Last news in Fakti

25 Февруари, 2024 19:17 1 971 86

Израелските сили са заловили бойци на "Хамас", укриващи се сред мирното население

  • хамас-
  • израел-
  • хан юнис-
  • газа-
  • ивицата газа-
  • палестина

По данни на палестинските здравни власти в ивицата Газа досега са загинали повече от 29 600 души

Израелските сили са заловили бойци на "Хамас", укриващи се сред мирното население - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Израелските сили за отбрана (ЦАХАЛ) заявиха, че са заловили бойци на движението "Хамас" в град Хан Юнис в южната част на ивицата Газа, когато те се опитали да избягат от града, укривайки се сред мирното население, предаде ДПА, съобщи БТА.

По време на израелските операции тази нощ в района са били убити и други въоръжени лица, намерени са и оръжия, съобщиха ЦАХАЛ. При израелско въздушно нападение е била унищожена и клетка на "Хамас", подготвяща нападение с дрон, се казва още в изявлението.

Според съобщението, чиято достоверност не може да бъде потвърдена от ДПА, Израелските сили за отбрана са предприели и голяма операция в квартала Зейтун на град Газа, като са открили склад за оръжие и са унищожили площадка за изстрелване на ракети. По данни на контролираните от "Хамас" палестински здравни власти в ивицата Газа досега са загинали повече от 29 600 души при израелските операции в отговор на нападенията от 7 октомври на движението "Хамас", при които в Израел загинаха около 1200 души.

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху обяви, че ще свика заседание на кабинета, вероятно още днес, за да обсъди евентуалната офанзива на ЦАХАЛ към Рафах в южната част на ивицата Газа. В града сега се намират около 1,5 милиона мирни граждани, много от които живеят в палатки.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да, бе

    17 10 Отговор
    Странно, че са оцелели между мирното население.... Голям късмет са извадили...

    Коментиран от #38

  • 2 Калпазанин

    12 26 Отговор
    Долна лицемерна лъжлива пропаганда

    Коментиран от #5, #83

  • 3 Шарл Де Гол

    25 12 Отговор
    Докато в Газа и останалите селища има и едно място, където терористите от Хамас да могат да се скрият, бойните действия на израелската армия трябва да продължат. Докато и последният джихадист от Хамас не бъде изпратен при 72-те девственици в техният рай, офанзивата на армията не трябва да спира. Докато има и един единствен будала, който да си мисли, че с фанатични мюсюлмани може да се живее в мир, офанзивата на израелската армия трябва да продължи до пълна победа. Египет да не се прави ни лук яла, ни лук мирисала, ами да отвори границите си и приеме палестинците да мигрират на нейна територия. Една вяра са.

    Коментиран от #34

  • 4 АБВ

    14 6 Отговор
    Гнусни страхливи терористи
  • 5 Българка

    18 13 Отговор

    До коментар #2 от "Калпазанин":

    Не говори глупости. Пускайте помпите с водата в тунелите на ГАЗА и приключвайте с ХАМАС.

    Коментиран от #7

  • 6 Генерал Колев

    13 12 Отговор
    Обръщам внимание за падението на Египет и мълчанието на останалите богати арабски държави. Не ви ли е срам бе? 1.4 милиона палестинци, ваши братя и сестри по вяра, чакат евакуация, а вие държите контролно-пропускателния пункт "Рафах" затворен. Как е възможно това? Европа как прие милиони ислямски мигранти в своите държави? А, Вие приемате само такива хора, като Роналдо и Меси. Богаташи, но не и обикновени хора. Засрамете се, не само да приказвате по световните станции, ами покажете съпричастност към бежанците от Близкият Изток и тези от Палестина. Край с ГАЗА. Там кьорав палестинец повече няма да има. Окончателно този анклав остава на Израел. Нещата стоят така: или Израел или палестинците. Съвместно съжителство не е възможно. Администрацията на Доналд Тръмп, правилно е разбрала и подходила по въпросът. Сегашната на Байдън греши! Време е всички да го разберат това. От Байдън, Путин и всички останали държавни ръководители. Край с ХАМАС, ще бъде унищожен

    Коментиран от #10, #11

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бенжамин Натанян

    12 1 Отговор
    Братлета тоя път само с бегане в пустинята нема да минеме
  • 10 Хост

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Генерал Колев":

    Не са глупави не искат кофти материал…
  • 11 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    8 16 Отговор

    До коментар #6 от "Генерал Колев":

    Защо исраел не си прибере всички юдеи в исраел? А ганьовците даже им направихме луксозен ремонт на синагогата в Средец столицата!

    Коментиран от #16, #78

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Българка

    13 10 Отговор

    До коментар #7 от "Калпазанин":

    Апропо, повечето от нападнатите жени и момичета от кибуците са биле изнасилени или убити, а не малко от тях и отвлечени в тунелите на ГАЗА. Изверги.
  • 14 Фелдмаршал Бърнард Монтгомъри

    14 2 Отговор
    На рожденният ден на палестинчето навършило 10 години, му се връчва АК-47 и прочита възванието, което трябва да научи найзуст, как да убива враговете си? КОЙ Е ВРАГЪТ ПИТАМ АЗ? Забележете врагът е израелската девойка, израелският юноша въобще израелеца. Те не са съседи, а врагове които трябва да бъдат убити. 7 октомври 2023г светът беше свидетел на жестоките ислямски убийства! Така не може да продължава! Как може да се разрешат нещата? Просто е. Египет си отваря границите за палестинските мигранти, както останалите богати арабски държави също се включват в процеса и прибират палестинците в своите държави. Няма друго положение.
  • 15 Калпазанин

    8 11 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Сериозно, и какво са правили там неканените евреи в подарената им "държава"

    Коментиран от #17

  • 16 Генерал Колев

    8 5 Отговор

    До коментар #11 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Ти си приключена история. От ада ли се обаждаш? Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ приключиха 1989- 1990 година. Отдавна ги няма! Не съществуват вече 34 години.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Хитлеряху (Натаняху)

    5 9 Отговор
    "Продължава да избива жени деца и старци" това трябваше да е заглавието

    Коментиран от #19

  • 19 Българка

    10 7 Отговор

    До коментар #18 от "Хитлеряху (Натаняху)":

    Загалавието трябваше да бъде: Крайно време е терористите от ХАМАС да бъдат унищожени. На 7 октомври 2023г., без някаква причина, тези ислямски убийци вероломно нападнаха държавата израел и безчинстваха. Убиха 1200 души невинни хора, изнасилиха много жени и момичета и накрая като животните отвлякоха за заложници 253 човека. Това не са хора. Това са хладнокръвни терористи, които на всяка цена трябва да бъдат унищожени. ГАЗА остава на ИЗРАЕЛ, а всички палестинци отиват да живеят в Египет и другите богати арабски държави. Турция изяви желание и също е готова да приеме в АНАДОЛА да живеят милион палестинци.
  • 20 Ний ша Ва упрайм

    2 5 Отговор
    юдейте трябва да избият цялото мъжко населенеие от пеленаче до 90 годишни защото живота в гетото и отношението към хората като към животни поражда ежеминутно бойци готови за отмъщение.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Путлеристи

    2 5 Отговор

    До коментар #21 от "Браво Браво":

    Е равно на ционисти бре. Натаняху нарича и в момента Путин:"Моят приятел" Много си зле.. Нали един куп руски олигарси свързани с Путин живеят в Израел
  • 23 Хитлеряху (Натаняху)

    4 10 Отговор
    Световната здравна организация официално обяви в четвъртък , че Нацистки Израел е убил 627 лекари, медицински сестри, шофьори на линейки и други здравни работници между октомври и януари.

    Коментиран от #28, #65

  • 24 Хитлеряху (Натаняху)

    3 6 Отговор
    Миналата седмица министърът на отбраната Йоав Галант каза, че Израел е във „война“ с няколко държави. „Ние сме във война на много фронтове. Ние сме атакувани на седем фронта: Газа, Ливан, Сирия, Юдея и Самария (Западния бряг), Ирак, Йемен и Иран“, каза той. .......Ние сме ненормални, яко ни хлопа дъската !
  • 25 Хитлеряху (Натаняху)

    2 5 Отговор
    Подкрепата на Съединените щати за геноцидната война на Израел срещу Газа кара страната да изглежда смешна, неефективна и лицемерна за останалия свят, според професора от Харвардския университет Стивън Уолт, съавтор на The Israel Lobby and US Foreign Policy..... Като отхвърлят прекратяването на огъня, САЩ доказват че „насърчават конфликта“, вместо да бъдат миротворец САЩ са на страната на престъпниците, твърди Уолт, особено след като Израел няма никаква политическа стратегия за разрешаване на палестинския въпрос.
  • 26 Хитлеряху (Натаняху)

    1 6 Отговор
    ...професора от Харвардския университет Стивън Уолт, казва на водещия Стив Клемънс, че Израел и отношенията между САЩ и Израел са се променили през десетилетията, но президентът на САЩ Джо Байдън се придържа още към възгледа за Израел, формиран от Запада през 70-те години на миналият век без въобще да се отчита че Израел вече е завършена нацистка държава със нацистко законодателство
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Маршал Тухачевски

    5 1 Отговор

    До коментар #23 от "Хитлеряху (Натаняху)":

    Доказано е Нацистите са ХАМАС, нападнали вероломно държавата Израел на 7-ми октомври 2023г. Това са хладнокръвни убийци и изнасилвачи. Като животни завлякоха хора в дупките на Газа и ги държат за заложници. Ужас.
    По аналогичен начин фашистите на времето на 21 юни 1941г., изненадващо нападнаха СССР. Никаква разлика с фашистите от ХАМАС. Един дол дренки са. ХАМАС трябва да бъде унищожена.

    Коментиран от #32

  • 29 Хитлеряху (Натаняху)

    2 3 Отговор

    До коментар #21 от "Браво Браво":

    Няма да му е приятно това което си написал. Той е виден "Путлерист" от много години и многократно го е заявявал. Не знаеш ли ? А пък що снимки имат заедно ......

    Коментиран от #33

  • 30 Генералисимус Сталин

    5 0 Отговор
    Горката Европа, скъса се да приема наказателни пакети срещу Русия, без да вижда голямата ислямска опасност която я грози. Заслепени от омраза европейските комисари не искат и да чуят, че не Русия ще ги завладее. Друг е агресорът, маскиран с милионите ислямски мигранти нападнали ЕС като африкански скакалци. Тези ислямски чаршафи ще променят всичко в Европа и в крайна сметка ще я завладеят. Богатите арабски държави, емирите и ходжите доволно протриват ръце, натирили ислямската паплач да свърши черното дело без пушка да гръмне. Това могат да направят глупавите европейски комисари, които се имат за много умни. Първата държава, която ще падне от мюсюлманското нашестиве е Република Северна Македония. До 10 - 15 години,т я ще стане първата превзета от мюсюлманството ислямска държава. Честито! Израел бил такъв, Израел бил онакъв. Нападнат изненадващо на 7 октомври от терористите на ХАМАС без причина с извършените издевателства над мирните граждани на Израел, това никой не иска да види. То ви е за главите. Слепци! .
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 В сряда, още преди второто заседание

    2 3 Отговор

    До коментар #28 от "Маршал Тухачевски":

    Говорител на Международния съд (МС), най-висшият съдебен орган съгласно Хартата на ООН, вече заяви че операциите на Израел в Газа биха могли „правдоподобно“ да попаднат в определението за "геноцид" според конвенцията от 1948 за хитлерофашизма. Да видим какво ще обяви съда скоро. Ти обаче продължавай смело да пишеш кво, кой и що било ......

    Коментиран от #36

  • 33 Генерал Колев

    5 1 Отговор

    До коментар #29 от "Хитлеряху (Натаняху)":

    Ислямисте, няма ли да спреш да пишеш глупости. Погледнете се колко сте жалки. Като африкански скакалци сте нападнали да мигрирате в богата ЕВРОПА и увиснали на социалните фондове. Че ви знаят и много устата. Емирите и ходжите от Катар, Кувейт и другите богати арабски държави се гнусят от вас. Презират ви като прошлеци. Приемат богаташи такива като Меси и Роналдо, не и бедни чаршафи. Не искат да чуят за вас натирили ви към християнска Европа. Нагли.

    Коментиран от #39, #40

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Истината

    1 4 Отговор
    Има цензура във факти! Не трябва да се пишат коментари, които са против богоизбраните юдеи!

    Коментиран от #37

  • 36 Маршал Тухачевски

    5 0 Отговор

    До коментар #32 от "В сряда, още преди второто заседание":

    Този съд на ООН е нереален, едностранчив и несправедлив. Този съд, ОЩЕ не е осъдил терористите от ХАМАС, нападнали без причина държавата Израел, която е в правото си да се защити. Израел не трябва да спира бойните действия до пълното унищожение на злодейската групировка ХАМАС направила погром и издевателства на народа на ИЗРАЕЛ на дата 7 октомври 2023г.
  • 37 Читателка

    5 1 Отговор

    До коментар #35 от "Истината":

    Няма цензура от Факти, ами не ти изнасят пиперливите коментари за убийците от злодейската групировка ХАМАС.

    Коментиран от #41

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Още една резолюция стартира !!!!

    2 4 Отговор

    До коментар #33 от "Генерал Колев":

    Тази резолюция изисква от Международния съд със седалище в Хага (Холандия) да разгледа какви „правни последици“ трябва да възникнат „от продължаващото нарушение от страна на Израел на правото на самоопределение на палестинския народ, от неговата продължителна окупация, заселване и анексиране на палестинската територия, окупирана от 1967 г., включително мерки, насочени към промяна на демографския състав, характер и статут на Свещения град Йерусалим, и от приемането от него на свързано с това дискриминационно законодателство и мерки?“Като част от този случай, презентациите от името на Палестина тази седмица включваха точно изложение на историческите записи. Тези презентации установяват, че половината от палестинския народ е бил „избит или прогонен от земята си през Накба от 1948 г.“, след което земята им „е разделена и половината от нея е разпределена на нова държава, която незабавно я разширява до 78 процента с груба сила . През 1967 г. ... Израел започна своята все още продължаваща окупация на цялата останала палестинска територия......

    Коментиран от #42, #43

  • 40 Хитлеряху (Натаняху)

    0 6 Отговор

    До коментар #33 от "Генерал Колев":

    "Ислямисте" ще викаш на баща си ! Не всеки антиционист е Ислямист.....Умишленото масово убийство на палестински цивилни в Газа продължава в разрез със световното обществено мнение, както и с резолюцията за прекратяване на огъня, която беше приета с повече от три четвърти мнозинство в Общото събрание на ООН още през декември.

    Коментиран от #49

  • 41 Истината

    1 6 Отговор

    До коментар #37 от "Читателка":

    Значи за теб е нормално да се избиват жени и бебета от "богоизбраната" паплач? И над милион да бъдат прогонени от домовете си! Много жалко, но сигурно и ти си от тези "богоизбрани"?

    Коментиран от #44, #45, #53

  • 42 какви „правни последици“ .... ????

    2 5 Отговор

    До коментар #39 от "Още една резолюция стартира !!!!":

    Израел като го осъдят да плати по 1,25 милиона за убит палестинец ще разбере. А през това време Хитлеряху може и вече да излежава доживотна присъда

    Коментиран от #76, #79

  • 43 Маршал Тухачевски

    5 0 Отговор

    До коментар #39 от "Още една резолюция стартира !!!!":

    Ислямисте, ти си неуморен но няма да ви минат номерата. Пак ще ти го напиша и го прочети бавно внимателно.
    Този съд на ООН е нереален, едностранчив и несправедлив. Този съд, още не е осъдил терористите от ХАМАС, нападнали без причина държавата Израел, която е в правото си да се защити. Израел не трябва да спира бойните действия до пълното унищожение на злодейската групировка ХАМАС направила погром и издевателства на народа на ИЗРАЕЛ на дата 7 октомври 2023г. Двата Народа Израел и палестинците н могат да съжителстват и живеят заедно. Палестинците трябва да напуснат ГАЗА и останалите други градове. Египет, Турция и останалите богати арабски държави трябва да ги приемат в техните държави. Европа направи достатъчно и държавите от ЕС приеха милиони арабски мигранти. Сега е ред на ходжите и емирите от Катар, Саудитска Арабия, Кувейт, Бахрейн и т.н, да приберат братята си по вяра - палестинците.Те повече не могат да останат в ГАЗА.Това е.

    Коментиран от #46, #50

  • 44 Не обръщай внимание

    1 4 Отговор

    До коментар #41 от "Истината":

    На платени ционистки тролове колега. Няма смисъл. Те не знаят дори какво копират. Не са го чели ! И не им задавай въпроси защото създаваш паника и блокират

    Коментиран от #47

  • 45 Читателка

    6 0 Отговор

    До коментар #41 от "Истината":

    В деня 7 октомври 2023г., на злодейското нападение на терористите от ХАМАС на държавата Израел, се вееха стотици знамена на победата. Палестинци и палестинки играха кючеци, радостни от погрома на ХАМАС. Сега им се връща и милост няма да има. Всички напускат ГАЗА и отиват в Египет и останалите богати арабски държави. Това е справедливото. Събитията показаха, че Израел и Палестина не могат да съжителстват заедно.
  • 46 Хахахахаха, смешкооо

    1 6 Отговор

    До коментар #43 от "Маршал Тухачевски":

    Двата Народа Израел и палестинците ако не могат да съжителстват и живеят заедно. Израелците трябва да напуснат и да отидат в Негев..... Тва е по твоята малоумна логика

    Коментиран от #48

  • 47 Българка

    4 2 Отговор

    До коментар #44 от "Не обръщай внимание":

    Ислямисте спре да пишеш глупосгти. Напускате ГАЗА, това е. Скоро ще го видите.
  • 48 Маршал Тухачевски

    5 1 Отговор

    До коментар #46 от "Хахахахаха, смешкооо":

    Не си познал! Много скоро ще видиш КОЙ къде ще отиде...
  • 49 Генерал Колев

    4 1 Отговор

    До коментар #40 от "Хитлеряху (Натаняху)":

    Световното обществено мнение е разделено на две. Ислямските държави поддържат ПАЛЕСТИНА, християнските държави поддържат Израел. Това е положението.

    Коментиран от #51, #59

  • 50 Ъхъъъъъъ мозък

    1 6 Отговор

    До коментар #43 от "Маршал Тухачевски":

    Този съд в Хага бил нереален, ООН било нереалено...... Други тъпни може ли да споделиш да се посмеем ? Нещо да е реално според теб освен геноцида на терориста Израел ?

    Коментиран от #52

  • 51 Ъхъъъъъъ мозък

    1 5 Отговор

    До коментар #49 от "Генерал Колев":

    Латинска Америка примерно "християнски държави" ли са да ми обясниш че не ми е много ясно? А пък за Южна Африка съвсем. Може и да са будисти сигурно ама то е все тая... Абе ти да не си от НБУ?

    Коментиран от #54

  • 52 Маршал Тухачевски

    4 0 Отговор

    До коментар #50 от "Ъхъъъъъъ мозък":

    Ислямисте запомни, смейте се. Който последен се смее, той най добре се смее.

    Коментиран от #56, #57

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Генерал Колев

    5 0 Отговор

    До коментар #51 от "Ъхъъъъъъ мозък":

    Ислямисте, неуморен си. Няма да ви минат номерата! Време е да отидеш в харема си и малко да отмориш. Ханъмките да те поглезят и успокоят.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 "смейте се"

    2 2 Отговор

    До коментар #52 от "Маршал Тухачевски":

    То не е за смях бе човек..... Даваш ли си сметка реално че цивилни хора страдат там и това не е нормално. Сега чета: Министерството на вътрешните работи на Израел съобщи, че е депортирало палестинско-френски адвокат по правата на човека във Франция часове, след като го е обвинило в заплахи за сигурността.
    37-годишният Салах Хамури е бил ескортиран от полицията до летище "Бен-Гурион" и качен на самолета за Франция рано сутринта в неделя, съобщи министерството.
    Живял цял живот в Йерусалим, ...Живял цял живот в Йерусалим, той е бил лишен от правото си на пребиваване, .......
    Френското външно министерство изрази разочарование от решението и заяви, че осъжда "решението на израелските власти, противоречащо на закона, да експулсират Салах Хамури във Франция"....

    Коментиран от #58

  • 57 "смейте се"

    1 3 Отговор

    До коментар #52 от "Маршал Тухачевски":

    То не е за смях бе човек..... ===== ИЗРАЕЛ ЗАДЪРЖА АДВОКАТ ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА БЕЗ СЪДЕБЕН ПРОЦЕС ИЛИ ОБВИНЕНИЕ !!!!
    На 17 януари израелските сили арестуваха Айеш на контролно-пропускателен пункт близо до Витлеем в окупирания Западен бряг около 14 часа. Една седмица по-късно израелските власти издадоха заповед за „административно задържане“ срещу нея, което означава, че тя ще бъде задържана без съдебен процес или обвинение в продължение на поне четири месеца.....Два дни преди ареста й от израелската армия, 28-годишна палестинка Адвокатът по правата на човека Диала Айеш е посещавала палестински задържани в израелския затвор Офер.
    Тя не подозираше, че на следващия ден ще стане един от хората, които се е посветила да защитата – затворник.......А "смейте се" .... А в Хага дали ще ви е смешно след 10 дни ?
  • 58 Маршал Тухачевски

    3 0 Отговор

    До коментар #56 от ""смейте се"":

    Вече го писах и отново ще го повторя. Нападението на ХАМАС на 7 октомври 2023г, и станалите масови убийства на мирни хора и издевателства над мирното израелско население, преля чашата на търпението. Ситуацията е следната, единият Народ трябва да напусне Палестина, просто да отиде някъде. Палестинци и израелци не могат да съжтеластват заедно. И тъй като ЕВРОПА и държавите от ЕС направиха жест като приеха в своите държави милиони ислямски мигранти.Сега на свой ред богатите арабски държави, Египет и Турция трябва да отворят своите граници и приемат палестинският Народ на своя територия. Това е жест, Както Европа направи жест. НЯМА ДРУГО РЕШЕНИЕ!

    Коментиран от #61

  • 59 обществено мнение НЕ е разделено на две.

    1 4 Отговор

    До коментар #49 от "Генерал Колев":

    Всички знаят че Израел са основната причина за това което се случва и то още от преди 1948 г. Политиците са разделени на две а НЕ обществено мнение !

    Коментиран от #60

  • 60 Генерал Колев

    4 0 Отговор

    До коментар #59 от "обществено мнение НЕ е разделено на две.":

    Това са свободни съчинения. Палестинците си отиват от ГАЗА. Ще емигрират в богатите арабски държави.Това е справедливото.
  • 61 Смени флашката

    1 4 Отговор

    До коментар #58 от "Маршал Тухачевски":

    Мушмул , Кво въртиш едно и също всеки ден. За оригинален ли се мислиш ? Я заминавай да миеш чиниите и после да изхвърлиш и боклука търтей

    Коментиран от #62

  • 62 Маршал Тухачевски

    4 1 Отговор

    До коментар #61 от "Смени флашката":

    Ще видиш ти ислямисте , кой ще мие чиниите. Добре ще го видиш. Много скоро и то...

    Коментиран от #64

  • 63 Българка

    3 1 Отговор
    Незабавна атака на град Рафах и окончателно приключване на сагата ХАМАС. Пускайте помпите с водата в тунелите на ГАЗА и ликвидиране на терористите от ХАМАС.
  • 64 Кво ще видя троле ?

    1 4 Отговор

    До коментар #62 от "Маршал Тухачевски":

    И няма "ислямисте" да ми викаш неграмотен младеж ! Да съм писал случайно някога че защитавам Хамас? А? НЕ нали ? Но това не значи че не виждам и не мога да прочета в нета какво прави Израел и да имам собствено мнение . Нещо много взехте да си позволявате и да правите класификации нещо..... Аре у лево .....

    Коментиран от #67

  • 65 Така е, има го на сайта им

    1 5 Отговор

    До коментар #23 от "Хитлеряху (Натаняху)":

    Световната здравна организация официално обяви в четвъртък , че Израел е убил 627 лекари, медицински сестри, шофьори на линейки и други здравни работници между октомври и януари. 631 са вече !

    Коментиран от #68

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Маршал Тухачевски

    4 0 Отговор

    До коментар #64 от "Кво ще видя троле ?":

    Ислямисте не лъжи. От тук виждам чалмата и копринените ти шалвари.
  • 68 Българка

    3 1 Отговор

    До коментар #65 от "Така е, има го на сайта им":

    Това са нескопосани лъжи, с цел да настройват световната общественост.

    Коментиран от #71

  • 69 Христос

    1 4 Отговор
    И защо защитавате Грешника Израел ? Има ли божия заповед която да не е нарушил ? Има ли поне една ?

    Коментиран от #70

  • 70 Свети Петър

    4 0 Отговор

    До коментар #69 от "Христос":

    Ти не си Христос, не лъжи. Христос е евреин. Апостолите му също са евреи.!

    Коментиран от #73, #77

  • 71 Даааа

    1 4 Отговор

    До коментар #68 от "Българка":

    ООН лъже , съда в Хага лъже, Световната Здравна Организация лъже, ЮНЕСКО лъже -------а кой НЕ лъже? Натаняху ли ?

    Коментиран от #72

  • 72 Българка

    5 0 Отговор

    До коментар #71 от "Даааа":

    Много скоро ще свърши сагата ХАМАС и истината ще я видите в пълният и блясък. Аман от ислямски лъжци.
  • 73 Ъхъъ

    1 4 Отговор

    До коментар #70 от "Свети Петър":

    Христос е бил сигурно първият ционист

    Коментиран от #74

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Христос

    1 3 Отговор
    Анатема Грешник е Израел !Анатема !
  • 76 Израел като го осъдят да плати по

    1 4 Отговор

    До коментар #42 от "какви „правни последици“ .... ????":

    1,25 милиона долара за убит палестинец ще разбере. ====То има доста такива прецеденти, и даже са и повече от милион и половина на човек.
  • 77 Христос е евреин

    0 4 Отговор

    До коментар #70 от "Свети Петър":

    Вече не съм много сигурен и в това. В Сеул видях една 22-25 метрова статуя на Христос където е кореец и културист, много як и от долу пише нещо от типа "Не се бъзикай (еебавай) с мен....." Абсолютно съм сериозен , може да видите снимката в нета
  • 78 Хаха

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Ватенка съд и затвор за копекаджйи
  • 79 Ако остане

    1 1 Отговор

    До коментар #42 от "какви „правни последици“ .... ????":

    някой, на когото да ги плати.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Занев

    1 0 Отговор
    Дано извън земните завладеят планетата ни за да настъпи мир.
  • 82 Дончев

    2 2 Отговор
    Палестинци, Афганистанци и всички от Азия и Африка да си ги прибират бившите колонизатори и търговци на роби от западна Европа.Заради техните грешки не трябва да приемаме бежанци без документи.

    Коментиран от #84

  • 83 Нека да позная:

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Калпазанин":

    pязaнa ucлямофашucmка бypгuя om napmuяmа на Шuшu Cвuнеeвскu?
  • 84 Цончев

    4 0 Отговор

    До коментар #82 от "Дончев":

    Да си ги приемат братята им по идеология - мохамедани. А ислямът да се забрани в Европа. Не случайно го наричат и иcлямoфашизъм, поради "случайните" му прилики с нацизма.
  • 85 Анализатор

    3 0 Отговор
    Ислямът да се забрани в Европа. Не случайно го наричат и иcлямoфашизъм, поради "случайните" му прилики с нацизма. Пристигащите мигранти в ЕС, да подписват декларация за отказ от исляма и чак тогава да им се дава убежище. На установилите се мигранти , също в 5 дневен срок следва да подпишат декларация, а при отказ връщане в страната от която е дошъл. Пълна забрана за жените на носене на бурки и синжаб.

    Коментиран от #86

  • 86 Коректор

    0 0 Отговор

    До коментар #85 от "Анализатор":

    С всичко от написаното съм съгласен, освен с едно: мохамеданските навлeци не са нито "мигранти", нито "бежанци". В огромното си мнозинство те са ПРЕСТЪПНИЦИ, влезли незаконно в Европа. И докато политкоректно и по nanaгалски тук и там продължават да казват на черното бяло (тоест да ги наричат не с истинското им име , а с разни политкоректни безсмислици), този проблем НЯМА да намери решение!