Last news in Fakti
  Тема: Украйна

15 Януари, 2024 17:05 22 091 333

Дъщерята на Путин и интервюто, което шокира Германия

  • владимир путин-
  • мария воронцова-
  • русия-
  • дъщеря-
  • интервю-
  • украйна-
  • война-
  • германия

Мария Воронцова, голямата дъщеря на Путин, която почти не се изявява публично, даде обширно интервю в Русия. Германските медии го нарекоха "шокиращо". Защо?

Голямата дъщеря на руския президент Владимир Путин - 38-годишната Мария Воронцова - даде преди няколко дни интервю за руския подкаст #ПроНауку (#ЗаНауката), насочен към младите учени и начинаещите бизнесмени. Водещият представи своята събеседничка като експерт в сферата на ендокринологията и заместник-декан на Медицинския факултет в Московския университет "Ломоносов". 42-минутното интервю се е появило още в средата на декември 2023, но не е било особено популярно в Русия. В социалната мрежа "В контакте" от тогава до днес то е гледано едва 222 000 пъти.

За какво се говори в интервюто

Още новини от Украйна

В него голямата дъщеря на Путин засяга предимно теми, свързани с науката, медицината и генетичните изследвания, с които се занимава. Говорейки за лечението на болните в Русия, особено за тези, които са станали инвалиди след тежки и хронични заболявания, тя казва, че "руското общество с нашите жизнени устои, с нашата култура, с нашата религия... все пак не е толкова "икономикоцентрично", колкото "човекоцентрично". След това Воронцова подчертава, че "за нас най-висшата ценност все още е човешкият живот". През цялото време тя не споменава нито дума за войната на Русия срещу Украйна, нито за баща си Владимир Путин.

Кремъл държи в тайна всички подробности за членовете на семейството на Путин. Но в това интервю Мария Воронцова споделя някои моменти от своята биография - като дете искала да стане лекарка, но като ученичка обмисляла дали да не следва икономика. В крайна сметка записала медицина. "Чувствам се комфортно в своята професия, бих я избрала отново", казва пред камерата Воронцова и добавя: "В този ред: първо лекарка, после наука, после и малко икономика".

Тя разказва и за литературните си интереси, изброявайки любимите си писатели като Пушкин и Достоевски. Воронцова говори и за музиката и спорта. "Кръгът на интересите ми е широк - от творчеството до спорта. Вдъхновява ме всичко, което е красиво - картините, музеите, театрите, музиката. Музиката е важна част от моя живот - и класическата, и джазовата... Гледам по няколко часа седмично да се занимавам със спорт - карам сърф, ски и още..."

Мария Воронцова е живяла и учила няколкото години в Германия, след това в Русия, с мъжа си - нидерландския бизнесмен Йорит Фаасен - е била до 2015 година в Нидерландия. Оттам се връща в Москва. След началото на войната на Русия срещу Украйна двете дъщери на руския президент Мария Воронцова и Екатерина Тихонова попадат под санкциите на ЕС, Великобритания и САЩ: банковите им сметки са замразени, влизането им на териториите на тези държави е забранено.

Отговаряйки на въпрос каква е нейната мечта, дъщерята на руския президент казва: "Моята мечта като лекар е лечението на хроничните заболявания. Мечтата ми като учен е да разбера как се е появил животът на Земята или как се появява мисълта. Като човек мечтая хората да имат възможността да опознаят себе си и да се приближат към развитието на цялостната зряла личност - за да се разбираме по-добре помежду си и да общуваме по-добре. Мнозина имат много проблеми заради недоразбирането на себе си и другите."

Как реагираха на интервюто германските медии

Интервюто на голямата дъщеря на Путин предизвика възмущение в германските медии - то бе оценено като странно, възмутително и дори шокиращо. "Дъщерята на Путин даде странно интервю за ценностите на човешкия живот", написа в заглавие "Дер Шпигел".

Авторът на статията отбелязва, че интервюто на дъщерята на Путин е голяма рядкост - тя почти никога не се изказва публично. "Владимир Путин никога не показва в медиите членовете на своето семейство, неговият личен живот е табу, с което руските журниалисти са наясно", пише германското издание. Това, че в интервюто си Воронцова нарича Русия "човекоцентрична държава", а изобщо не споменава баща си и войната, която той води против Украйна, "предизвика възмущение отвъд границите на Русия", подчертава изданието.

Германската телевизия ntv определи интервюто като шокиращо. "Това са шокиращи изказвания на фона на престъпленията и броя на жертвите във войната на Русия против Украйна." Германските журналисти обръщат внимание на изказването на Воронцова за нейната мечта и наричат цинично това, че в интервюто не се засяга темата за войната. Вместо това "ендокринологът Воронцова говори колко е напреднала медицината в цял свят и разказва за своите литературни, музикални и спортни интереси".

Изданието изброява и няколкото поста, които заема Мария Воронцова в Русия. От 2019 година насам голямата дъщеря на Путин е членка на съвета по реализация на Федералната научно-техническа програма за развитие на генните технологии. Тя членува в съвета на директорите на фирмата Nomeko, която в една от научните лаборатории в Санкт Петербург изследва руския геном, посочва ntv.

Вестник "Меркур" също отбелязва, че Воронцова е съветник на баща си по генното инженерство, но Кремъл пази в тайна всички подробности от живота ѝ. "Самият Путин никога не е потвърждавал, че тя му е дъщеря - нарича във всички интервюта нея и сестра ѝ "тези жени"."

"Билд" също обръща внимание на дъщерята на Путин, също пишейки, че казаното от нея предизвиква голям шок. А "Франкфуртер Рундшау" помества и биографична справка за Воронцова, в която е отбелязано, че през 2022 година печалбата на Nomeko е била около 855 милиона рубли.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 141 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 9689

    381 33 Отговор
    Заглавието е съчинено от пациент на Карлуково.

    Коментиран от #321

  • 2 Аз съм веган

    75 342 Отговор
    Грозна като баща си

    Коментиран от #34, #90, #198, #256, #327

  • 3 Киро

    363 41 Отговор
    Поредната лъжа?? Пишете за дъщерята на ББ в Барселона ,но не Ви стиска, гламавият прокурор дебне !!
  • 4 Калпазанин

    337 63 Отговор
    Възмутен сте само май вие от дз, останалите 99% и се възхищават

    Коментиран от #42, #98, #190, #200

  • 5 В.В.П.

    314 32 Отговор
    Обаче ,на Байдън ,Хънтъра ,е подсъдим за измами...12 на брой...И от Москва го търсят да го бият..Браво на Детето .!!
  • 6 Я сега

    369 43 Отговор
    И кое му е на интервюто странното и шокиращото...-че се стреми да помага на болните и че не споделя "новите шарени ценности"...?
  • 7 Реалист

    324 35 Отговор
    Шокиращо е, че Урсула има 7 деца от които 5 вече се определят като третоп.олови

    Коментиран от #182, #272

  • 8 Православни

    76 37 Отговор
    ценности:

    "нарича във всички интервюта нея и сестра ѝ "тези жени"."
  • 9 Рошко

    233 24 Отговор
    А нещо за сина на бай пън, или от възхищение да л............. сте се самозабравили

    Коментиран от #86, #147

  • 10 В.В.П.

    30 14 Отговор
    Аз я обичам..!!.Ще и пратя сигнал .
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Самарин

    208 28 Отговор
    Германци,помнете вероломното нападение на Хитлер над Съветския съюз и никога не забравяйте 1945 година,когато Берлин приличаше на град след земетресение от 15-20- степен по скалата на Рихтер.
  • 13 путн говори

    51 149 Отговор
    за семейни ценности но е разведен с две изънбрачни деца.

    Коментиран от #16

  • 14 Гост

    202 13 Отговор
    Горките няма какво да пишат и правят "шокиращи" заглавия, иначе рейтинга им е :зиро!
  • 15 Аз искам интервю със "сина"

    22 48 Отговор
    На соловьов

    Коментиран от #162

  • 16 Гост

    53 8 Отговор

    До коментар #13 от "путн говори":

    Що не се огледаш около себе си?!
  • 17 В.В.П.

    169 16 Отговор
    На Джо сина ,е боклук като баща си ..Обаче стария е по голям боклук .

    Коментиран от #76

  • 18 Кемикал Брадърс

    115 17 Отговор
    Немски по.мяри още доста щежщ се шокирвате
  • 19 Хубава и умна

    151 21 Отговор
    Ибявно поддържа баща си!
    За шок на евроатлантиците не е като наркомана Хънтър Байдън!
  • 20 Путин е славянин

    32 94 Отговор

    До коментар #11 от "Славянските жени са мечтата на всеки мъж":

    Толкова колкото и Ленин🤣🤣
  • 21 гледах интервюто

    171 18 Отговор
    топинтервю от една умна и възпитана жена и нито думичка за политика и война.Конкретно за нейната си област идеше реч.
  • 22 Грозновата

    24 125 Отговор
    как да коментира путлер и войната, това е табу, щом я нарича ТазиЖена значи не я смята за щерка, я е казала нещо за убитите солдати, я и се е случи случка

    Коментиран от #258

  • 23 Хохо Бохо

    175 17 Отговор
    Дай да видим урсулата кво е отгледала? Май само Г.листи? А Шолц? Меркел? Франсето с яловата баба? Дай да видим човеколюбивите дето убиха Кадафи и хвърлиха страната му в ада. Чакам с нетърпение интервюта

    Коментиран от #37, #54

  • 24 Aлфа Bълкът

    34 130 Отговор
    Ами как да каже, че баща ѝ е изкукуригал диктатор?
    Ако има късмет ще замине за ГУЛАГ, ако няма, ще остави децата си сираци!

    Коментиран от #201, #291, #303

  • 25 ХАХАХА

    151 16 Отговор
    Абе аз ли не разбрах какво беше шокиращо в интервюто или пак изсмукано от пръстите възмущение ? Путин им разказа играта ,накара ги сами да си говорят ,затова и "възмущението " е толкова голямо . ХАХАХА

    Коментиран от #59

  • 26 Факт4екър

    147 15 Отговор
    Интелигентна руския не като мр.шите Габриел от село Якимово и Деса Дълбоката от ГЕРБ
  • 27 Гост

    21 98 Отговор
    Новата Елена Чаушеску

    Коментиран от #310

  • 28 Господ на едни е дал читави дъщери

    139 12 Отговор
    а на други синове нахранимайковци , лентяйи и наркомани.
  • 29 И това какво го интересува

    27 51 Отговор
    Целокупният български народ?!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ХАХАХА

    113 8 Отговор

    До коментар #31 от "Локхйит Мартинс🇺🇲":

    А за синчето наркоман на байгън какво да кажем ?
  • 33 стоян георгиев

    27 74 Отговор
    Ако не бе войната дъщерята на путлер щеше още да живее в холандия.та това за тия дето ше се местят в русия при евтиния бензин и големите пенсии.

    Коментиран от #53

  • 34 Кнаус 485

    134 10 Отговор

    До коментар #2 от "Аз съм веган":

    Не знам какъв си, ти си знаеш, но момичето на снимката е красиво.....

    Коментиран от #110

  • 35 Мън мън

    24 91 Отговор
    Дъщерята на Путин да му сготви някое токсично ядене и да ни отърве от налудничавия си баща .

    Коментиран от #242

  • 36 Така Така

    106 15 Отговор
    Браво на девойката разсъждава отлично тука такива лекари почти няма тука мислят само за кинтакис аааа и в германистан също
  • 37 Aлфа Bълкът

    11 42 Отговор

    До коментар #23 от "Хохо Бохо":

    Урсула имаше 7 деца утьооо.

    Коментиран от #304, #305

  • 38 Пентагона 🇺🇲

    94 12 Отговор
    А сина на прзидента Джоузеф Байдън е педофил и наркоман
  • 39 Ветеринарен психолог

    107 12 Отговор
    Хънтърчо,на тати 55 годишното детенце е подсъдим за данъчни измами и е хероинозависим.Но това не е шокиращо за германските телевизии.Външният министър /мъж/ на Франция е жена на министър председателят. Това си е в реда на нещата. Мъж стана мис Нидерландия,всичко е ок за немците....Скоро руският флаг ще се развява от 158 метра височина. Кьолнската катедрала.

    Коментиран от #71

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Ха Ха

    26 60 Отговор

    До коментар #4 от "Калпазанин":

    Родният русоподаник, като чуе путин и скача на амбразурата, ако ще да става въпрос и за долните му гащи. То бива слагане, ама ....!

    Коментиран от #295

  • 43 Продиджи

    65 26 Отговор
    Нормалните хора живеят в Русия, а в ЕС извратените от Давос ви налагат джендарство.
  • 44 Един

    23 61 Отговор
    Щом е толкова загрижена за човешкия живот, да вземе да накара баща си да спре войната в Украйна.
  • 45 Никой

    15 33 Отговор
    Руски джаз ? Луиз Амстронг, Дюк Елингтън, Майлс Дейвис , Дизи Гилеспи, Чарз Паркър, Бени Гудман,Рей Чарлз и други. Повечето все чернокожи руски джаз музиканти, ако не броим Милчо Левиев , Вили Казасян. Симеон Щерев.
  • 46 3.14К

    83 13 Отговор
    Явно в Германия се вдъхновяват от сина и дъщерята на Байдън, еталон за морал и човешки ценности!
  • 47 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❕❕❕

    10 38 Отговор
    И таа ще изние по турмите като кобааев❗❗
  • 48 Мимето

    7 25 Отговор

    До коментар #31 от "Локхйит Мартинс🇺🇲":

    Аз те знам - ти идваш често в нашия публичен дом във Факултето и името ти и Мигян Краснодарян.
  • 49 Хес

    22 50 Отговор
    На тая "човекоцентричната" баща и се състезава със Сталин за титлата "Най-много убити руснаци за всички времена". За титлата "най-много убити сънародници" е без конкуренция, защото Сталин е грузинец.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 защо

    52 8 Отговор
    DW: А ние година назад изпратихме цяла кохорта в България! Асенчо, Кирчо, Мария, Васко и още знайни и незнайни герои! Всички до един отказали се от род и родина! Как не взе пример от тях? Шок и ужас!!!
  • 52 Реалист

    16 46 Отговор
    Права е, човешкия живот е важен, но не и за 500 000 алкохолици прибрани в чували от Залужни и ще 1 000 000 в носилки без крака и ръце, така си лежат по палатки на -20 градуса!

    Коментиран от #58, #62, #64

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 На франсето

    49 9 Отговор

    До коментар #23 от "Хохо Бохо":

    баба му е за паравн иначе се оказва,че си сътвори правителство от меки китки и пи....дали.Наскоро назначения министър председател е такъв,а неговата половинка живеещи на семейни начела му е първи сътлудник преди дни го назначиха и него. Май Макароня е обърнал резбата или винаги е бил такъв,а бабата е само за перде за пред света.
  • 55 3.14К

    15 41 Отговор
    Но най важното е гнус 200 да не спира да върви с пълни камази и вагони към блатницата и онова страхливото с
    токчетата и имлантите да фулира памперса през час под миндера в калния бункер и всичко ще е наред!
    А копейките да си стенат в тинята цял живот с пошлата си челяд, както най си обичат!

    Коментиран от #75

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Киркор

    9 26 Отговор

    До коментар #11 от "Славянските жени са мечтата на всеки мъж":

    Ако наистина я харесваш толкова,ще те назначим за почетен председател на нашето русофилско дружество...
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Не,не се

    35 6 Отговор

    До коментар #25 от "ХАХАХА":

    притеснявай,те толкоз си могат ДЗ,гръмки заглавия,а текста изчерпан от смисъл и съдържание. Като видя овтора и източника е загуба на време да се чете.
  • 60 Последния Софиянец

    20 40 Отговор
    100 милиарда дадоха на това грозното за някакви разработки и всичко отиде в сметките й в гнилия Запад!

    Коментиран от #113

  • 61 Точен

    53 11 Отговор
    Умна и красива жена, не се големее като байдъновите.
  • 62 Професора

    29 15 Отговор

    До коментар #52 от "Реалист":

    Дамммм... Залужни прибра 500 хил чувала с натовско месо и в момента проси пари за 3 000 000 инвалиди даммм..
  • 63 иси пеят

    14 23 Отговор
    Земля в иллюминаторе на бункера.
  • 64 Ти явно

    10 2 Отговор

    До коментар #52 от "Реалист":

    се възхищаваш от собствената си глупост! Измисли нещо ново.
  • 65 стоян георгиев

    18 28 Отговор

    До коментар #50 от "Чочо Сорос":

    А що дъщерята на путин повтаря на киро грешките? И тя ли е като киро?що сина на кака ви кури путеровата фенка също замина без да се връща за сащ? Що дъщерята на лавров повтори и тя този номер,на шоигу също???а вие умните се напъвате за там от където бягат децата на богатите и властови руснаци...хахахаха

    Коментиран от #124

  • 66 Госあ

    63 11 Отговор
    Шокираща е разликата в класите между дъщерята на Путин и сина на бидона. Но както се казва, крушата не пада по- далеч от дървото. Ако ме разбира простолюдието, но ще поясня - дъщерята на Путин е експерт в сферата на ендокринологията и заместник-декан на Медицинския факултет в Московския университет "Ломоносов", а сина на бидона - наркоман, крадец и измамник с незаконно оръжие.

    Коментиран от #77, #103

  • 67 БеГемот

    33 7 Отговор
    Ми просто се губят в превода ...демек политиката в Русия се занимава и е съсредоточена върху хората а не върху икономиката като на запад...става въпрос за управление на хора ..в правилната посока...

    Коментиран от #328

  • 68 И какво

    41 9 Отговор
    По-малко ли щяха да са шокирани ръчните кукли, ако жената беше казала: "Баща ми е голяма работа, не се надявайте че ще победите Русия" ? Не може да им се угоди на окупираните сащски колониални плямпала...
  • 69 Салама свърши и за германците

    44 10 Отговор
    Нищо нередно.Въобще нищо смущаващо в интервюто и въобще не ме интересува кво ги смущава на запад.Тия там са луди ,безумци ,психично болни хора.

    Коментиран от #134

  • 70 МИЛИОНЕРКИТЕ

    9 28 Отговор
    На Путин.
  • 71 Песимист

    11 35 Отговор

    До коментар #39 от "Ветеринарен психолог":

    Аз пък чух,че може в скоро време Украинския флаг да се развее над Кремъл...

    Коментиран от #84

  • 72 ЩО НЕ Е НА ФРОНТА

    7 26 Отговор
    Да помага на ранените
  • 73 Малката дъщеря

    5 13 Отговор
    Каква е

    Коментиран от #308

  • 74 Хахаха

    10 23 Отговор
    "тези жени" — Руски, семейни, православни ценности
  • 75 3.14К

    11 4 Отговор

    До коментар #55 от "3.14К":

    Хей ефтинджос, на това му казват обикновен айдук.
  • 76 Признания

    35 6 Отговор

    До коментар #17 от "В.В.П.":

    на дъщерятя, когато са били по-малки се къпели заедно с Бай-пън и Хънтър. Това е истина. По-късно син и дъщеря стават наркомани. Дъщерята е още с психични отклонения, това са нейни признания. Не се шегувам, това няма да излезе в нашите медии.
  • 77 Госあ

    39 11 Отговор

    До коментар #66 от "Госあ":

    някой евроатлантически хелминт с краден ник да изтропа нещо по въпроса ? А лично аз съм шокиран от швабите, които мълчаха за убийствата на десетките хиляди цивилни и за цинизма им да кажат, че Минските споразумения били единствено за да снабдяват и обучават нацистите за още зверства. Но да не забравяме, че лицемерната долна шваба потопи Европа в кръв два пъти ! Не един, а два пъти. Както сатанистите пускаха атомни бомби над цивилни, не един а два пъти.
  • 78 Аз съм веган

    5 22 Отговор

    До коментар #40 от "И аз съм веган":

    Послушах съветът ти и верно - Путин стана висок

    Коментиран от #232

  • 79 МИЛИОНЕРКИТЕ НА ТАТИ

    9 24 Отговор
    Кога нема яйца у Русия...и не само яйца.

    Коментиран от #112

  • 80 Хммм

    29 5 Отговор
    Кой подбуди бай Иван да нападне Украйна? Кой е истинският виновник?

    Коментиран от #91, #99

  • 81 КАК СЕ СТАВА

    6 14 Отговор
    Милионерин по наследство......
  • 82 Хубаво е преди

    38 6 Отговор

    До коментар #41 от "стоян георгиев":

    да пишеш каквото и да е да попрочетеш тва онова за да не изглеждаш глупаво. Ето и малко опровержение на лъжитет ти за това къде е завършила медицина и специализация.:Воронцова е учила биология в Държавния университет в Санкт Петербург 13 и е завършила медицина в Московския държавен университет през 2011 г. 1 14 С Иван Иванович Дедов ( на руски : Иван Иванович Дедов ) като неин съветник, тя е кандидат за докторска степен в Ендокринологичния изследователски център в Москва, ръководен от Дедов и който ръководи благотворителния проект Alfa-Endo за деца с ендокринни заболявания . 14 Alfa-Endo се финансира от Alfa-Bank на Петр Авен и Михаил Фридман от групата Alfa . 1

    Между 2013 и 2015 г. Воронцова е съавтор на пет проучвания, включително „Състоянието на антиоксидантната система на кръвта при пациенти с активна акромегалия“. Освен това през 2015 г. тя е съавтор на книга за идиопатичното забавяне на растежа при деца. 1 Воронцова е смятана за съветник на Путин в генното инженерство , особено при използването на CRISPR за създаване на генетично модифицирани бебета. 15

    През ноември 2023 г. Воронцова е назначена в борда на Московското дружество по медицинска генетика (на руски: Московское общество медицинских генетиков ). 16Чеути мамин Стоене и се учи,а не да плюеш,щот всички дето плюете сте такива с въздух в между ушието на раменете ви.

    Коментиран от #96

  • 83 ТАЯ ЩО НЕ Е НА ФРОНТЕ

    11 26 Отговор
    Да лекува ранени, Ами ръси глупости.
  • 84 Ветеринарен психолог

    20 6 Отговор

    До коментар #71 от "Песимист":

    Ще се вее само над столичният общински съвет. Ганьо винаги е на страната на губещите
  • 85 ДЪРТА МОМА

    4 26 Отговор
    Дали е колосвана
  • 86 А бе

    8 19 Отговор

    До коментар #9 от "Рошко":

    Сега на дневен ред е щерката на Путун,най омразния на планетата .Журналистиката винаги търси пикантерии.

    Коментиран от #211

  • 87 балшой учон

    12 18 Отговор
    Таа същата като едно време дъщерята на кмета, най-голямата отличничка в селското даскало.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 МИЛИОНЕРКИТЕ НА ТАТИ

    12 28 Отговор
    А руския мужик тъне в мизерия и лее кръвта си за такива като нея.
  • 90 Кой знае...

    34 4 Отговор

    До коментар #2 от "Аз съм веган":

    ...с какъв ли крокодил спиш...!
  • 91 Аммммм

    4 12 Отговор

    До коментар #80 от "Хммм":

    Кой го бръсне бай ти Иван за нещо?
  • 92 Я руски

    11 27 Отговор
    А каза ли кога ще има яйца и кога ще пуснат парното?

    Коментиран от #106

  • 93 Опаааа

    11 24 Отговор
    Руските олигарси си пласират отрочетата.....

    Коментиран от #107

  • 94 Да питам..

    7 21 Отговор
    Много интересно.. атая от коя жена му е дъщеря..? Или и Той не знае..
  • 95 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    6 23 Отговор
    A сабаеева какво казва от яхтата с останалите денонощието на ботокса!
  • 96 стоян георгиев

    15 12 Отговор

    До коментар #82 от "Хубаво е преди":

    Тва кво трябва да значи? Че не е учила в холандия не се е оженила там и не е живяла там докато почна войната2014?

    Коментиран от #132

  • 97 В.В.П.

    30 10 Отговор
    Путин е велик..!!Джоузеф емиризлив боклук..

    Коментиран от #128

  • 98 Да питам..

    8 22 Отговор

    До коментар #4 от "Калпазанин":

    Е, и кво ? То и Путин го издирват под дръво и камик от Хага..за престъпления срещу човечеството..

    Коментиран от #116

  • 99 Ясно като бял ден

    9 19 Отговор

    До коментар #80 от "Хммм":

    Байдън. Заложи капан на бай ти Иван и той сам скочи в него,напред с главата.
  • 100 За всичко са виновни

    22 6 Отговор
    Сащ и окраинските наци като зелника
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Да ти кажа..

    12 19 Отговор

    До коментар #11 от "Славянските жени са мечтата на всеки мъж":

    Убави , убави,ма докато не родят..после стават като кашалоти..особенно рускините..хахаха
  • 103 стоян георгиев

    11 23 Отговор

    До коментар #66 от "Госあ":

    Хахах хоохохог те дъщерите на диктаторите са все идеални докато не падне от власт диктатора.после бягат в сащ като дъщерята на сталин и сина на хрушчов.та и с воронцова ще е същото ако не я добара благодатния руски народ.

    Коментиран от #120

  • 104 В.В.П.

    2 12 Отговор
    Луд съм по рускоговорящите ..президентски щерки..Полудявам.
  • 105 селска даскалица

    12 18 Отговор
    Дъщерята на Путя, най-умната дъщеря в целия Путлерастки союз.
  • 106 Диамантената ръка

    6 13 Отговор

    До коментар #92 от "Я руски":

    Според руския геном може и без тях ...
  • 107 Хи Хи Хи

    11 17 Отговор

    До коментар #93 от "Опаааа":

    Какво те Очудва.. таа до няколко години ше стане Председател на АН на Русия.. туряме ли бас...!!! До тогава ще е разгадала осмата хромозома на седмия елен на Шойгу..
  • 108 ...

    9 21 Отговор
    Гнус я дори от фамилията на баща си, който по майчина линия е Шаломов, тъй като майка му се казва Мария Шаломова. Шалом Шаломова.

    Коментиран от #118

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 ами

    14 5 Отговор

    До коментар #34 от "Кнаус 485":

    веганите по право обичат големи кални и леко криви моркови...:))) не знам за какво ги ползват...:)))
  • 111 В.В.П.

    18 9 Отговор
    Джо Байдън го търсят в Москва ..Ще го обесят на дебело дърво..Скоро ..Ахаха ..Заедно със Зелю артиста ..

    Коментиран от #168

  • 112 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❕❕❕

    11 18 Отговор

    До коментар #79 от "МИЛИОНЕРКИТЕ НА ТАТИ":

    Картофения фюрер обеща да им закара пилешки крака и ребра, а яйцата чак за Великден❗
  • 113 Ти за Олена

    26 8 Отговор

    До коментар #60 от "Последния Софиянец":

    зеленясалата ли говориш дето пръска милиони в бутиците,а просяка с миризливия потник проси като дърт ром.

    Коментиран от #131

  • 114 РаZпутин

    3 14 Отговор
    Става..... искам да правим аHaл-изи на геополитиката с нея
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Реалист

    10 14 Отговор

    До коментар #98 от "Да питам..":

    А той си лежи назобен с батокс у бункера!
  • 117 Госあ

    41 8 Отговор
    Докато дъщерята на Путин говори за наука и медицина, синът на Байдън, Хънтър, признава в книжката си, че е похарчил парите, които е получил от работата си в борда на украинската газова компания "Burisma", за алкохол и наркотици. “Републиканците подчертаха, че Хънтър Байдън е получавал до 50 000 долара на месец в "Burisma", въпреки че няма опит в петролния и газов сектор. Това даде основание да се обвини Байдън-старши във факта, че той и синът му са участвали в корупционни схеми в Украйна.” Ето това е шокиращо.

    Коментиран от #143

  • 118 Ъхъ

    17 5 Отговор

    До коментар #108 от "...":

    само дето не е ШАломова, а ШЕломова...а ти не знаеш какво значи думичката "шелом"...но можеш да прочетеш в гугъля...ако можеш да го ползваш де...

    Коментиран от #136, #141

  • 119 !!!?

    12 19 Отговор
    Росското общество е диктатороцентрично, а не човекоцентрично !!!?
  • 120 Да ти кажа..

    7 13 Отговор

    До коментар #103 от "стоян георгиев":

    Не позна тоа път... таа ша бега в Китай, най-лошия случай - в Северна Корея..
  • 121 В.В.П

    6 14 Отговор
    Кабааева каза ли нещо от яхтата!

    Коментиран от #164

  • 122 Колело

    23 4 Отговор
    Много е красива

    Коментиран от #125

  • 123 Госあ

    13 25 Отговор
    Папа пуслер искаше да разколебае, уплаши и разедини украинците – получи обединена нация, готова на всичко, за да защити независимостта си.

    - Искаше денацификация, но се оказа, че неговите войски действат по нацистки модел в окупираните територии, извършвайки военни престъпления на всяка крачка.

    - Искаше свиване на НАТО – поучи разширен Северно-атлантически блок с нови членове.

    - Искаше да наложи нов световен ред – „руский мир“, - оказа се в изолация и под санкции.

    2024 г. ще е преломна за рабссия, за жалост това ще стане чрез много кръв и жертви, по стара руска традиция. Защото пуслер изповядва теорията, че „ключеви за развитието на рабссия са военните, а не икономическите фактори“.

    Коментиран от #133

  • 124 Ловя те като

    14 4 Отговор

    До коментар #65 от "стоян георгиев":

    шаран на ръждив пирон Стоене мамин в лъжи опашати,та не се излагай.

    Коментиран от #138

  • 125 ТаУмВзе

    3 16 Отговор

    До коментар #122 от "Колело":

    50 рубли струва за цяла нощ.
  • 126 чекай малко бе

    11 17 Отговор
    Генното инженерство и Генното Модифицираните Организми (ГМО) не беше ли ЗАБРАНЕНО В РУСИЯ. Или е забранено само за някой хора, а за друго не е.
    Кремъл съвсем се опетлаха в лъжите си.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 А бе

    5 17 Отговор

    До коментар #97 от "В.В.П.":

    "Джоузеф емиризливия боклук" такъв капан му заложи,че "великия Путин" още не може да се усети! Сам скочи в него и сам си щракна!!
  • 129 Дедо Z

    21 6 Отговор
    А какво да кажем за сина на Байдън?Баща му изби хиляди,а синковеца се изяви като педофил и мошеник!
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Някой си...

    10 13 Отговор

    До коментар #113 от "Ти за Олена":

    За олена не знам , но русна ците имат една много актуална приказка днес- Има две Росии, одна умирает в окопах, другая шопингует в Европах! а трета си прави голи вечеринки от скука..

    Коментиран от #140

  • 132 Явно ти

    12 3 Отговор

    До коментар #96 от "стоян георгиев":

    липсва това което се учи в училище по БЕЛ и се казва четене с разбиране. Дал съм данни от английската уикипедия,въпросите ги задай на тях,не на мен,аз само те ловнах в поредните лъжи.

    Коментиран от #142

  • 133 Госあ

    2 3 Отговор

    До коментар #123 от "Госあ":

    Появи се хелминта аааахахахаха
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 !!!?

    9 13 Отговор
    Тая,дето Путин нарича "нея", да си направи ГЕНтест и може би ще открие как се е появил варварския ГЕН, който преобладава в путиновия ГУЛАГ !!!?

    Коментиран от #152, #156

  • 136 ъхъ мъхъ

    15 8 Отговор

    До коментар #118 от "Ъхъ":

    това е всеизвестен факт който 2014та признава пред еврейската общност в Санкт Петербург. Шеломовь е руското изписване на Шаломов.
    Както е известно че Калантарян е истинската фамилия на Лавров преди баща му да се премести от Нагорни Карабах.
    Ама някой неща не ви изнасят, нали? Не ви пасват на опорните точки.
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Даа бе

    8 4 Отговор

    До коментар #124 от "Ловя те като":

    Ти къде, къде си по еволюирал. Кълвеш на гола кука с маджун.
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Та каторая

    9 10 Отговор

    До коментар #131 от "Някой си...":

    шопингует по Европе,те люди ушли из России в начале СВО.Сама Россия очистилась от мусор в 2022 года. И ети люди для Россия не росияни,они безродньiие сушества.

    Коментиран от #154

  • 141 Историк

    4 6 Отговор

    До коментар #118 от "Ъхъ":

    И трите версии за името Шеломов идват от еврейски
    Фамилия Шеломов — версии о происхождении и значении фамилии

    Фамилия Шеломов имеет множество интересных версий о своем происхождении и значении. Эта фамилия, хотя и редкая, имеет свою историческую и культурную ценность. В данной статье мы рассмотрим несколько возможных версий о происхождении и значениях фамилии Шеломов.
    Версия 1: Ивановичи Шеломовы
    Согласно одной из версий, фамилия Шеломов происходит от имени Шелом (вариант имени Шелем, которое является идишской формой имени Соломон). Имя Шелом было встречаемо во множестве еврейских семей. Версия гласит, что семьи, принимавшие это имя, назывались «Ивановичи Шеломовы». С течением времени, «Ивановичи» превратилось в часть фамилии, поэтому осталась только фамилия Шеломов.
    Версия 2: Происхождение от слова «шалом»
    Другая версия связывает фамилию Шеломов с ивритским словом «шалом», которое означает «мир». Считается, что в прошлом, люди, принимавшие эту фамилию, могли быть замечательными посредниками и помощниками в разрешении конфликтов. Они стремились к поддержанию мира и гармонии в своем окружении. В течение истории, имя «Шалом» могло быть изменено на «Шелом» для адаптации к произношению других народов.
    Версия 3: Профессиональные корни
    Еще одна версия связывает фамилию Шеломов с профессией или занятием связанным с языком на характер Англии. Названием этих семейств могло означать «язык» или «русский язык».
    Однако, стоит отметить, что все эти версии осн

    Коментиран от #146

  • 142 стоян георгиев

    5 11 Отговор

    До коментар #132 от "Явно ти":

    Тва което си ми дал отрича ли това което аз съм ти дал? Това е въпрос за четене с разбирне!
  • 143 Някой си...

    7 3 Отговор

    До коментар #117 от "Госあ":

    Ти нещо май завиждаш? Дай Боже всекиму такива заплати..имАли- дАли. Ти ако си на негово място дали ще се откажеш от тези пари..мм?

    Коментиран от #148

  • 144 Отец Дионисий

    12 14 Отговор
    Господ да накаже пияния агресор и копейките продажни.

    Коментиран от #158, #173

  • 145 Госあ

    12 4 Отговор

    До коментар #139 от "стоян георгиев":

    Освен че си необразован, си и нагъл ! Каква производствена стойност ве ? Къде видя производство ? Патенти с производствени стойности правят в Китай, сащ, Япония. Давам ги по класация.

    Коментиран от #150, #192

  • 146 Историк

    3 7 Отговор

    До коментар #141 от "Историк":

    ...
    Однако, стоит отметить, что все эти версии основаны на предположениях и не имеют достаточных исторических или языковых данных для установления истинного происхождения фамилии Шеломов. Интересно отметить, что фамилия Шеломов встречается преимущественно в Европе, особенно среди еврейских сообществ.
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Госあ

    16 7 Отговор

    До коментар #143 от "Някой си...":

    Тия работи като чест и морал на евроатлантиците са ви непознати, нали ? Да ви …. и на ценностите

    Коментиран от #170, #176

  • 149 Всевиждащ

    9 10 Отговор
    Нейният папочка издаде заповед , която до момента погуби и рани над половин милион славяни и от двете страни.Няма медицина , която да ги върне или да поправи грешката.
  • 150 стоян георгиев

    7 13 Отговор

    До коментар #145 от "Госあ":

    Всяко познание се развива основно заради приложението му в бизнес медицина и т.н. та кажи къде се приложиха върховете на бг познанието през комунизма? Кои заводи работиха и имаха пазарна стойност заради българските открития на база познанието което ти си създал? Хахаха та даже не може да вникнеш във въпроса .толкова си зле.

    Коментиран от #157, #159, #171

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Госあ

    15 7 Отговор

    До коментар #135 от "!!!?":

    Неандерталските гени ходят по западняците. Защото прабабите им са се съвокуплявали с други видове. От дълбока древност са содомити. Доказан факт 💁
  • 153 Гробар

    15 6 Отговор
    Хаха! Немските фашаги били шокирани. Каква по-добра новина. Това е само началото хитлеристки меки китки. Сталин изтрепа коравите арийци, останаха само джендери и импотентни чичаци.
  • 154 Да ти кажа..

    9 11 Отговор

    До коментар #140 от "Та каторая":

    Да , за това зетят на Шойгу си прави селфита от Дубай, държанката на Наришкин -от Милано и Париж, .. на времето синовете на Сталин са воювали на фронта, а сега.. докато на Песков синчето уж е във Вагнер, колата му , като истински Летящ холандец прави по 10 нарушения дневно из Москва.. тия евтини опорки и вкиснати партенки ги простирай на друг простор..молим.
  • 155 ...

    15 3 Отговор
    Децата каква вина имат те, че баща им е, кое беше лошо в България преди това в здравеопазването, няма нищо да се върне, но народа бе много повече от сега, лекари на ниво, не с купени днес голяма част от М Университети и др. Тя говори по специалността си и е много красива, само на 38 г та няма на мен да прилича, за много хора путина е умник. Защо трябва да учи в Ссср Русия , а не в Холандия. Това си е нейно право. Да заповяда в България, белким оправи нещата в медицината. Пълен хаос е, а има много страдащи хора по домовете си, а децата им са по света, за да оцелеят, сега бивотут на мнозинството е от зле по зле. Няма ръждаемост, и ако има, това са техните си хора на гербспдпс. Бъдете здрави, че без здраве и пари за лечение не стигат.
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Даскалица

    13 5 Отговор

    До коментар #150 от "стоян георгиев":

    Стоенчо, не забравяй да се бършеш след голема нужда, намирисваш момче.
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Госあ

    18 5 Отговор

    До коментар #150 от "стоян георгиев":

    Писал съм много пъти ! Излишно е да си губя времето с теб. По темата ще допълня, че сме изнасяли ваксини наравно с Япония и сащ и ензимни препарати. В България например през комунизма сме диференцирали клетки от плацента в хрущялна тъкан и сме едни от първите работили с РНК. Това във връзката с дамата, сметачните машини и уредите за МИР са друга тема. Айде, не ме занимавай

    Коментиран от #183, #187, #203

  • 160 НА ТАТИ МИЛИОНЕРКИТЕ

    7 11 Отговор
    Що не са на фронте, да са бият за тати.

    Коментиран от #166

  • 161 Барселона

    12 6 Отговор
    Щерката на Боко кога ще даде интервю.
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 НЯМА ПО ЗЛОБНИ

    8 6 Отговор
    От дъртите моми
  • 164 Кабаева

    7 9 Отговор

    До коментар #121 от "В.В.П":

    Болят ме милиярдите от яхтата за руските крепосни
  • 165 РУСКА КРЪВ СЕ ЛЕЕ В УКРАЙНА

    8 11 Отговор
    Путинова не.
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 И тая милиардерка

    7 10 Отговор
    По стъпките на тати.
  • 168 Даааааа

    4 15 Отговор

    До коментар #111 от "В.В.П.":

    Путин е са валидна заповед за арест! На Байдън и Зеленски ще им хванат опинците в Москва!!!
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Някой си...

    13 14 Отговор

    До коментар #148 от "Госあ":

    Айде молим.. баш па ти не ми говори за чест и морал.. Байдън още води жена си, а Путин едва ли знае точната бройка колко, къде и с коя ги е посял.. за сега знаем за Кабаева, Кривоногих... да видим какви ги върши и тъжния кон Калантарян, дето навсякъде влачи със себе си една третокласна субражетка, Светлана Полякова от която има дъщеря и е осигурил с вила в Истанбул.. да продължавам ли с други имена..Наришкин, Медведев..мм?
  • 171 Госあ

    14 5 Отговор

    До коментар #150 от "стоян георгиев":

    И не се казва бизнес, а ИНДУСТРИЯ. Бизнес въртят по плодзеленчуците и на борсата, или такива като хубавеца на бидона.

    Коментиран от #178

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Щооо бре

    8 1 Отговор

    До коментар #144 от "Отец Дионисий":

    Страх ли те е от пъкало?
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Един съвет

    6 8 Отговор

    До коментар #148 от "Госあ":

    Точно тая тема гледай да избягваш.. не ти е по силата.

    Коментиран от #181

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 стоян георгиев

    6 11 Отговор

    До коментар #171 от "Госあ":

    Ти може да му викаш и чушки и домати тва никой не го интерасува.та кажи къде вие приложихте голямото си познание? Чакам да ми дадеш сектор дето бан или квото сте били там се изяви на световно ниво?

    Коментиран от #189, #312

  • 179 гражданин

    17 6 Отговор
    Германските медии им трябват роби от България, но тяхните хора си ги гледат като писани яйца. Защо в България не е като Германия, всичко в здравеопазването да е безплатно, все пак всеки има близки навън и знае, как в Германия и други западни държави, болни от деабет (захарна болест) всичко им е безплатно, както и всички заболявания, автобусите на пенсионери в холандия, билетите де, безплатни уж сме в ЕС, а нито сме в ЕС, нито към Русия, сиромаси, а 10 % в Б3си живеят като царе. Я премахнете правата, къде са правата на българите, свободен човек без пукнат лев, или с 300,500 лева, за нимъде не е, геноцид към българите бе извършен през тия 34 години и едни и същи политици се въртят и разграбват народа овчи. Кой с медикаменти, кой със саниране, а на лице нкщо. Обират народа прост и страхлив
  • 180 Дън Бай

    17 3 Отговор
    Друго си е Хънтър да даде интервю.

    Коментиран от #185

  • 181 Госあ

    6 2 Отговор

    До коментар #176 от "Един съвет":

    Точно тази тема не е въпрос на сила, а на лични възприятия и устои.

    Коментиран от #188, #205

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 стоян георгиев

    8 18 Отговор

    До коментар #159 от "Госあ":

    Изнасял си върби.през комунизма нямаше една свястна шевна машина и един свестен винтоверт.изнасял ваксини...ххааха направо сащ не можеха да спят от нашите електрокарчета и ваксини.
  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 ДЪРТА ЧАНТА

    6 13 Отговор
    Ама милионерка.
  • 187 Някой си...

    10 12 Отговор

    До коментар #159 от "Госあ":

    Май нещо или на луд се правиш или на утрепан.. да беше казал и за амфетамините, с които снабдявахме целия арабски свят, за наркоканалите, работещи под опеката на държавата.. заземеделската продук ция , която в братския СССР бе два пъти по-евтина, отколкото у нас.. мм. Като кажеш А, карай наред де.. или за мотокарите, които япончетата купуваха с милиони заради желязото и когато заменихме чугунената плоча с бетонна такава и се отказаха от тях.. И за тая т.нар индустрия, дето като фалира СССР се сгромоляса така, че и до днес не можем да се оправим..

    Коментиран от #193, #194

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Госあ

    12 3 Отговор

    До коментар #178 от "стоян георгиев":

    Дал съм ти примери и от индустрията и от академията за една конкретна област. Ама явно не вдяваш. Днес нещата са доста по-зле, като изпълзяхте иззад щандовете, спор няма. Но пак има достатъчно за изреждане. Няма да си губя времето, обаче.

    Коментиран от #197

  • 190 Евроатлантик

    36 20 Отговор

    До коментар #4 от "Калпазанин":

    Болшинството руснаци които се примиряват с фашисткия режим в Кремъл и бункерния пcиxoпат са мижитурки и малодушници без ценностна система... Овце...

    Коментиран от #204

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 стоян георгиев

    3 12 Отговор

    До коментар #187 от "Някой си...":

    Баба ми имаше една шевна машина сингер и я пазеше като очите си щото в бан бяха сила и ако и се развалеше повече.подобна нямаше как да има.няма да говорим за ламинат пласмасова дограма цветни телевизори видеа...тва бяха непостижими за бг индустрията неща.другаря даже не знае ква е разликата между това и бизнеса ама дава квалификации,щото бил обучител...хахахах
  • 194 Госあ

    13 5 Отговор

    До коментар #187 от "Някой си...":

    Хахахахахахаха купували мотокарите за чугуна викаш хахахахаха Я сега Маньо, напиши ЕЛКА 6521 у Гугъл и прочети.

    Коментиран от #199, #213, #217, #228

  • 195 Еврогеец

    14 3 Отговор
    Щом не говори за джендъри не става.
    Лошо се изказва.
  • 196 така де

    5 9 Отговор
    как се появила мисълта в главата на путин и изобщо има ли такава В научно изследване на дъщеря му ДЕрзай убавице
  • 197 стоян георгиев

    3 12 Отговор

    До коментар #189 от "Госあ":

    Нищо не си ми дал.дай предприятие с производствена линия дето с години е изнасяло бг продукция с висока интелектуална стойност на запад.тва че сте мерили на червеите температурата докато сте се напивали и много сте ги знаели работите ама...никой не го интерасува.дай предприятие с обем пари дето са плащали за вашето откритие и приложението му.

    Коментиран от #206

  • 198 СЛАВА РОССИЯ

    19 7 Отговор

    До коментар #2 от "Аз съм веган":

    ЕДИН ГОЛЯМ БОКЛУК СИ ТИ,СОРОСОИД ПРОДАЖЕН
  • 199 стоян георгиев

    7 13 Отговор

    До коментар #194 от "Госあ":

    Точно за чугуна ги купуваха.като смениха противотежестта с бетон японците ги отказаха.

    Коментиран от #212

  • 200 Кой и се

    22 12 Отговор

    До коментар #4 от "Калпазанин":

    възхищава беМалоумник, освенКретени като теб?
  • 201 СЛАВА РОССИЯ

    14 20 Отговор

    До коментар #24 от "Aлфа Bълкът":

    ЕДИН ГОЛЯМ БОКЛУК СИ ТИ,СОРОСОИД ПРОДАЖЕН
  • 202 Никой

    9 9 Отговор
    Не бъркайте, мили хора, дъщерята на Путин с политически партии. Тя си говори, как стоят нещата като лекар, явно е състрадателен човек. А нима по живков не бе същото. Медиците бяха на ниво и днес макар някои да са над 70 годилни са специалисти и ходим в други градове при тях, защото знаем, че са над вас, завършилите след 1989. А и роьителите си го казваха. Мъжа ми е навън, преди 20 г и ще дадем 10 хил долара, за да я приемат и бе на следващата приета и стигна до задънена улица, от хуманна в зъболечение без диплома, а преди все тройки и двойки. При живков миже еьиници, но се явяваха на 3 учебника, ако през тия години 9,10,11сте нямали отлични оценки, държеше се изпит и дипломите 3 и 4 и нимъде не ви приемаха висше, а само отличници а сега има ниша и знаем, кои учат, защото българи 34 години не се раждаха в провинцията. Отвън командват и резултата е на лице днес. Връзки пари любовници смяна на жени. Живков, прав бил, връщайки лентата назад. Когато умра искам да съм обърнат по гръб, за да ми целувате задните части.
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 СЛАВА РОССИЯ

    15 15 Отговор

    До коментар #190 от "Евроатлантик":

    ЕДИН ГОЛЯМ БОКЛУК СИ ТИ,СОРОСОИД ПРОДАЖЕН

    Коментиран от #226, #274

  • 205 Някой си...

    5 14 Отговор

    До коментар #181 от "Госあ":

    Понеже знам писменно и говоримо руский язик, сега ще ти преведа думите на поп Гундяев , произнесени по врме на литургия ..Всеки човек живее веднаж на тази земя. Иима пълното право да живее сито и богатои да осигури такъв живот на своите близки. И няма никакво значение как е постигнал това... Ако трябав да мамиш- мами, дакрадеш-кради..да разбиеш нечииживот..разбий го без да се замисляш.. та айде молим баш тсакива като тебе не миговорете за чест, морал или Православни ценности.. ( принжелание мога да ти кача и клипа за да го чуеш в оригинал..но ме съмнява дали ще го пуснат, като занм кой мод е на смяна)

    Коментиран от #215

  • 206 Госあ

    13 4 Отговор

    До коментар #197 от "стоян георгиев":

    БулБио например и днес изнася ваксини. Не в онези мащаби, като през комунизма когато бяхме сред развитите държави, но пак. Аве къв си ти ве ?

    Коментиран от #209, #329

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Госあ

    12 3 Отговор

    До коментар #203 от "А бе":

    Кюркчиев от ИБИР, небългарино, за първи път диференцира плацента в хрущялна тъкан, а биохимика Асен Хаджиолов е признат световен авторитет в биогенезата на рибозомите и рибозомната РНК

    Коментиран от #210, #249

  • 209 стоян георгиев

    7 10 Отговор

    До коментар #206 от "Госあ":

    Аз съм човек дето задава неудобни въпроси на комунисти.да изнасяш за сив не е постижение.тогава комунягите се разбираха да си продават един на друг боклуци.ваксините дето рекламираш са докарани като технология от франция от фашистите дето ходили там да учат вместо в ссср.от както ги докараха до края на комунизма умните комуняги не успяхте да измислите нищо по темата.та това за ваксините.

    Коментиран от #214

  • 210 стоян георгиев

    2 11 Отговор

    До коментар #208 от "Госあ":

    Призат тоя признат оня а пари от откритията им йок.тва като елка та .уж направили това уж онова а се оказва че не било точно така.та питах те къде са парите от въведените в практиката големи научни открития?
  • 211 Калпазанин

    9 1 Отговор

    До коментар #86 от "А бе":

    Най омразния от кой,? И ти тези от дз за жорналисти ли ги имаш, щото за мен са сатанисти, медийния авангард на ционистите за промиване на мозъци и манипулиране на съзнания
  • 212 Госあ

    14 5 Отговор

    До коментар #199 от "стоян георгиев":

    Виж моето момче, когато си говориш с някой японец от висшата прослойка, тогава ми се обАдИ. Поколението преди мен все още говорят с уважение за България. Сигурно не е заради чугуна или заради днешното ни невероятно развитие.

    Коментиран от #216

  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Хи Хи Хи

    9 10 Отговор

    До коментар #194 от "Госあ":

    Не ме интересува ЕЛКА..МЕЛКА.. аз дори на онова време работех с калкулатор касио..То и елктронни часовници някакви правехме, ама моят бе сейко И на днешно време никой не се сеща ни за Елка, Праве ц-82 или българския часовник та какво ми говореше.. ама всеки знае какво е сони,голд стар или саньо..пиша ти марките с малки букви и на български,че на мода нещо не му харесва да ги пиша в оригинал..

    Коментиран от #223, #225

  • 218 стоян георгиев

    6 12 Отговор

    До коментар #214 от "Госあ":

    Колко са продадени? Ваксините дето са продадени са по френска технология .тук само се правят.български учен няма откритие там.изнесени са 50000 калкулатора за швейцария.по долар два са огромна цифра нали...ххахахаха колкото два мерцедеса по онова време.та голям бизнес няма и дума.

    Коментиран от #229, #233

  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Биби Кинк

    4 8 Отговор
    Дрогарката Воронцова се е замислила за световнио мир и за заштита на животните!
  • 221 Анонимен

    6 3 Отговор
    Кое е пропаганда по долу, че родило се дете с недъзи, поради ред причини и у запада да се грижи за българските болни деца. Тук шапка им свалям, но губи икономиката им. Разболял се българина и къде в подредена западна държава да му плаща безплатни лекарства, вместо самата България да го стори, но всеки в България гледа да се докопа до властта и забравя за обещанията си, купува на запад къщи, земи и утре ще избяга и ще остави народа да се гъне и гневи от мизерията сполетена именно от гавроши политици. Не ви е виновна щерката на Путун, при Живков, той не ги делеше хората по етноси, но грешка стори 1972,1984, това беше неадекватно, но истината знае ли се, дали отвън съседи не са намесени, защото по вефа по бибиси забранената станция, която слушахме, дай ни учените, учители, лекари обръщайки се към Тодор Живков др от съседите, не ми пускай отровените хора от завода ОхЗ, колкото си бяхме бедни още повече Народа обедня след 1984,1989 г. А за живков западната преса, Той е хитър, добър управник, хвамеха го по бибиси, младите не родени млади тролове, а и тези, които са били по на 5 10 г 1989 кво знаят, нищо. Да е жива и здрава дъщерята красавица на Путин. Сега е хубаво за крадците и закони не ги лови шовинизъм, всеки млад, няма ли далаверка хаха купуват препридават от закъсали българи старчета изнудват ги чешитите номенклатурчици мързела убива крадат те набеждават работливите няма съд няма здравеопазване всеки ти иска пари приятно крадени убиване как сядат да ядат у
  • 222 Някой си...

    5 1 Отговор

    До коментар #215 от "Култура Миянко":

    И да се напиняш, и с копита да риеш, че и текмета да фърляш..това е истината. па ти леко са напъвай, че да не ти текнат водите, че ко ща праим после ако пометнеш..

    Коментиран от #235

  • 223 стоян георгиев

    8 10 Отговор

    До коментар #217 от "Хи Хи Хи":

    Тя елка тежи осем кила.помниш ли радиостанциите на милиционерите? Те бяха с батерия кило и нагоре и ако им се наложеше да тичат ги биеше в мъ.ете и челото в зависимост от скоростта на тичане.

    Коментиран от #293

  • 224 Шизофрения

    7 13 Отговор
    А бащата на тази.... генетична грешка - човеколюбеца ботоксин избива руснаци на конвейра. Сигур е разбрал, че света е по добър без руснаци.
  • 225 Госあ

    11 4 Отговор

    До коментар #217 от "Хи Хи Хи":

    Кое време ве омбре и к’во си работил като ЕЛКА е единственият апарат с коренуване, когато излиза ?

    Коментиран от #234

  • 226 АбеПедал

    12 8 Отговор

    До коментар #204 от "СЛАВА РОССИЯ":

    нeгрaмотен, нямаш копейки за очила ли, че пишеш с големи букви?
  • 227 Госあ

    8 3 Отговор

    До коментар #216 от "стоян георгиев":

    Хахахаха сус ве хахахаха единствения, който знаел български аааахахахаха сус ве, не ме занимавай ти казах !
  • 228 Да ти кажа..

    10 12 Отговор

    До коментар #194 от "Госあ":

    Ами какво да ти кажа..мотокарите ни ги купуваха само заради металите, защото Япония бе бедна на суровини и ние това много добре го знаехме. И след като заменихме двутонната балансираща чугунена плоча с бетонна такава , япончетатани отказаха да продължат с договора. И тогава, ако не се лъжа 86 или 87 година генералния директор на Балканкар го преместиха при нас, в Червенобрежката Бета..тази история я знам лично от него а не от такива пишман икономисти като тебе. А пък от този комбинат на какво съм бил свидетел...бедна ти е фантазията.. спри да се репчиш като колибарски петел, че заради такива корифеи като тебе сме на тоя хал сега.

    Коментиран от #231, #253

  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Наблюдател

    14 3 Отговор
    Аз съм неутрален човек, но зная преди 1944 живота на хората, зная и след 1944 и след 1972 и 1984 и 1989 до днес. Върнаха ни със 100 години назад. Кой разбрал разбрал.

    Коментиран от #237

  • 231 Госあ

    5 7 Отговор

    До коментар #228 от "Да ти кажа..":

    Ай от червен брег, нема нужда да ми казваш нищо. Там са правени само котки и клинове за Еверест 84

    Коментиран от #236

  • 232 Техника за безопасност

    4 0 Отговор

    До коментар #78 от "Аз съм веган":

    При медитация астралното тяло се отделя от физическото. Медитацията е била успешна, ако в края астралното и физическото тяло отново се съединят. Иначе човек започва да вижда изкривена реалност, което е сигнал за промяна не в реалността, а в неговите възприятия. Майсторството е от особена важност в езотеричните практики.
  • 233 Госあ

    8 2 Отговор

    До коментар #218 от "стоян георгиев":

    Модифицирани са в България българските ваксини.

    Коментиран от #298

  • 234 Някой си...

    7 13 Отговор

    До коментар #225 от "Госあ":

    Меташ се като гол шаран на цимента бе..единственото ни хубаво по онова време бе образованието.. останалото..показуха и лъжи.. за това и 1990 година, когато браточките ни набиха такива мита, че нашите стоки станаха непродаваеми, умряхме веднага и на момента като на..кано мушкато.Нашата т.нар икономика бе ориентирана само и единствено към СССР. Как СССРто ритнА кофата и ние се сгромолясахме след нея..
  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Госあ

    13 1 Отговор

    До коментар #230 от "Наблюдател":

    Ти им даваш примери в изчислителната техника, биотехнологиите и космическите изследвания, защото на МИР далеч не са били само лиофилизираните храни, в световен мащаб (за космическите изследвания, освен МИР, друга нема), дори Митеран специално изказва възхищението си след като френски космонавт му казва какво е видял, ОНИ ми говорат за бизнес ! Хахахаха аз като пиша непрекъснато за простолюдието от плодзеленчуците….и дори компютрите за СИВ, тежките машинни елементи за СИВ, доматитО за СИВ, къде сме сега сред страните от СИВ ???
  • 238 осъзнал се

    6 1 Отговор
    този автор е на тежки наркотици
  • 239 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 240 Госあ

    6 0 Отговор

    До коментар #236 от "Хи Хи Хи":

    Котки, пикели и клинове за Еверест 84. Т’ва знам бате. Иначе, евала, вече знам и това

    Коментиран от #244

  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 Зара

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "Мън мън":

    Амин!
  • 243 Госあ

    3 5 Отговор

    До коментар #236 от "Хи Хи Хи":

    И още нещо, къв институт у червен брЕг ве ? 😂

    Коментиран от #245

  • 244 Да ти кажа..

    6 8 Отговор

    До коментар #240 от "Госあ":

    Нищо не знаеш..демек си се правил на баир будала.. и си седнал да ми разправяш приказки от шипковия храст.. За твое сведение и да го знаеш за обща кОлтура- от там излизаха по 3600 МТЛБ та, САУ 2С1, ДЕСЕТКИ .. Единствения комбинат, който бе горе -долу на печалба.. останалото всичко бе на загуба от т,нар тежка и лека промишленост..дори хранително-вкусовата . Единствени печеливши бяха военните и торовите заводи.. а ти тия смешки ги разправяй на някой друг..
  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 Госあ

    10 4 Отговор
    Ето това са небългарите, прочетете ги добре и си направете изводите ! Както може да си направите изводите от дъщерята Путин и сина на байдън.
  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 Госあ

    4 0 Отговор

    До коментар #245 от "Хи Хи Хи":

    Е каи ве ! Къв е па тоя институт там.
  • 249 Хи Хи Хи

    2 6 Отговор

    До коментар #208 от "Госあ":

    Трябвало е малко мозАк да ти имплантира Кюркчиев, ама като е видял колко ти е голем варела на раменете,се е отказал, че му е била кът плацентата..

    Коментиран от #270

  • 250 ЧЕФО

    6 1 Отговор
    А ЗА ДЕТЕТО В БАРСЕЛОНЯ КОГА ЩЕ НАПИШЕМ ДА ВИДИМ ИМА ЛИ САНКЦИЙЙ
  • 251 Да питам..

    4 7 Отговор

    До коментар #247 от "Култура Миянко":

    Сбъркал си посоките май.. ко праиш тамо ве, що не си в масковията, там са реките от мед и масло ве, каиш..?

    Коментиран от #257

  • 252 Мито

    11 5 Отговор
    Никой не може да си избере родителите. Прави и чест че се е посветила на науката, можела е да си живее без да си дава зор, при това татенце.
    Историята ми напомня за дъщерята на Сталин, която емигрира в САЩ сменя си името, но сянката на чудовището винаги я застига. Журналисти я преследват, хората я сочат с пръст, шушукат‐ дъщерята на Сталин. Няма оттърване от проклятието

    Коментиран от #260

  • 253 ИМПЕРИАЛИСТ

    9 7 Отговор

    До коментар #228 от "Да ти кажа..":

    - да ви припомня ли как швейцарци купиха водопроводна арматера от нас, заради месинга с който правеха часовници, заради забраната да продаваме суровини извън СИВ.
    А пък японците купиха български чинии, заради .... ама хайде стига, че ще разстроим по-младите не живяли в "социалистическия рай"...
    Това беше най-идиотският строй....Още помня блъсканицата пред американската палата на пловдивския панаир за да се докопаш до.............. НАЙЛОНОВА ТОРБИЧКА С "ПРОСПЕКТИ".....Реалността за онова време е просто НЕОПИСУЕМА и на това разчитат комунистическите гниди!!!

    Коментиран от #255, #284

  • 254 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 255 Някой си...

    2 6 Отговор

    До коментар #253 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Седнали некакви келеши на умни да се правят..мани , нали ги виждаш .. хахах ма поне ме развеселяват с простотията си...всичко бе една показуха..и нищо повече..
  • 256 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 257 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 258 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 259 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 260 Да ти кажа..

    7 2 Отговор

    До коментар #252 от "Мито":

    Бе тя и Елена Чаушеску едва беше с основно образование, ма не пречеше да е начело на румънската АН. нали? На времето учех в гимназията със синчето на един Живков министър.. не знаеше от коя врата да излезе от стаята, па за висша математика..ко говориш. Ама сега е гоуема работа..през ден го гледам по телевизора.. и сЕ дебели мозъци ръси.. абе тате или дедо да си имаш, па човек да станеш..моя като си беше обикновен железничар..абе така е в живота
  • 261 МИЛИОНЕРСКИТЕ ЩЕРКИ

    5 8 Отговор
    На Путин....на фронта ли са или трупат още милиони от войната.
  • 262 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 263 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 264 Жалко

    4 9 Отговор
    Ако тази жена, беше прочела Библията, щеше да узнае как се появил човека и откъде идва мисълта.
  • 265 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 266 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 267 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 268 Дядо Поп

    5 1 Отговор
    Белиссима!!!...
  • 269 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 270 Госあ

    5 3 Отговор

    До коментар #249 от "Хи Хи Хи":

    Мозък ви давам на вас, и то безплатно, ама сте толко …. , че и на 100 да станете, нема да ви дойде акъла у главата. Ти му говориш, то ти мучи с нек’ви вицове и лакърдии

    Коментиран от #287

  • 271 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 272 Урсулист

    8 5 Отговор

    До коментар #7 от "Реалист":

    Трябва да си много извратен, за да си правил сех седем пъти с урсула.
  • 273 Тттт

    9 6 Отговор
    Всеки пише от своята камбария. Ти живял ли си на запад. Явно не. Там българите са роби на запад. Роби. Нито са осигурени и утре ще са без пенсии. В България е същото. А горе, путин меркел и сие, те са над всичко ни. Нека крадат. Но в България горе също нека и те ги последват, но много се краде, много и взичко от джоба на народа, а икономика няма. Сега ни обраха със саниране, после с чипове за асансьори. Отидеш на лекар пари. Лекарства над 300 лева и нагоре надолу, всеки ти иска а заплатите са 700 лева, пенсии 500 и надолу. Жив геноцид спрямо народа на България. Ще останат една шепа богати хора, но знае ли се, дали откраднатото няма да започнат да го продават. Няма сигурност в България и извън България. Няма милост. Още по зле се очаква с тия войни по света. Капиталиста е жесток. Който не е ранотил нищо не знае, екплоататор, без осигуровки за здраве и стаж, кое не е така, а в германия кюрда е подобие. В Другите държави работят на други етноси бизнесмени, китайци сърби и без осигуровки, на ръка, но стоят от зор, за да крадете и да не правите реформи, а да раждат деца и любовници по 3 на брой дечица. Кое е лъжа. Трябва да питате патило, затова ще ви ехават етносите утре вас, знаете кои, от вашето безхаберие и напъни отвън, мили послушковци. То е тръгнало и до вас бате ще стигне. За 35 години станаха българите за подигравка. Щото много ви е умственият ви багаж. Убихте умните, за да крадете на своеволия и с куфарите на запад.

    Коментиран от #275

  • 274 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 275 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 276 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 277 Четец

    6 1 Отговор
    Без дипломи и с купени дипломи, какво да очаква обикновеният човек. Те са в НС. И бай тошо бе неук, но народа бе весел и раждаше, женеше се и брака им бе стабилен, а сега всеки с откраднатото си подмени жената, мъжа, с 10,20 години по млади или стари и ни показват богатствата си, а др лягат гладни и боси и на студ завите стари и млади и по улиците по цял ден, че трябва вдовица майка да даде за операция на порасналото си дете от пенсията си. Докараха от селата, заможни и на държавни служби, капитализъм е на запад, но те си държат на техните си местни хора, за българина румънеца ли ще държат и идвайки си в Бг, кой с тумор на мозъка, а на 35 г, добре, че имат дете. Подредиха си за тях държавата баъе бойковите и бил като Живков, да, ама не. Може да е крал, но и за народа имаше, а сега всеки учен ти иска, ако ще и сестра да ти е, било лекар, адвокат, всеки има семейства, деца и е време за реформи в здравеопазване и сие, а не калинки малинки навсякъде с купени дипломи това не ти е дреха да я купиш или ушиеш и ако не ви хареса да я хвърлиш на боклука, а са човешки съдби, мили юристи лекари не може на здрав човек да правиш операции за да ти дадат, много са нещата, а баце е изморен, а младите все навън им е, защото с откраднатото си е ок на запад, а не роби, като някои младежи без връзки.
  • 278 Коментатор

    15 2 Отговор
    ДВ - Дезинформационни Вести!

    Всяка втора новина в тоя сайт е за Путин и Русия?!
    А същевременно забраниха руските медии в България???
    Пропаганда по-гнусна и от комунистическата, това е текущата ситуация!

    Коментиран от #282

  • 279 Балкана печели

    0 3 Отговор
    Прекръстиха им имената 1972,1984 и българина страда. Най много знаете, кои. От системата, старите българи в пенсии. Утре ще връхлетят и на баце.
  • 280 Трифон зарезан

    1 9 Отговор
    Център на русиЯ е путин-чо великиЯ
  • 281 ....

    9 1 Отговор
    Под номер 3. Кво ми ни трябва личните неща на всички ви. Хората се вълнуват от здравеопазване, образование, от работа, заплащане, пенсионерите от пенсии, уж сме в ЕС, а заплатите нищожни в провинции. И няма работа, а тези с 700 лева, не могат да имат деца. Само памперси ли, ако нямат помощ от родители, баби загивате, това не е ли геноцид, че който ги има ще живее, никой не мисли за народа, а да отиде в НС, да остане с краденото в София, да си народят децата им деца, а те от НС да ги издържат.
  • 282 ШОКИРАЩО НАЛИ......

    13 5 Отговор

    До коментар #278 от "Коментатор":

    ШВАБИТЕ СА ОЧАКВАЛИ ПРОСТАШКИ РАЗГОВОР НООО ТЯ ГИ Е УТРЕПАЛА НАУЧНО И МЪДРО
  • 283 А за мен шокираща

    11 1 Отговор
    и възмутителна е реакцията на журналистите на това интервю!

    Въпреки че всички знаем номерата им, този път са надминали себе си!
  • 284 ДЕМАГОГИЯТА И НАЙ ВЕЧЕ ПРОПАГАНДАТА

    10 3 Отговор

    До коментар #253 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    ЗАЛИВАЩА НИ ТОГАВА ОТ ЗАПАД БЕ ОГРОМНА.ЩОМ УСПЯХА ДА ИЗЛЪЖАТ СВЕТА ЧЕ СА КАЦНАЛУ НА ЛУНАТА КОООЛКО МУ Е ДА НИ ИЗЛЪЖАТ И НАС ЗА СВЕТЛИЯ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ СТРОЙ В КОЙТИ СЕ СЪБИРАТ КАПАЧКИ ЗА КАЙВО ЛИ НЕ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО.И ИНО ВРЕМВ СЕ СТБИРАХА ВТОРИЧНИ ЗА СИ СЛОЖИШ ПАРИТЕ В ДЖОБА.....БОЛНИЦИ И ЛЕЧЕНИЕ. БЕЗПЛАТНО И С ВНИМАНИЕ.......А ПРОПО ПОТВЪРЖДЕНИЕ ЗА НЕКЪДАРНОСТТА НА УСАДЖИЙСКИТЕ РАКЕТОНЕСТРОУТЕЛИ Е ВЕЧЕ ВТОРО СЕДМИЧНОТО МЪЛЧАНИЕ ЗА НЕУЦЕЛВАНЕ НА ЛУНАТА ОТ ТЯХНИЯ КОРАБ.......
  • 285 много красива че и умна жена

    10 3 Отговор
    ВЛЮБИХ СА В НЕЯ......
  • 286 някой

    6 2 Отговор
    Абе симпатяга е !!
  • 287 Хи Хи Хи

    3 5 Отговор

    До коментар #270 от "Госあ":

    Ххихих от празен варел и акъл .. а стига бе. Че те галошите ти са с по-високо IQ бе, каиш..
  • 288 дедо ти Ванго

    0 4 Отговор

    До коментар #269 от "Мишел":

    ХАХАХА, мамина гугутка.. ти да не би да илядиш ма.. да не живееш с костенурите ма, гугутко опърдяна.. споко и за тебе ше има 2 на 1..хахаха таа па.
  • 289 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 290 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 291 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 292 РЕД И ХАОС

    7 1 Отговор
    Фашизмът управлява, всичко е за евроатлантически банкери и аристократи. ЗАЩО Латинска Америка няма дори кафе, цигари, алкохол и бонбони, като марки, ни автомобили и домакинска техника. А глупаците от Източна Европа повярваха фашистки, че онези са чернииии - лошш материал, а те белите - можищи. Аргументът на дясното за бедният капитализъм е винаги е фашистки. От 500 години правят капитализъм но са бедни, значи са лошшш материал..
  • 293 Четеш

    7 1 Отговор

    До коментар #223 от "стоян георгиев":

    Библията, като дявола Евангелието.
    Същия изпразнен от съдържание уред за поливане на цветя си, както и останалите умнокрасиви жълтопаветни идиоти искащи да променят и истрият историята ни.
    Преди да пишеда беше направил съпоставка- аналогичните станции и техника на запад от този период, беше със същите размери.
    Но вие умнокрасивите жълтопаветни умници, така сте научени от най- ранна детска възраст, вашите родители са ви направили не полу проводници, а цели, напълно завършени комплексари, мразещи всичко българско и родно. Те ближеха м:)дете на исток, а за баланс, вие на тези от запад.

    Коментиран от #296, #299

  • 294 Ъхъ

    4 6 Отговор
    Много ясно, някои бедни, но млади ги пуснаха в НС и са милионери, те плюеха при живков, запада, сега са с парите на народа за запада. Че е Ок на запад е факт неуспорим, но да си роден на запад, а не пришълец. Там не ви смятат за хора, използват ги българи румънци поляци и стоят, ако имаше работа в Бг за хората, щяха да си останат в България, но спечелиха запада, че всички коли у Бг всичкият боклук отиват на запад товарят с колите кво харесат на боклука и хората в събота на пазара купуват ли купуват. А и като се размислим, българките млади момичета в какви западнали квартали с пакистанци, мръсотия, гаври, но трябва да сте попаднали и косите ще ви настръхнат, те затова се завръщат на ддпутати деца и внуци някои, но ще дойде ден, когато тук неуките, а дойде, ще се жени иванчо за мен помака и помакинята и ще ви строяват за смяна на имената им, българина за тях е биклук, и това е на сто процента истини от 1956 до днес от селата в града. Баце много си далеч от калинките така ще те сгодат зад гърба, че ще ги помниш дорде си жив. Булгар умре за тях.
  • 295 Киркор

    2 9 Отговор

    До коментар #42 от "Ха Ха":

    Той ако види екстремент и разбере,че е руски,ще започна да му се радва,да му се възхищава,да го възхвалява,колко е голям и могъщ спрямо американския подобен...
  • 296 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 297 !!!?

    6 1 Отговор
    Ти или вие на кой полюс живеете. София е, но за много неща не сте в час в някои региони, но общо взето е навсякъде. Идва и ви казва купуваме, утре и на баце ще го изхвърлят, ако живее и му харесат къща, апартамент. Те са много богати и са мнозинство. Не мразим, не сме националисти. Българина е човечен и никога не са били зле, никога. Зависи какво ви вълнува, ако сте кабдидати за НС, Кметове ок, но ако сте хора от народа и няма, кой да ви защити, загивате, а българите са 15%, кое не е така. Това го казват учени хора. Хората са безсилни пред тях. Много сте далеч, а има българи яростни и за пари биха ви разчленили и много злини сторили. Разбираемо е, самотни вдовици, децата им по Щатите и по света. Кое му е ок. Едни се къпят в пари, а други, макар и учени но с малки пенсии по на 80 и повече години. Безсмислено е да коментираме. Трябва да си живял много, а не да се хващате за путин баъдън, кво ги еня народа за политиката. Еня ги българите са без пиколение, докато те раждаха по 2 деца и днес са учени, но всичко започна от костов царя борисов и след него гълъб окрадоха и още по зле, щом ще плаща народа за квадрат, че имаш мазе, таван, саниране, асансьори, чистачки пълна бъркотия, а пари, ако нямате, отивате на улицата, а вече го правят българите, продават огромни къщи на ромите и другите памаци, що да не се радват те, а и турците, без проблем
  • 298 стоян георгиев

    2 3 Отговор

    До коментар #233 от "Госあ":

    Модифициран си ти.хахахах ох инкак са модифицирани? Що няма нобел тоя дето го е измислил? Опс има ама не е българин тва забрави да обявиш.
  • 299 стоян георгиев

    4 11 Отговор

    До коментар #293 от "Четеш":

    Кажи ми ква кола имаше при бай тошо кво жилище колко ти бе заплатата кви дрехи имаше къв телевизор ...? Бяхме като африканци спрямо едни македонци.още.ни се подиграват за онова време дето за една цигарена дъвка и едни женск чорапи им се мазнехме щото нямаше как да им ги платим.та това ни бе технологичната близост до запада.нямахме нито една компания с някаква реална стойност в долари освен суровинните такива.само хвалби и перчене.нишо друго,а станеше ли въпрос за долари просия и близане на квото дойде.

    Коментиран от #317

  • 300 ХХХ Х

    7 2 Отговор
    До 296.четеш.първо трябва да ви знам егн, за да става сговор. От никого никога не съм бил, човек, но ще ви кажа,,, четеш,,, живях в къща, след това отстъпихме къщата с два входа на чичо ни, имаше 3 деца и бяха от жена му де, от капитан Петко войвода селото, ако сте учили, знаете, къде му е родното място. Отидохме да живеем в апартамент през 70те. Да, нямахме кола, но х имаше книжка, единият ми родител, но още, оженихме се, имахме вноска за кола и жилище, бол пари, но костов като ни изхвърли на улицата и бонев останахме без работа и така всичко отиде по дяволите на вас изедниците крадци на едро и дребно и за образование, което не става и за тоалетна хартия. Нито защитаваме едните нито другите. Запада е било ок но през 60 70те, също и в туркие, но днес с тия войни, вие ако сте щастливи, аз не съм. Мразя войните, защото и двамата ми родители, родата ни, която вече е ликвидирана от 35 години са дошли на тези чукари от войни и именно затова ненавиждам войни, земетресения, пожари наводнения. Всичко сме постигнали с много труд. Малки сте и нккога няма да вникнете в написаното. Запада не е това, но е по ок от Бг, без работа, с нищо пари да се трудиш и не знаеш дали ще ви ги даде, същото е и на запад, който се докопа до бойкоборисов спечели. Късмет, но дали ще е за вечни времена не се знае, днес си на върха, утре може да сте на земята презимени от новите на карадай и другите етноси. Българи умрели
  • 301 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 302 Хммм

    2 0 Отговор

    До коментар #247 от "Култура Миянко":

    В 10 сутринта не си ли на работа че пишеш тук. Или това ти е работата.
  • 303 Коко

    3 1 Отговор

    До коментар #24 от "Aлфа Bълкът":

    Нещо ти я няма глутницата днес? Що така?
  • 304 ИЛИЯ

    6 1 Отговор

    До коментар #37 от "Aлфа Bълкът":

    То и Айшето има 7 деца като Урсулката и всичкото крадец на жици. Ха-ха
  • 305 Фон дер групенФюрер

    0 2 Отговор

    До коментар #37 от "Aлфа Bълкът":

    Защо "имаше"?! Да не би КоВид-а да е гътнал някои от тях след ваксиниране с "майчините" ваксини?!
  • 306 Престъпничката Воронцова

    8 11 Отговор
    Дъщерята на КГБиста напълно е наследила цинизма и престъпното му поведение. Тя е същия крадец и олигарх като него, напълно наясно е с престъпленията на режима от който е част, и факта, че говори точно обратното на това, което върши, говори за пълна морална деградация.

    Това не е учудващо - буквално всички руснаци на високи постове са престъпници.
  • 307 хммм

    10 2 Отговор
    интересна липса на шок у наследниците на Хитлер около ставащото в Газа...
    двойният аршин на човеколюбивия капиталист :)
  • 308 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 309 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 310 Само питам

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "Гост":

    Холандеца ли е Николае Чаушеску?Явно пишеш колкото да не заспиш.
  • 311 Краси Марков

    1 3 Отговор
    Нищо не разбрах! Дойчо веле....
  • 312 ССС

    5 2 Отговор

    До коментар #178 от "стоян георгиев":

    Стояне, прочетох доста от коментарите ти. Като питаш, и ти отговорят, поне прочети отговора, дори и да не ти хареса. Дори и да не го разбираш. Поне да не повтаряш въпроса. И вместо да се зъбиш на събеседниците си със стандартни плюнки по Русия и миналото (тоталитарното) на България, когато "нищо не се е правило" (според теб), използвай ценното в статията, и опитай да си запишеш час при интервюираната. С един преглед ще "излекуваш няколко заека".
  • 313 разпутин

    2 3 Отговор
    поредната простотия на дойче зеле дрън дрън та пляс ,защо дъщерята трябва да носи отговорност за постъпките на родителите да не е единичен случай в света да не говорим за децата на нарко бароните ,които убиват ежедневно хиляди по света и са повече отколкото са избити за две години в тази война.и кво?
  • 314 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 315 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 316 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 317 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 318 насилстрено ваксиниран

    1 4 Отговор
    дайте некъв контакт с момичето, ако не е женена още ? ще ме лекува цяла нощ и всичко ще и дам
  • 319 От тумора на човечеството

    2 7 Отговор
    ще се пръкне тумор . Нищо
  • 320 незнайко

    8 4 Отговор
    Нищо шоково няма в интервюто . Това са измислиците на германските медии . Всеки го тълкува така както му е изгодно .

    Коментиран от #322

  • 321 ти разбра ли нещо от статията?

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "9689":

    кат за пациент от карлуково е,нали?хахаха
  • 322 МАСТЕРА

    5 1 Отговор

    До коментар #320 от "незнайко":

    ПРАВ СИ НЕЗНАИКО И ОЩЕ НЕЩО ЩЕ ДОБАВЯ КОЕТО СЕ ЗНАЕ ОТ ПОВЕЧЕТО ХОРА ,И ТО Е ЗАЛЕГНАЛО В ОСНОВИТЕ НА ПРАВОТО ---- КОЙ ИМА ИНТЕРЕС .........БЕЗ КОМЕНТАР..........
  • 323 Бегай !

    5 3 Отговор
    Джендърите и евреите са в ШОК !
  • 324 Елемантарно

    3 2 Отговор
    Чудно ли е защо руснаците ценят собствения си живот пред живота на другите! МА много е учудващо!!!
  • 325 Тарас

    1 1 Отговор
    Продавам бъбрек и далак .
  • 326 Княгиня Анастасия Романова

    1 0 Отговор
    Вижда се края на руската мъка!!!!!!
  • 327 И аз да кажа

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Аз съм веган":

    И толкова нагла! Интервю в съветски стил за хармоничната всестранно развита личност на социалистическия гражданин. Отврат и демагогия
  • 328 Мухаха

    1 0 Отговор

    До коментар #67 от "БеГемот":

    Уби ме- и от толкова хубаво занимаване с човеците, Русия е първа по убийства, разводи, алкохолизъм, ранна смъртност, % болни от СПИН
  • 329 Айде бе!

    2 1 Отговор

    До коментар #206 от "Госあ":

    Били сме сред развитите държави само според пропагандата. През 1973 имах възможност за пътувам с кола из цяла Западна Европа и в сравнение дори само с Австрия , си бяхме кална дупка с лоши пътища, тромави коли, зле облечени злобни хора, издигащи се с връзки или слагачество. Помня как хората си пазеха опаковките от сапуни , дъвки или шоколади, донесени от някой моряк или тираджия; и как за едни дънки (верно Левис) на черно броих месечната си заплата на висшист и как ги кърпих и преправях. Повръща ми се като чуя колко "развита" била България при каскетаджиите и сричащия Живков според някакви класации с измисления курс на долара и лъжите на нашата статистика

    Коментиран от #332

  • 330 Някой

    1 0 Отговор
    Много красива и умна жена. И кое възмутително в изказването й? Възмутителни са тези, които от десет кладенеца вода ще донесат, за да я очернят.
  • 331 Мнение

    1 0 Отговор
    Не разбрах кое шокиращото в това интервю! Може би това,че е кадърна докторка! Не длъжна да взима отношение за прокси войната в Украйна, която Западът принуди Русия по най иезуидски начин в Украйна! Иезуитите признават само тяхната " истина"!
  • 332 Мнение

    0 0 Отговор

    До коментар #329 от "Айде бе!":

    Айде бе! А не видя ли братчетата на Гаврош! Айде бе,аз живея в Германия повече от 40 години и ги виждам всеки ден! Слепец си ти Айде бе! Сламката виждаш,а гредата не виждаш!
  • 333 123

    0 0 Отговор
    КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ПРЕСТАНЕМ ДА СЕ ЛАШКАМЕ КАТО КОРАБ БЕЗ ПЛАТНА НА ИЗТОК ИЛИ ЗАПАД;НЯМА КВО ДА КОМЕНТИРАМЕ НЕЧИИ ДЕЦАЛАМЕРИКАНЦИТЕ И БРЮКСЕЛСКИТЕ ИДИОТИ В МОМЕНТА НИРАЗСИПВАТ ИКОНОМИЧЕСКИ;РУСНАЦИТЕ ИЛИ ПО-ТОЧНО НЯКОИ ШОВИНИСТИЧНИ КРЪГОВЕ НИ ДЕФОРМИРАХА ИСТОРИЯТА,ПРЕЗ 19 ВЕК КОГАТО ЕДНО НЕВРАЗЧНО НАСЕКОМО-ГЕРМАНСКИ УЧЕН НИ ИЗМИСЛИ,ЧЕ СМЕ ТЮРКИ,А ТЕХНИЯ ИМПЕРТОР УДОБНО МЪЛЧЕШЕ.ВРЕМЕ Е ДА РЕАБИЛИТИРАМЕ НАШТА ДРЕВНА ИСТОРИЯ;ЗА ДА ЗНАЕМ КОИ СМЕ ,ДА ЗАПРЕТНЕМ РЪКАВИ И ДА СИ ПОСТРОИМ ЖИВОТА НАНОВО.
Новини по държави: