Last news in Fakti
  Тема: Украйна

9 Февруари, 2024 14:02 3 154 91

Какво каза Владимир Путин в интервюто на Тъкър Карлсън

  • владимир путин-
  • тъкър карлсън-
  • сащ-
  • русия-
  • украйна-
  • война-
  • интервю

За първи път от началото на войната срещу Украйна руският президент Владимир Путин даде интервю на западен водещ

Какво каза Владимир Путин в интервюто на Тъкър Карлсън - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американският водещ Тъкър Карлсън, известен със своите консервативни възгледи, публикува интервюто си с руския президент Владимир Путин. В първия половин час от разговора Путин разсъждава за историята на Русия. Монологът му започва от основаването ѝ и стига до критики към външната политика на Ленин. Връщайки се най-накрая в 21 век, Путин оправдава пълномащабната инвазия в Украйна с "държавния преврат в Киев" от 2014 година и отказа на Украйна да спазва Минските споразумения.

По-нататък в интервюто Путин заявява, че Русия "все още не е постигнала целите си" в Украйна, защото една от тях била "денацификацията" ѝ. Експерти неведнъж са подчертвали, че пропагандисткият наратив, според който Украйна е управлявана от нацисти, няма нищо общо с реалността. Въпреки че в страната има крайно десни групи, както и в други държави, тези партии спечелиха общо едва 2,15% от гласовете на последните парламентарни избори в Украйна. В интервюто руският президент оправдава нападението срещу Украйна с мита за "един народ", като казва, че украинците "все още се чувстват руснаци". Той дори вижда в пълномащабното нахлуване на Русия в Украйна "елемент на гражданска война".

Още новини от Украйна

Русия е готова да води преговори?

В разговора си с Карлсън Путин още веднъж повтаря уверенията, че е готов да води преговори с Украйна и отново обвинява Киев, че под влиянието на САЩ и Великобритания, се е отказал да преговаря още през 2022 година. В края на януари тази година Bloomberg съобщи, че Кремъл тайно е сигнализирал на Вашингтон, че е готов за преговори за постигане на мир в Украйна и за възможността да се откаже от исканията за неутрален статут на страната. По-късно обаче говорителят на руския президент Дмитрий Песков опроверга съобщението на агенцията, че руските власти са готови да направят отстъпки на Украйна. В същото време представители на Запада смятат, че Путин възнамерява да изчака и да продължи войната, докато обществената подкрепа за Украйна в западните страни отслабне.

Путин не иска да напада Европа

Руският президент нарича дискусиите по повод опасенията на европейските страни, че Русия може да използва тактически ядрени оръжия, "сплашване" - въпреки че самият той по-рано многократно споменаваше заплахата от използване на ядрени оръжия. В интервюто Карлсън иска да разбере и дали Путин може да си представи ситуация, в която Русия би позволила на войски да нахлуят в Полша. "Не", отговаря Путин, "само ако Полша нападне Русия". След това президентът обяснява, че Русия не се интересува от Полша, Латвия или други държави. Държавите от НАТО само се опитвали да сплашат собственото си население - с въображаема руска заплаха.

Размяна на Гершкович за убиеца на Хангошвили?

Журналистът от американския вестник "Уолстрийт джърнъл" Еван Гершкович, който е задържан в Русия, може да се върне в САЩ, ако американските специални служби се срещнат с руските си колеги по определени въпроси, заявява руският президент пред Карлсън. И още: Путин косвено споменава руснака Вадим Красиков, който излежава доживотна присъда в Германия за това, че през 2019 застреля в Берлин бившия чеченски военачалник Зелимхан Хангошвили. "В една държава, съюзническа на САЩ, се намира човек, който е ликвидирал бандит в европейска столица по патриотични причини", казва Путин и добавя, че "между специалните служби има диалог".

Путин обвини САЩ за саботажа на Северен поток

В отговор на въпроса на Карлсън за предполагаемите извършители на саботажа на газопроводите "Северен поток" и "Северен поток 2" Путин казва: "Вие, разбира се", имайки предвид Съединените щати. Той добавя, че Русия е готова да продължи да доставя газ на Германия по оцелялото разклонение на газопровода и се оплаква, че Берлин не го пуска в експлоатация. Преди почти година и половина Германия напълно се отказа от руския газ заради войната на Русия срещу Украйна. В същото време допълнителната помощ за Украйна е блокирана от седмици в Конгреса на САЩ, което създава хаос, припомня германската обществена телевизия АРД и коментира, че сега интервюто на водещия Карлсън вероятно ще налее вода в мелницата на десните републиканци.

Автор: Лиза Ламбрехт


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    11 37 Отговор
    ми нищо , което да не е казвал последните години...дали го е питал дали САЩ имат летяща чиния , незнам! намвремето ФОКС за такива простотии изгониха Тъкър

    Коментиран от #35

  • 2 Мнение

    77 4 Отговор
    Каза, че ЦРУ (глобалягите управляващи държавата фащ) не се е съгласила на мирни преговори, а клоунът Борис Джонсън лично отишъл при зеленото и му казал няма да има мирни преговори!

    Сега когато всички наемници, или привършиха, или се отказаха, колективният запад се чуди как да се върне към преговори, без да изглежда като жалка долна фашистка клика!!!

    А България пак е на грешната страна (както винаги)!!!

    Коментиран от #7

  • 3 Българин

    8 71 Отговор
    на Путин няма да му се размине

    Коментиран от #41

  • 4 Какво излъга

    16 43 Отговор
    владимир путин в интервюто на Тъкър Карлсън
  • 5 Българин

    8 43 Отговор
    часовника тик-така -скоро ще му връчат сметката
  • 6 Най-добре

    61 1 Отговор
    Интервюто го има на 10000 места, който не иска да гълта гмо, да го чуе и сам да си направи изводите!
  • 7 КОТарАК

    2 28 Отговор

    До коментар #2 от "Мнение":

    ама така се чудят , че чакат Симонян на гости , да и се обясняват

    Коментиран от #39

  • 8 Мда

    7 56 Отговор
    Обичайните кремълски пропагандни лъжи, на които вярват само заблудените душици.

    Коментиран от #43

  • 9 Сила

    8 53 Отговор
    Болно джудже педофил..... Кво да каже?

    Коментиран от #17, #47

  • 10 Атина Палада

    52 1 Отговор
    Успокойте истерията бре:) казах ви, няма да издържат сърцата ви. А и никой не ви чете преразказите... Който се интересува, гледа интервюто. Налично е! Какво има вие да обяснявате кое и как е.. Оставете хората сам даа преценят в кое да вярват и в кое не... А не вие да наалагатв в какво да вярваме!

    Коментиран от #60

  • 11 Събудете се бе, хора!

    4 45 Отговор
    Какво ме интересуват русомонголците и техните местни гавази!
    Пишете за блокадите, които спъват хората и бизнеса да пътуват свободно. Те търпят огромни загуби. После ние ще плащаме на латифундистите милиарди за да могат да финансират русия и руските партии у нас. И да си купуват самолети, имения на Карибите и Майбаси!

    Коментиран от #15, #19, #22, #26

  • 12 Кнаус 485

    26 2 Отговор
    Следя изказванията интервютата филмите и участията на президента на Русия на Владимир Путин по международните форуми откакто се появи на публичната сцена.... В това интервю не каза нищо ново.... Малко скучно беше в началото с историческите анализи, дори и на мен беше не разбираемо защото ако задълба в историята на Украйна, но така преценил така направил.... За всички трябва да е ясно като гледа това интервю, че е невъзможно Русия да бъде победена на бойното поле.... Интересно за мен в интервюто беше че спомена за някаква европейска държава където минали с автомобил през главите на пленени руснаци и после ликвидирали тоя бандит....

    Коментиран от #32, #77

  • 13 Смех в блатото

    5 47 Отговор
    Путлер е "отговарял" на въпросите, които сам е написал, а кой го интересува какви лъжи е искал да каже :))))

    Коментиран от #51

  • 14 Каза

    30 4 Отговор
    Каквото каза, но така го каза, че западняците и българските им слуги до колкото ги има могат само да правят "тръц, пръц.
  • 15 Хората зер

    4 2 Отговор

    До коментар #11 от "Събудете се бе, хора!":

    То пак за плюскане мисли, за тумбака, също като тези на пътя.
  • 16 Бийк

    6 30 Отговор
    А и друго каза
    Полша придизвикала хитлер да я нападне........
    Сам направи паралел със себе си и хитлер
    Само това ви стига за да проумеете колко болен мозък е Путин....
    Долният кагебист разбира само от сила
    Ако САЩ и Европа нямаха толкова инфилтрирани ватници на високи позиции и даваха оръжие както трябва ,а не хомеопатични количества досега късият да беше натикан обратно в блатата
    Европа ще плаща за тази грешка
  • 17 А ти

    11 1 Отговор

    До коментар #9 от "Сила":

    казваш ли нещо?
  • 18 Как какво

    5 22 Отговор
    Повтаря лъжи както винаги.
  • 19 любопитен

    13 1 Отговор

    До коментар #11 от "Събудете се бе, хора!":

    В колко теми ще постваш едно и също?

    Коментиран от #23

  • 20 Смех в блатото

    3 28 Отговор
    "Два часа лъжи и глупости: интервюто на Путин с Тъкър Карлсън"

    Еми :)))))
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Мнение

    26 1 Отговор

    До коментар #11 от "Събудете се бе, хора!":

    Събуждай се ти, не бери грижа за другите!
    Ако бе изгледал интервюто на г-н Карлсън, щеше да осъзнаеш, че европейската икономика тепърва ще угасва!!!
    Не може да си прекъснеш доброволно евтините руски енергийни източници и да чакаш конкурентна икономика!

    С други думи, никъв бизнес нема видиш!
    Тепърва ще има разпад и рецесия в ЕС, щото целта беше оправдаване на 34-те трилиона външен дълг на фащ!
    Но такава е! Когато си васал без собствено мнение, няма как да очакваш нещо добро за теб и страната ти!

    Коментиран от #25

  • 23 Болшевишка тиква бавно загрява,

    2 15 Отговор

    До коментар #19 от "любопитен":

    сварява и ум й идва! Панимайш?
  • 24 минзухар

    23 1 Отговор
    Ясно се показа какво е БРИКС и кой е лидера на свободния свят ! Разбра се , че петрола може да се търгува и с китайски юан , както и , че Америка им дълг от 33 трилиона долара
  • 25 Защо сте такива злобари!

    6 21 Отговор

    До коментар #22 от "Мнение":

    Колко от вашите деца и внуци са в Русия да усетят "руския мир"?
    Заради тая пуста русия съвсем перколясахте!

    Коментиран от #36, #38

  • 26 Андрей РФ

    10 0 Отговор

    До коментар #11 от "Събудете се бе, хора!":

    Ты нацист, потомок раба Гитлера! Что ты имеешь против монголов???
  • 27 Тома

    22 3 Отговор
    Интервюто беше да чуят народите как години наред ги лъжат америка и ес за всичко което става в Русия.Дано са разбрали най после
  • 28 морски

    23 2 Отговор
    С две думи , нито крачка назад , това е Русия !!! Няма да нападаме никого , но аго бъдем нападнати ще отговорим с цялата ярост .Америка и Европа са упадъчни и нямат място в новия свят в който ще цари мир и просперитет .
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Мнение

    14 1 Отговор
    Що за въпрос? Каза истината! А тя боли, особено враговете й!
  • 31 Пешо от панелката

    11 1 Отговор
    Каза също че познава добре ситуацията в БГ и изреди: Асен В. е измамник пед..., Кирил П. е малоумник, Николай Д. е плъх, Бойко Б. Е дебела мутра и лъжец, Мравоеда, Гнома, Биволицата, Копейката, Прасчо, Чорапа и другите са жалкари. Не смеят да публикуват тази част от изказването.
  • 32 За сведение

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "Кнаус 485":

    Пачата, който е мачкал главите на пленници бил убит в европейска държава, а убиецът му лежи за убийство, все едно, че е убил човек. Сравнението е, за да разберат, че законът си е закон и ако те хванат за извършеното, те съдят не морално, а по него. Журналистчето законово отговаря на критерий шпионин по фактите на залавянето му, не е по изсмукано от пръстите обвинение.
  • 33 бай Бончо

    11 1 Отговор
    Путин каза . Това което свързва душите , нищо не може да раздели , ще мине много време , но ние пак ще сме заедно .Така мисля и за България
  • 34 Смех в блатото

    4 16 Отговор
    Истинските въпроси, които Тъкър Скабеев не зададе, а трябваше:

    1) Защо в Русия МРЗ е 150 долара :))))

    американците това ако го чуят в интервю ще им стане ясно всичко за "великия лидер", който Скабеев е отишъл да интервюира :))))

    Коментиран от #62

  • 35 Още не си

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Срял наркотиците не си потърсил психиатрична помощ...
  • 36 Русия ми даде свобода

    1 6 Отговор

    До коментар #25 от "Защо сте такива злобари!":

    Твоите да не са там?

    Коментиран от #40

  • 37 ТаУмВзе

    9 1 Отговор
    Праведната Пропоганда ще ни Обясни, какво е казал Путин! ХАХАХХАХАХХ Клекнали ги изпра Лазията отново!
  • 38 Мнение

    19 1 Отговор

    До коментар #25 от "Защо сте такива злобари!":

    Какви злобари сме???

    - Тръгнахте да събаряте паметници, когато няма линейки, лекарства и лечение за болни деца!

    - Тръгнахте да делите народа на фили и фоби, когато очеизвадно има нпо-та финансирани да изпълняват чужди интереси!

    - Сглобката, съставляваща намагнитени престъпници и предатели я оправдавате, че била единствената възможна алтернатива, когато тия същите теглят ежечасно милиарди нов външен дълг и купуват чертежи, докато народът ви страда!

    - Границата е пробита и хиляди нелегални имигранти минават без проблем!

    - Вие жълтопаветната платена зависима от грантове клика, определяте референдум за запазване на лева като антидемократичен акт,

    а смееш да ме питаш, защо сме били такива злобари???
    Тепърва престъпниците и предателите в България трябва най-сетне да носят отговорност!
  • 39 Спри наркотиците,

    11 1 Отговор

    До коментар #7 от "КОТарАК":

    Момче, хептен си изплискал легена!
  • 40 Смех в блатото

    2 13 Отговор

    До коментар #36 от "Русия ми даде свобода":

    Каква свобода ти е дала, като изисква от теб да си им "вечно благодарен" и да им слугуваш? :))))

    Коментиран от #44, #49

  • 41 На Путин не знам

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Ама теб като хванат санитарите, със сигурност няма да ти се размине!
  • 42 Българина

    5 1 Отговор
    Бул екзит , докато е време !
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ЩАНГА

    16 0 Отговор
    Ако някой си мисли, че ще разбере какво е казал Путин от Дойче Веле, значи доста се е заблудил.
    Най-добре си намерете видеото - има го и на английски и в оригинал.
  • 46 Първанов

    16 1 Отговор
    Да бяхте поместили интервюто без цензура, вместо да го преразказвате със свои думи. Все още можем да четеме.
  • 47 Много ти е болна главата

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "Сила":

    На тебе, тия наркотици и алкохол съвсем са ти развихрили шизофренията.😂🤣😂🤡
  • 48 сорос.нет

    11 1 Отговор
    Дойчовците са чопнали от тук от там каквото им изнася .
  • 49 Как каква свобода?

    5 0 Отговор

    До коментар #40 от "Смех в блатото":

    Ей тази, да пишеш в български сайт, на български език и да псуваш тези, които не го разбират!
  • 50 Абе

    11 1 Отговор
    Никой вече не се връзва на пропагандата на елита. Шолц и компания да заповядат на фронтовата линия. Имаше тука един глупак Светльо, които им се върза, но вече не е между живите
  • 51 Братле, спри да се

    7 1 Отговор

    До коментар #13 от "Смех в блатото":

    Дрогираш, че вродената ти шизофрения съвсем се е развихрила.И потърси психиатрична помощ!
  • 52 Капитан Кук

    15 1 Отговор
    Когато скачахме да сваляме Жан Виденов и викахме: "Демокрация!", никой от нас можеше да си представи, че цензурата при демокрацията е по-свирепа от цензурата при комунизма.

    Коментиран от #73

  • 53 Аре няма нужда

    11 1 Отговор
    Аре няма нужда вмирисаното зеле да ми обяснява какво е казал Путин. Колкото да го разлера в оригинал знам и руски,и английски.
  • 54 Троловете

    8 1 Отговор
    Вият в безсилна ярост!Значи нещата се движат в правилната посока!
  • 55 Митето

    9 1 Отговор
    Скачахте,защото изобщо не се усещахте по какъв ахмашки и циничен начин ви употребяват.И защото вместо да четете,да учите и да мислите,вие не се отлепяте от телевизорите и безкритично поемате всяка лъжа и манипулация.И нищо не се е променило оттогава,само дето стадото става все по-многобройно.
  • 56 Смех в блатото

    3 10 Отговор
    Истинските въпроси, които Тъкър Скабеев не зададе, а трябваше:

    2) Защо руските власти крият броя на загиналите руски войници при агресията си срещу Украйна :))))

    Коментиран от #58, #68, #74

  • 57 кольо албанеца

    6 1 Отговор
    Поне сте се раздвижили физически докато сте скачали по жълтите павета . Друга полза нямаше. Надявам се да ви е помогнало здравословно.
  • 58 ти кажи за украинските

    7 1 Отговор

    До коментар #56 от "Смех в блатото":

    Щото там минаха 500 хил .
  • 59 историята я знаем

    6 1 Отговор
    и украинците скачаха, цели стадиони, и репликата същата - хто не скачет, той москал, при нас червен
  • 60 хехех

    8 1 Отговор

    До коментар #10 от "Атина Палада":

    Оставят ли хората сами да разберат/изберат може да не разберат правилно, затова е тоя пасквил. Трябва им "правилно" да разберат истината, да не вземат случайно да я разберат каквато е :))

    Коментиран от #90

  • 61 кольо албанеца

    3 2 Отговор
    просто минаха едни нови 20-30-40 години и е време да сменим изтърканата и плоска западна пропаганда отново с кремълската. След това ще видим каква нова ще се появи.
  • 62 Ко става с Бахмут,

    2 2 Отговор

    До коментар #34 от "Смех в блатото":

    Деокупирахте ли го?Контранаступа докъде стигна?Крим, моста нещо?🤣🤡
  • 63 нови времена

    7 1 Отговор
    затова сега ни е хубаво с пеевски, борисов и петков, самата свещена истина в техните уста
  • 64 Петя

    9 1 Отговор
    Дааа,това не е било и по време на социализма, защото комунизъм никога не е имало.Сега сме пионки.Съсипахме всичко, земеделие, училище, здравеопазване.И продажници ни управляват и ние търпим.
  • 65 Както сте търпели

    8 1 Отговор
    диктатурата на пролетариата, така ще търпите диктатурата на соросориата. Свикнали сте на диктатура. Демокрацията не е за вас . Как да ви го напиша по-ясно.
  • 66 Пацо

    2 10 Отговор
    Всичкото му е лъжа на гномчето. Кълнеше се че зелените човечета в Крим не били от неговите хора. Кълнеше се че няма да нападат Украйна. Лъжливото овчарче
  • 67 факти

    13 1 Отговор
    След като интервюто беше публикуване, само за един час е гледано от 24 милиона човека в Х. Интервщто е дълго 2 часа и 7 минути. Някои политици трябва да слушат внимателно, да си извадят тетрадките и да си направят записки.
  • 68 Блатен

    6 1 Отговор

    До коментар #56 от "Смех в блатото":

    Нямат желание не казват. Като кажат нещо викате лъжат... сега защо не казвали...
    Бандерите казаха ли ти? :))) Злобата не прощава на никой, ще го разбереш по трудния начин.
    Ае със здраве
  • 69 гост

    9 1 Отговор
    Американците се чудят, как Путин е говорил толкова дълго.
    Без видео стена да му подсказва отговорите. Хората са във в ъзторг. Един написал, всеки американец трябва да слуша това интервю, друг му отговаря, да, и всеки канадец. ....... Много са интересни мненията им. Има разбира се и на руски.
  • 70 Иванушка 🇷🇺

    2 9 Отговор
    Какво значение има какво и било преди хиляда години ?
    1991г Русия разтуря СССР и Варшавкия договор и признава официално Украйна като отделна суверенна държава. Кой накара Русия да предаде и разтури СССР, пък сега дай си ми Крим и Донбас, на ти членство в НАТО. Тоест разбираме че Русия не вижда заплаха в НАТО, а просто удобен повод за възраждане на имперските си амбиции. Това което Русия направи в Украйна е Престъпление. Не че я нападна, а че не можа Нищо си да направи, освен половин милион ковчега и половин милион инвалида. РуЗки Позор 👎
  • 71 Чета под интервюто мненията

    7 1 Отговор
    Отзивите са непонятно за мен ескалирани. Явно им е писнало на американците от собствената им пропаганда и жадуват за нещо по човешко. ....... Щом американците следят турски сериали с удоволствие, ясна работата. Холивуд им е втръснал. ............. За момента не виждам мнения на украинци, те няма начин да не се явят. Но хората с удоволствие казват кой откъде е, Тексас, Канада, има от Австралия, споделят и се радват. ........................ Споделят, че ю-туб променя цифрите на гледанията. Едно момче пише, като влязох, вече бяха милион, като свърши интервюто, бяха двеста хиляди. ................... По нищо не се различават американците от нас. Политиците ни разделят
  • 72 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    5 4 Отговор
    Само лъжи и глупости
  • 73 Мнение

    8 1 Отговор

    До коментар #52 от "Капитан Кук":

    Това е така, понеже т.нар. демокрация никога не настъпи!
    България продължиха да я управляват същите "бивши" комунисти, пребоядисани "демократи", които бяха инструктирани точно как и какво да направят след 89-та, че да бъдат приети на определено място!

    А фактите - нито един референдум!
    Нито едно произнасяне на народа по важните теми!
    А разни грантаджии смеят да слагат думата "демократична" в името на партията си?!

    Народът крещи за възмездие!
    Дай Боже справедливост да дойде и за България и нейния народ, а всички отговорни за тоя гигантски разпад да бъдат опандизени за дълго!

    Коментиран от #78

  • 74 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    9 1 Отговор

    До коментар #56 от "Смех в блатото":

    Истинският въпрос е :
    Защо официалните медии не пуснат интервюто, та всеки сам да види и прецени, а не да ни казват какво е имало и какво е нямало ❓❔❓❔❓

    Коментиран от #76, #86

  • 75 Само лъжи

    1 4 Отговор
    Казах му: "Володя, какво правиш? Защо днес поддържаш неонацистите в Украйна, когато твоят баща воюваше с фашизма? Той е фронтовак", - споделя Путин. След това казва, че няма да сподели как му е" отговорил Зеленски", защото ще бъде некоректно. Бащата на Зеленски е роден през 1947 година.

    Коментиран от #88

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Иванушка 🇷🇺

    4 5 Отговор

    До коментар #73 от "Мнение":

    "...нито един референдум!..."

    В Русията и бившия СССР също нямаше никакъв Референдум по повод Разтурянето на СССР. Мpъсните "комуняги" еднолично разтуриха и откраднаха Всичко.
    Такъв ни е славяно-монголо-татаро-турски Крадлив и Прост манталитет👎
  • 79 В.В.П.

    4 2 Отговор
    Слушайте Путин, Подлоги!!..Казва,че РОССИЯ,ще се бие до КРАЯ!!.до края ..това го каза преди 14 год в Мюнхен .

    Коментиран от #82

  • 80 В.В.П.

    4 2 Отговор
    НАТО и сащ да се оттеглят на 1000 км .Кротко да си пасат в тревата ..Лобутът е гарантиран ,от намаляване на дистанцията ..Особено в територията на бивша Окраина..
  • 81 Геренски

    2 5 Отговор
    Американският журналист Карлсън, каза че след осмата минута е разбрал че говори с луд човек.

    Коментиран от #85

  • 82 Ксаниба

    2 1 Отговор

    До коментар #79 от "В.В.П.":

    Краят ще дойде неочаквано бързо. За 10 секунди от космоса. На клоуна и обувките няма да останат.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Руснаков

    2 3 Отговор
    всичко казано на интервюто го е казал и преди, така че нямаше смисъл от него...едно със сигурност се разбра че...главата му няма да уври скоро...
  • 85 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 1 Отговор

    До коментар #81 от "Геренски":

    Путин за вчерашния си разговор с Митеран ли е говорил или за Кол
    🤔🤔🤔
  • 86 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #74 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Ръцете да не си ги наврял някъде отзад на топло че не можеш да си пуснеш интервюто щом толкова те кефи....ние сме вражеска държава.....забрави ли....
  • 87 Какво е казал Путин

    4 0 Отговор
    на интервюто, съветвам да научите от самото интервю.

    А не сулю и пулю да ви обясняват.
  • 88 Грешката е на преводача

    1 0 Отговор

    До коментар #75 от "Само лъжи":

    Ако е така става дума за дядо му.

    Мислиш че Путин няма информация за Зеленски ли?
  • 89 Смех в блатото

    1 2 Отговор
    Истинските въпроси, които Тъкър Скабеев не зададе, а трябваше:

    3) Защо Кремъл лъже собствените си граждани за това какво правят в Украйна руските бандити? :)))
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания