 Отговор

    До коментар #6 от "какви далекобойни ракети бе":

    В какво се изразява знаеш ли. Може би не е стигнала до другия континент.

    Коментиран от #113

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Един

    20 45 Отговор
    Направо да думнат Путлер в бункера. Да фърчи ботокс.

    Коментиран от #11, #14

  • 10 12345

    54 17 Отговор
    Ами те имат такива, Сторм Шадоу да не са късобойни ракети :-).

    И кво става, Руснаците ги свалят на групи по 8.

    Стига с тия супер оръжия. Украйнската осирация е пълна. Даже на децата им стана ясно.

    Коментиран от #19, #88

  • 11 Йеменските хуси

    43 10 Отговор

    До коментар #9 от "Един":

    Да не получат още по далекобойни ракети , да обстрелват директно краварника ....

    Коментиран от #75

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Боби

    41 9 Отговор
    Защото руските медии са забранени в ЕС за да се информираме ние НОРМАЛНИТЕ ХОРА ползваме платформата Телеграм където поне за сега няма цензура. Там показаха "Обикновен" полеви опорен пункт на Украинската армия. Вътрешните преградни стени бяха дебели 45см железобетон. Говорим за вътрешни стени разделящи укритието на стаи. Подобно съоръжение се взима или с щурм на спецназ или с бомбене от Авиация със свръх тежки бомби. Бахмут, Авдеевка и прочие укрепени Украински зони са подготвяни 6-8 години. Имали са време да леят бетон та чак разума да ти се бетонира. Тези съвременни Линии Манерхайм/Мажино не се превземат изобщо лесно.

    Коментиран от #59

  • 17 Ред Нек

    13 39 Отговор
    Трябваше много по рано да пратят далекобойните ракети .

    Ватника разбира само от тепане.

    Коментиран от #26, #45, #65

  • 18 Коментар

    22 5 Отговор
    Смех, та смех. Тая "война" вече е повече в тубата. И с филчета, подправени доклади, че сме превзели 100 метра и сме влезли в къщата на баба Настя Комарова в село Долнамiвка. Иначе "войната" се води така. В село Долнамiвка има 10 къщи, 9 са в руини, в 10тата живее баба Настя Комарова, със своите 3 котки и 6 кокошки и петела Иван Иванич. Вечер бабата вари самогон от картофи. Защото на следващия ден от ляво ще й влезе Оленскадър от ВСУ, а от дясно Алексей от русначетата. Ще седнат на масата в кухнята. Единия ще даде на другия стек цигари за другатите, другият ще върне в тоалетна хартия. Ще изпият на баба ти Настя самогона, ще псуват Зеленски и Путин. Накрая ще дойде съобщение от ГЩ, че има заповед за превземане на съседната къща. Ще станат и тъмнината ще си отидат всеки в частта си, за да метнат по 2 снаряда с гаубицата и да пишат до комадването красиви сказки за безкрайния героизъм на войниците. Е те туй е. На другия ден пак ще са в кухнята, пак ще бухаят.....

    Коментиран от #84

  • 19 Путиноид

    12 28 Отговор

    До коментар #10 от "12345":

    Питай Адмирал Соколов за Сторм Шадоу.

    Сигурно командва Черноморския флот от Крайцера Масква.

    Коментиран от #30

  • 20 Путлерастски псевдопатриот

    5 13 Отговор

    До коментар #15 от "много ясно":

    Аз не крадна бе. Други мангикони краднат за мене. Ама нещо много им порасна положението. Почнаха за кметове да са кандидатират. И чак на София даже. Нищо важното е,че са от партията.
  • 21 Фалконети

    24 9 Отговор
    Разлика в тактиката на РФ и Украйна. Украйна праща определено остаряла(такава са им харизали западняците) или неадекватна(МРАВ(Англ.) - Минно Резистентни Бронирани Машини не са направени да се движат по меката Украинска почва а самите машини са "Мечтата на гранатометчика" с височина до 4м) бойна техника в щурм на укрепени и най-важното МИНИРАНИ позиции. След свършване на Техниката се ползва само пехота (което е безумие) - РФ от друга страна прави почти същото но с един нюанс. Разменят поразена и дори унищожена техника за сигурно превзети сериозно фортифицирани Украински позиции. Тоест в повечето случаи Руските командоси стигат невредими до Украинските опорни пунктове след това обикновените недообучени Украинци се паникьосват когато на "вратата" ти "почука" някой от главорезите на Кадиров или Разярените десанчици на ВДВ или Морската пехота на РФ.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 стар танкист

    18 9 Отговор
    Относно технически възможности. РФ произвежда и във все по-големи количества все по-модерно оръжие. Ето ако сега погледнете един Т-72Б3 излезнал от завода след модернизация ще видите само 3 различия от Т-90М а на външен вид от далече дори няма да ги различите - Управляема Картечница, Брониран съндък за снаряди в задната част на Купола и Ползване на стари типове броня(която не може да се смени) като се добавя нова за да се тушира недостатъка. Украйна реално само модернизира китайски дронове за военно ползване. Дори банални елементарни изстрели за калашников не произвеждат!!!
  • 24 Селянин

    37 8 Отговор
    Какво ще стане обаче, ако от Газа или Сирия поискат от Русия ракети за потапяне на самолетоносач???
    Само питам, за да знам дали да си облека вече новите дрехи.
  • 25 Най-накрая на краварите им дойде акъла

    12 20 Отговор
    Да изпращат спешно краварските далекобойни ракети директно в Украина.

    ДА ГИ ИЗПРАТЯТ НА СОБСТВЕН ХОД.
  • 26 Хан Соло

    30 7 Отговор

    До коментар #17 от "Ред Нек":

    Много вярваш на патологични лъжци като тоз Коваленко и целия "бесарабски фронт". Винаги помни един цитат: "Трябва да лъжим и вътре (в Украйна) и навън. Иначе сме загубили всичко." А.Арестович (бивш съветник на Зеленски).
  • 27 Иванушка🇺🇲

    14 36 Отговор
    Много се забавиха с далекобойните ракети. Досега Украйна щеше да срине москва и да си върне Крим.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ха ха

    18 4 Отговор
    тия от острова на крокодилите пак ръсят акъл и крадат средства от цял свят
  • 30 12345

    31 19 Отговор

    До коментар #19 от "Путиноид":

    Руснаците са без един крайцер, Украйна е без флот, останала с моторни лодки.

    Вие си пишете простотии, фактите са си факти.

    Русия се научи да сваля прехвалените ракети и го прави.

    Можете само да си умрете от яд.
  • 31 Путлерастски псевдопатриот

    11 17 Отговор
    Гледам,че другите путлерасти псевдопатриоти са ма изтрили. Как ще победиме запада така бе другари. Ние тука в тая пропаднала държава. Си сер един на друг в джобовете. Ще взема да са откажа от борбата.
  • 32 РусоФоб

    19 14 Отговор
    Ха-ха-ха! Вчера и днес русофилите се скъсаха да пишат, че подкрепата за Украйна е спряла... Тази новина им прецака всички опорки и лъжи...

    Коментиран от #40

  • 33 Дако

    23 17 Отговор
    Работата в Украйна все повече заприличва на последните две години от руската въздушна кампания в Сирия. Руската армия просто си прави утилизационни упражнения за масов отстрел на урки, както едно време правеше с идиловци и алкайдисти. И с всеки изминат ден руснаците стават все по-добри, а оръжията им - все по-съвършени и високотехнологични. Жалко за загиналите, но виновна ли е Русия, че имаше друг начин да се разберат, ала диктаторът бай Пън от Нашингтон не сколаса...

    Коментиран от #58

  • 34 Милен

    11 8 Отговор
    Мода тия що не не "изпратят" една ядрена ракета към Украйна за да се спре този сериал 😂😂😂😂😂 така ще приключат мъките на много хора.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Путлерастски псевдопатриот

    5 8 Отговор
    А да шестваме от паметника. Че ни позабравиха българите.Носете си и по един български парцалец да вееме. Така ми казаха от централата.
  • 37 тулски оръжейник

    19 9 Отговор
    Русия няма нужда от американски оръжия . Точно руския ВПК се развихри, сега да го затапите с внос ? Освен това малко оръжейни системи представляват интерес за руските военни. Русия има по-добри системи.
  • 38 напред , кръгом и пак напред

    14 9 Отговор
    Разбираме, че украйна ще изобрети барута! Ново епохално постижение на великата украинска циливилизация, както казва героят на Добри Войников!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 дядо поп

    10 3 Отговор

    До коментар #32 от "РусоФоб":

    Ти , нещо , (пиша така понеже не знам представител на кой прайд си) изпращането на писмо за помощ ли го имаш?
  • 41 Северозападнал

    18 11 Отговор
    Пълна и безусловна капитулация на ВСУ съвсем скоро се очаква. Няма да има позиционна война ,тъй като превъзходството на РФ в жива сила и техника и технологии е видимо дори от Пентагона. Никое Wunderwaffe до този момент не се е опряло на руснаците- всички горят като факли, а фронта е задръстен със скраб. Битката за въздуха очевидно вече е спечелена, а за морето тя даже не започна, поради липса на флот на ВСУ. На земята авиацията, артилерията БЛА, РЕБ и ПВО на руснаците не дават никакъв шанс дори за надигане на глави от окопите. Ежедневно загиват около 1000 войника на ВСУ, но има и екстремни случаи на опити за масирани атаки в които заминават над 3000 човека. Това е разгром на ВСУ и индиректно на натО от "Несъкрушимая и легендарная...!"
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 СССР

    8 17 Отговор
    Важно е да се дават на Украйна нови и ефикасни оръжия. Украйна имат нужда от мощни ракети с които да разрушат окончателно кримския мост. Трябва да могат да обстрелват и руските градове до границата.
  • 44 Демократ

    13 8 Отговор
    Изпратете на 00 крайна 2ро слънце.Да изгрее от запад ,ярко в 4.00 ч сутрин.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Залужний

    17 4 Отговор
    Според учебниците на НАТО и математическите изчисления четири месеца трябваше да ни стигнат, за да стигнем до Крим, да воюваме там и да се върнем“, саркастично отбелязва генерал Залужни. Вместо това украинските въоръжени сили бяха заклещени в минни полета на подстъпите към Артемовск, а доставеното от Запада оборудване беше атакувано от артилерия и дронове. Подобна е ситуацията и на главното – южното – направление на контранастъплението, където новосформираните и неопитни украински бригади веднага се сблъскаха с огромни трудности, въпреки наличието на модерни западни оръжия.

    Коментиран от #107

  • 47 Бате Винету

    16 4 Отговор
    ."За да излезем от тази безизходица, трябва да измислим нещо принципно ново." Трябва да извикате съветника Тагарев той ще оправи нещата.
  • 48 Турчин

    3 1 Отговор

    До коментар #42 от "ТУРЧИНА АЛИ":

    Усещам иронията. Изброените държави не са анти-американски.

    Коментиран от #55

  • 49 хенри форд

    13 3 Отговор
    Един евтин джип, или кола с украинска регистрация не видях по софийските улици откакто са тук бежанците.
    Откъде пари за луксозни машини - това е въпроса?

    Коментиран от #52

  • 50 хр. грозев

    10 6 Отговор
    Много пъти съм казвал тези престъпни убийци отдавна заслужават няколко САРМАТИ тези красавици завинаги ще ги изпратят дъното на двата океана завинаги където им е мястото.
  • 51 ми даааа

    10 3 Отговор
    избиването на класическата война в терористични действия - единствено възможния подход на натото .
    Това не са думи, изречени от Залужни (защото отдавна не е между живите), а сложени в устата му от някой наглосаксонски геврек. Провалът е очевиден даже вече за Запада, а скоро предстои резилът.
  • 52 Адам Опел

    7 1 Отговор

    До коментар #49 от "хенри форд":

    Дадоха им по една шапка пари за да напуснат родината доброволно . Тия вече няма да се върнат там . Няма за какво .
  • 53 Отвратително

    10 7 Отговор
    Вашта мам@ца сащисана , запалихте целия свят психопати адови.

    Коментиран от #60

  • 54 Мхм

    10 9 Отговор
    Чудя се само едно като Украйна загуби войната кой ще гимплаща тия скъпарски оръжия че те богати на петрол държави като Катар и СА и Оае трудно си ги позволяват камо ли украинските голи затници

    Коментиран от #82

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 защо ли

    5 7 Отговор
    Украинци опитаха да избягат в Румъния с надуваеми пояси .
    Мъже на военна възраст системно се опитват да избягат от Украйна през река Тиса. Подобен опит за бягство обаче не винаги завършва положително. Така по данни на Държавната гранична служба на 24 февруари 2022 г. са регистрирани 19 случая на смърт на мъже, които са се опитали да преплуват река Тиса и да избягат в Унгария и Румъния.

    Коментиран от #64

  • 57 Мамул

    6 8 Отговор
    Колкото повече ги въоръжавате, толкова повече ще страдат.
  • 58 Историк

    5 1 Отговор

    До коментар #33 от "Дако":

    Пич не съжалявай,законът на дядо Дарвин(въпреки че се казва Даруин)работи с пълна сила.Освобождава човечеството от плявата.
  • 59 Мдаа

    8 2 Отговор

    До коментар #16 от "Боби":

    Превземат се и още как... В казармата бях в артилерията-реактивен дивизион с БМ изстрелвахме реактивни газови снаряди като последния запалителния е черен. Газът се запалва и става море от огън, че и пада ниско най много до два метра от земята влиза в дупки,цепки и неможе да се спасиш...
  • 60 Що,бе?

    1 1 Отговор

    До коментар #53 от "Отвратително":

    Помагат хората.
  • 61 Интересно

    24 10 Отговор
    Чудя се на русофилите дали изобщо вярват в това което съчиняват и пишат? То не е фатално да се фантазира, но в някои случаи доста нелепо.

    Коментиран от #87

  • 62 бре , много умни републиканците

    10 22 Отговор
    Предполагам тия дето много го настояват това знаят че руснаците ще отгоорят реципрочно ! Тогава нещата ще придобият още по-груб характер . А ако и Китай отвори нов фронт за Тйван ?
  • 63 Марда

    7 16 Отговор
    Изпратете... Да дойдат и руските далекобойни в Израел по сред нощ, някоя нощ....
  • 64 така е

    6 14 Отговор

    До коментар #56 от "защо ли":

    Смятай колко пък са успелите. Никой не ще да мре за чужди интереси и за клоуна.
  • 65 Сър Джефри

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Ред Нек":

    Че си Ред,Ред си ,ама не си Нек,ами просто SSSSS..
  • 66 Турчин

    11 0 Отговор

    До коментар #55 от "ТУРЧИНА АЛИ":

    Гърция с 15 американски бази. Турция в която има американска база в Инджирлик. Вчера кацнаха американски бомбардировачи в Инджирлик. Готови да подкрепят Израел. Азербейджански петрол за Турция и оттам за Израел. Радари в Малатия за ранно предупреждение на Израел от ракетни нападения от страна на Иран. Ердоган реве пред стадото. Англия няма да я коментирам. Испания си е нормална Натовска държава под диктата на САЩ. Колкото ти си турчинът "али" толкова и изброените от теб държави са "анти - американски".
  • 67 тома

    5 5 Отговор
    А пари кога ще пратят че на корупционерите им текат лигите
  • 68 Изпращач

    3 6 Отговор
    Що ли не изпратим още по-далекобойна, например балистична ракета на щатите?
  • 69 Качо

    26 9 Отговор
    Трябва да се даде всичко на Украйна и по много от всичко за да се справи един път и завинаги с руския кален бутуш да бъде избутана Русия в нейната си територия а оттам в Сибир и в Тайгата - другото да стане украинска територия

    Коментиран от #73, #81

  • 70 Хахахаха

    26 6 Отговор
    След като Иран и С. Корея дават на русия, значи и САЩ имат право да дадат далекобойни ракети и да удрят по Москва. Русия удря с ирански дронове по Киев.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Турчин

    7 9 Отговор
    Разговарях с една бесарабска българка от Украйна. Казах й да не се мъчи там да идва в България. В България се надявам да й дадат гражданство. Но тя ми отговори че е родена там и обича родината си. Попитах я какво мисли за Президента Зеленски тя отговори "не мисля добри неща". Явно беше предпазлива. "Свикнах с воя на сирените". Това ми го каза момиче на 19 години. Без татуировки и дълги нокти. На 19 но говореше като възрастен човек. Явно трудностите каляват психиката и хората "растат" по бързо.

    Коментиран от #74

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Един

    2 10 Отговор

    До коментар #11 от "Йеменските хуси":

    Ако им е омръзнал живота...да обстрелват...
  • 76 33 ГОДИНИ ПОД КРИЛОТО НА САЩ

    5 5 Отговор
    И никой не смее да ни барне.....

    Коментиран от #79

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 факт

    5 5 Отговор
    Пуснете си в YouTube Време Напред с Юрий Иванов всеки ден показва карти и точното настъпление на Русия да видите как валяка се движи всеки ден по малко напред и гази, доста изчерпателни видеа прави всеки ден
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Всеки познава по един

    4 3 Отговор
    Путлерастин псевдопатриот
  • 81 Северозапад

    4 0 Отговор

    До коментар #69 от "Качо":

    Всичко, казваш? Ами почни с твоята заплата, тогава призовавай другите! ОК?
  • 82 Не се чуди

    5 10 Отговор

    До коментар #54 от "Мхм":

    Американците са известни като най добрите бизнесмени и че не обичат да губят пари като винаги предварително са си направили сметките за рисковете от загуби или печалбите които ще получат когато инвестират някъде милиарди долари , което на практика означава че са изчислили, че Украйна няма да загуби войната...!!!

    Коментиран от #93

  • 83 Страничен наблюдател

    7 5 Отговор
    Ми пращайте бе! Ма не знам дали няма да му падне пердето на Путин и да ви прати също далекобойни ракети - ама от ония, по-тежките! Май само тогава ще мирясате!

    Коментиран от #89

  • 84 Или както се казва в една велика книга

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Коментар":

    Войната вървеше дпбре и за двете страни докато не се намеси Генералният Щаб.
  • 85 Мишел

    5 5 Отговор
    Играта на САЩ е ,чрез изпращане на Украйна на все по далекобойни оръжия да принудят Русия да използва ядрени оръжия. САЩ разчитат това да предизвика създаване на масова световна антирусийска коалиция и така да постигнат победа в тази загубена за тях война.

    Коментиран от #91, #92, #100

  • 86 В.В.П.

    5 4 Отговор
    Сащ са се превърнали в огромен клозет...Отново загубиха война ...И путя ще види прати сармата ..А Искате??..
  • 87 Неутрален

    4 1 Отговор

    До коментар #61 от "Интересно":

    Неуважаеми, не всеки, който не мисли като теб, е русофил. Все пак има и много хора (и то - болшинството), които виждат какво става по света и могат да сметнат колко е 2+2. Нещо, което видимо е непосилно за теб.

    Коментиран от #109

  • 88 ХА ХА

    7 5 Отговор

    До коментар #10 от "12345":

    ХА ХА как ги свалят по 8 като химарса събира 6, тоа кукушинков ти е изпил мозъка.
  • 89 любител

    3 3 Отговор

    До коментар #83 от "Страничен наблюдател":

    ами трябва да изпрати на краварите от ония дето от половин ракета и ингилизите изчезват.

    Коментиран от #95

  • 90 ........

    3 2 Отговор
    Това си е подклаждане на огъня,от който страдат невинни.После горе танцуват хоро да им върнат.Ето сега примерно на англетата им връщат Shadow Storm.
    По-добре спирайте тази война.
  • 91 ХА ХА

    3 3 Отговор

    До коментар #85 от "Мишел":

    Горките руснаци, те вечно са принудени. А народа им го яде откак се помни, и никога нема да се опомни.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Мхм

    2 1 Отговор

    До коментар #82 от "Не се чуди":

    Дай формула по която се изчислява как някой губи и не губи война
  • 94 сащисан кравар

    4 3 Отговор
    Русия: "Да изпратим далекобойни ракети на САЩ, директно по въздуха" !

    Коментиран от #99

  • 95 ХА ХА

    0 0 Отговор

    До коментар #89 от "любител":

    Коя половина? Аааа т@п@к
  • 96 Путиноид

    5 4 Отговор
    Ние Родните Русопутяци се питаме и сме притеснени , какво става с Генерал
    Михаил Теплински ?

    Имал е май близка среща с Атакамс.

    Сега се питаме ,топло ли му е или студено.

    Коментиран от #101, #105

  • 97 В.В.П.

    3 3 Отговор
    Ама пратете де!!!.Зелю ,вече не иска ,ама сащ да прати...Ахаха..
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 ХА ХА

    1 2 Отговор

    До коментар #94 от "сащисан кравар":

    Я, от кога кюнците летът?
  • 100 Медведев

    2 3 Отговор

    До коментар #85 от "Мишел":

    Ли слушаш от сутрин до вечер .
    Хаха
    Оня Мал.умник само за ядрени оръжия говори .
    Постоянно е на бутилка водка .
  • 101 ХА ХА

    1 0 Отговор

    До коментар #96 от "Путиноид":

    Газообразно му е.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Дедо ви

    1 1 Отговор
    Ми то предните много бързо свършиха......отидоооо, че не се видяяяя
  • 104 Бат Котьо

    1 2 Отговор

    До коментар #92 от "Хахахахаха":

    Лапай Куура пии диирууго долна.В гъъъ заа ,в ууус тааатаа.
  • 105 Тодоров

    2 0 Отговор

    До коментар #96 от "Путиноид":

    А на жен кати ,как е осмърр дяния пуу тьокк?Още ли Во Ни на скумрия?Откъде знам ли? Хахахаха!
  • 106 Бат ДънЮ

    1 2 Отговор

    До коментар #92 от "Хахахахаха":

    Да ми се на Денеш на шпекаа и люляйки се да хахахакашшш!
  • 107 Иво

    5 2 Отговор

    До коментар #46 от "Залужний":

    Е кви мод2рни оръгия, ния изпратихя няколко ракети ATACMS и две ленища снанаха на швеицарско сирене. И ония от Кремъл започнаха да ремат на умряло за червени линии

    Коментиран от #108

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 ХА ХА

    8 2 Отговор

    До коментар #87 от "Неутрален":

    Напртив, всеки русофил си личи от много далеч. Неутрални са само мекотелите, а това е по лошо и от русофил, упс русофилията приключи през 1917 след това всичко е долна комунягщина.

    Коментиран от #120

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 РАЗБИРАЧЕВ

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "хихихи":

    ТЕ ЗАТОВА СЕ НАРИЧАТ .....МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНИ ДА МОГАТ ДА СТИГАТ ......ДРУГИЯ КОНТИНЕНТ А НЕ ДА ИМ ПАДАТ В КРАКАТА....................

    Коментиран от #116

  • 114 Бреййй...

    2 3 Отговор
    Тя Русия има междуконтинентални ядрени ракети, които ще стигнат много бързо до Вашингтон.

    Коментиран от #117

  • 115 МАХМУД

    2 0 Отговор
    ЕТОООО КОЙ ПОДКЛАЖДАНА ЕСКАЛАЦИЯТА... НАКРАЯ ША ИМ ПРЕДЛОЖАТ И ЯДРЕНИ РАКЕТКИИИ...
  • 116 ХА ХА

    0 2 Отговор

    До коментар #113 от "РАЗБИРАЧЕВ":

    Я кажи по добре, сърмата готова ли е или и тия инджинерини ша одат у сибир? А с луна 68 кво стаа?
  • 117 ХА ХА

    2 0 Отговор

    До коментар #114 от "Бреййй...":

    ХА ХА ХА ХА бреййй колко лесно било, по лесно от да напрайш москвич.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Кирил

    3 2 Отговор
    Защитаваща се Украйна отдавна трябваше да получи всичко от което има нужда. Руския фашизъм трябва да бъде унищожен

    Коментиран от #121

  • 120 МИ ИЗЛЕЗ ОТ АПАРТАМЕНТА НА

    0 3 Отговор

    До коментар #109 от "ХА ХА":

    БАБА СИ КОМУНИСТКА ХОДИ В УСА ДА ЗАРЕЖДА ДЕМОКРАТИЧЕН БЕНЗИН И КОНСУМИРАШ ТАКЪВ ТОК А НЕ ОТ РЪСКИ АЕЦОВЕ И ТЕЦОВЕ.

    Коментиран от #123

  • 121 СИРИОЗНО?!?!?!!

    0 2 Отговор

    До коментар #119 от "Кирил":

    КИРИЛ Е СИМВОЛ НА ЛЪЖА ИЗМАМА СЪЩО КЪТУ БОЙКУ.
  • 122 Добро утро!

    13 1 Отговор
    Гореща зима се очертава за руския башибозук в Украйна... Кримският мост заминава на 100% при крайцера Москва...
  • 123 СТИГА БЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #120 от "МИ ИЗЛЕЗ ОТ АПАРТАМЕНТА НА":

    Както се пееше в песента....не ща панелката, трабанта....но въздуха ми остави....и българите оставиха панелките и трабантите .....
  • 124 Анджо

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "какви далекобойни ракети бе":

    Много ли се радваш аааа.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.