18 Юли, 2024 08:24 2 563 39

Ако Тръмп стане президент: Америка тръгва по нов път

  • тръмп-
  • джей ди ванс-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • джо байдън-
  • републиканци

Вносът на чуждестранна работна ръка приключи, каза вицепрезидентът на Тръмп

Ако Тръмп стане президент: Америка тръгва по нов път - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Подгласникът на Доналд Тръмп на президентските избори – Джей Ди Ванс, призова в словото си американците да "изберат нов път", като гласуват за бившия президент републиканец през ноември, преди официално да приеме номинацията на партията, предаде Франс прес, съобщи БТА.

„Тази вечер е нощ на надежда, празник на това, което Америка е била и, с Божията милост, това, което скоро отново ще бъде“, каза нетипичният сенатор от Охайо пред републиканския конгрес. „И това е напомняне за свещения дълг, който имаме да запазим американския опит, да изберем нов път за нашите деца и внуци“, каза сенатор Ванс.

„Обгрижването на Уолстрийт приключи, дами и господа, ще се ангажираме с работниците“, заяви Ванс пред Републиканската конференция.

Ораторът обвини Джо Байдън, че е направил Америка „по-слаба и по-бедна“. „Вносът на чуждестранна работна ръка приключи. Ще се борим за американските граждани, за техните работни места и техните заплати“, обеща Ванс.

„За мен е чест и с благодарност съобщавам, че официално приех предложението да бъда номиниран за вицепрезидент на Съединените щати“, каза Ванс снощи на Националната конференция Републиканската партия в Милуоки, Уисконсин.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БайДони

    59 3 Отговор
    Усещате ли как Урсулата ще я натикат в 0крайне сама да се оправя?

    Коментиран от #2, #11

  • 2 КОТарАК 🐱

    6 42 Отговор

    До коментар #1 от "БайДони":

    не ама усещам как ,,русофилите,, ще се хванат на работа , ако трябва и принудително , да покрием разходите си за отбрана

    Коментиран от #8, #15, #23, #24, #34

  • 3 Терзиев

    44 3 Отговор
    Рев от украинците и синьо жълтите
  • 4 българина

    31 1 Отговор
    само Бог може да се справи с Уолстрийт, защото той допусна да смачкат света. Не знам как ще стане това, освен през долара, ако не излезе някоя фрапираща измама на фед, каквито има колкото искаш
  • 5 Симо

    33 3 Отговор
    „И това е напомняне за свещения дълг, който имаме ...............
    По-скоро ще трябва да си напомните за финансовия дълг, който имате!!! Че цифрите са космически, а диктата на долара приключи. Ще се наложи по-малко да ядете и малко повече да почнете да работите, скъпи американци.

    Коментиран от #18

  • 6 Ха ха ха

    4 31 Отговор
    Тръмп е един жалък престъпник и нищо повече

    Коментиран от #12

  • 7 Франсоа дьо Льокур икономист

    4 14 Отговор
    Тричането на азиатските свини започна

    Коментиран от #10

  • 8 Хаха

    20 3 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК 🐱":

    Единственото което усещаш е горещ дъх във врата и тласъци, тласъци... 😂
  • 9 Кресна

    22 2 Отговор
    Факти какво става ? Ако на вашите мокри лъжи можеше да се вярва ,до сега Украйна вече 27 пъти е спечелила войната .Русия разпадна ли се или Украйна е пред закриване
  • 10 Запознат

    19 2 Отговор

    До коментар #7 от "Франсоа дьо Льокур икономист":

    "Тричането на азиатските свини започна"

    Като гледам ще започне тричането на краварските подлоги - Тръмп ще спре паричките на "Отворено общество" а от там ще спрат и грантовете и ще настанат много лоши и гладни времена за тях. Та за това от сега вият на умряло.

    Коментиран от #36

  • 11 Фен

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "БайДони":

    А, сама. С нашите пари ще се възстановяват американските инвестиции в това, което остана от Украйна.
  • 12 Развеселен

    13 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ха ха ха":

    Лошо нали - Тръмп не обича чичко Сорос и е живо "престъпление" че ще му спре паричките.
  • 13 Новости

    12 0 Отговор
    Новината на часа. Байдън е заразен със корона вирус за трети път . Ваксиниран 4 пъти . Това ще е най коментираната новина .
  • 14 Айдееее,

    8 0 Отговор
    ми сега що.ке праи ивропа,а бугарска?! Сорос ките пари приключиха!Ха ха!
  • 15 Кресна

    14 2 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК 🐱":

    Русофилите са работили,работят и знаят какво е труд ,но такива като теб ,изкарали ли са и 10 стотинки в живота си или разчитат на мама и тате да им даде 5 лв да излезнат ?
  • 16 срещу руския тероризъм

    1 12 Отговор
    новия път включва и борба с руския тероризъм!

    Коментиран от #21

  • 17 Урсула

    15 0 Отговор
    Лошо ни се пише ...
  • 18 Американец

    15 0 Отговор

    До коментар #5 от "Симо":

    "ще трябва да си напомните за финансовия дълг, който имате!!! Че цифрите са космически"

    Ами той на външния им дълг цифрите са космически като прехвърли 34 трилиона долара, но на вътрешния им дълг са направо галактически - отдавна прехвърли 78 трилиона - това са заемите на американците. Всичко им е на кредит а наскорошно изследване при тях показа че 40% от американците не могат да извадят 400 долара кеш което е нищо при тях. Всички обикновени американци са затънали в кредити и целите им заплати отиват да ги погасяват и те купуват пак на кредит.

    Коментиран от #20, #27

  • 19 Добра

    4 0 Отговор
    Статия
    Написана от
    Атанаска Мариьова Геращенкова
  • 20 Направо

    2 2 Отговор

    До коментар #18 от "Американец":

    живи да ги оплачеш бедните американци!

    Коментиран от #22

  • 21 Украинец

    8 0 Отговор

    До коментар #16 от "срещу руския тероризъм":

    А борба с американския тероризъм включва ли или него ще го подпомагат - по света има петрол и природни богатства които още не са откраднали. Не може така - той петрола и природните богатства навсякъде по света са си американски ама има все още някои "диктатори" които им пречат да си ги вземат. Ето в Украйна назначиха свои марионетки които дадоха плодородните земи на "Блек рок" без пари, ама се появи "диктатора" Путин и не иска да им ги дава пък те си ги откраднаха първи - не е прав.
  • 22 Американец

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Направо":

    Ами тя системата работи докато долара е световна валута и така да се каже целия свят плаща за това американците да живеят добре. Но наскоро саудитците заплашиха САЩ че ще спрат да купуват ДЦК ако американците бутнат руските активи и темата как да ги откраднат нещо замря - не се говори за тях. Китайците отдавна намаляват активите си в американски ДЦК но са много и става бавно и даже Японците почнаха да ги намаляват.

    Те американците живеят добре тъкмо заради кредитите но засега - ти ако вземеш голям кредит от банка и тръгнеш по круизи и скъпи ресторанти от страни ще изглежда че си много богат докато не свършат парите. След това наистина трябва жив да те оплакват. Може да удължиш агонията си ако вземеш още по-голям кредит с който да погасиш стария и да ти останат малко пари както правят американците в момента но кредиторите ще се усетят и пак стигаме до оплакването на живо.

    Коментиран от #25

  • 23 Българин

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК 🐱":

    Само да те питам защо нямаме отбрана? Кой ни накара да си нарежем ракетите и да нямаме армия? Последното читаво нещо С 300 се оказа "негодно" и айде в Украйна.

    Коментиран от #38

  • 24 Ив-ан

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК 🐱":

    Усещам как Путар@ка ще се хване за колесника на последния самолет…а ако не успее, може и за меката вожа на Бай Пън…
  • 25 Жан льо Франсоаз

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "Американец":

    Да намаляват бе те губят.Америка е фактор а не Саудитците. Всеки се бута да ходи в САЩ не при саудитците

    Коментиран от #26, #28

  • 26 Американец

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Жан льо Франсоаз":

    "Всеки се бута да ходи в САЩ не при саудитците"

    Ами аз друго виждам - американците постоянно ходят на посещение при саудитския принц а той не е ходил на посещение в краварника. Най-големия кредитор на САЩ след Китай са Саудитска Арабия. Пък с САЩ се бутат да ходят само латиноси и нашите козячета (само нещаст.ници) ама господарите им не им дават - искат им визи пък ужким им се пишат "приятели".

    Коментиран от #37

  • 27 Пич,

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Американец":

    Общия дълг на САЩ, на федералното правителство, на отделните щати, на бизнеса и домакинствата, към днешна дата надхвърля $215трлн. и устремно расте.
    Приблизително по $615000 средно на всеки гражданин на САЩ, включително пеленачетата и деменцийте.
    80% от бвп на САЩ се формира от сферата на услугите, 40% от сферата на финансовите услуги. Иначе казано, при отпадането на долара от разплащанията между трети страни директно описваме 40% от бвп на САЩ.
    Та така...

    Коментиран от #31, #33

  • 28 Икономист

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Жан льо Франсоаз":

    "Америка е фактор а не Саудитците"

    Значи според "праведната" пропаганда кредитора (банката) не е фактор който да определя правилата а фактор бил кредитополучателя който ходи да се моли за пари - това явно я някаква нова икономика за която трябва да минеш специално обучение към посолствоТО.
  • 29 Коментар

    2 1 Отговор
    Сащисаните сега масово говорят как се била променила времевата линия и Господ се намесил при Тръмп.Някъде се покриха сатанистите.Е,да се надяваме и ние нещата да се променят към добро,да няма войни и откачалки,които да пишат такива глупости все едно са роднини на граф Дракула.
  • 30 Малеее...

    3 3 Отговор
    „Обгрижването на Уолстрийт приключи, дами и господа, ще се ангажираме с работниците“... Ха ха ха

    Един призрак броди из Америка и започва да пази Тръмп "куршум да не го лови" И после разправяйте че републиканците в САЩ подкрепящи Тръмп с червената шапка, не били завладени от идеите за обгрижване на "работническата класа" с неомарксизма и неокомунизма и от снимката с окървавеното лице и от стиснатия юмрук с бързо спуснатото развятото знаме за фон след прострелването му и с думите "борете се" се разбира, че Тръмп вече много иска да имитира и да подражава в "класовата борба" срещу Уолстрийт, на Че Гевара или на Фидел Кастро...

    Коментиран от #35

  • 31 Пич,

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Пич,":

    ...отписваме 40% от...
    🤒
  • 32 Мефистофел

    2 0 Отговор
    "Подгласникът на Доналд Тръмп на президентските избори – Джей Ди Ванс ... "

    Марийке, Джеймс Дейвд Ванс не е подгласник, а е вицепрезидент. Мислиш ли, че правиш добро впечатление с евтина пропаганда (със сигурност на некадърници не плащат много)! То и затова не са ти стигнали способностите, да разбереш името на вицето на Тръмп. Какви са тия гугъл-измишльотини Джей Ди (JD)?
  • 33 Американец

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Пич,":

    "80% от бвп на САЩ се формира от сферата на услугите"

    И то много надценени услуги - едно експресо в Манхатън в ресторант е 30 долара, влизането в сервиз за колата ти е 400 долара а от там нататък смятат части и труд, мъжка пострижка средно върви 125 долара, монтаж на климатик сплит система е около 3000 долара, прокарването на един нов контакт в къщата ти е към 2000 долара.

    За това вече оценяват БВП на дадена държава по "паритет на покупателната способност" и САЩ отдавна не са с най-голям БВП ако се вземе този параметър но това не е приемливо за "праведната" пропаганда.
  • 34 Антитрол

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК 🐱":

    "да покрием разходите си за отбрана"

    Искаш да кажеш рекета към господарите ли защото те ни накараха да си нарежем въоръжението и да го дадем на укрите а сега щели да ни продават ново ама на тройна цена като за "приятели". Защо ли всички подлоги на краварите не се хванат на работа да покрият тези разходи защото тъкмо те ги създадоха. Ние си имахме и ракети и танкове и самолети - защо ли останахме без тях.
  • 35 Объркан

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "Малеее...":

    "неомарксизма и неокомунизма"

    Защо ли Тръмп ви бърка с неомарксиски и неокомунистически лозунги които едва ли ще изпълни но никак не ви бърка че евролибералите на Макрон се съюзиха с комунистите развяващи червени знамена със сърп и чук за да се противопоставят на "крайно" десните - защо така с двойни стандарти пак. И защо крайно десните в Украйна са много хубави, но крайно десните в Германия или Франция не са хубави - там обичате комунистите обаче пък мразите комунистите в САЩ или Русия (там мразите всички). В България също мразите комунистите ама само тези които не са се пребоядисали на "евроатлантици" и не са станали подлоги на краварите - щом са станали подлоги на краварите вече ги обичате нищо че преди са били подлоги на руснаците.

    Или не ви бърка дали ще сте леви или десни а важното са интересите на господарите
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 До ком 26

    3 1 Отговор

    До коментар #26 от "Американец":

    Абсолютно съм съгласен с Вас! Все още имаме огромен брой наши съграждани,който сляпо вярват,че там е Рая на планетата! Да! Сигурно е Рай,но за 3-4% от населението им.Нашенци,не си задават елементарен въпрос: Защо десетки години, витиевато ни отказват безвизов режим,под различни предлози? Точно там е заровено кучето! Тяхната власт и сенат,и конгрес, прекрасно познават реалната действителност в държавата.Знаят,че ако това се случи,ще нахлуят десетки хиляди ,гонещи" американската мечта" за бързо забогатяване.Но като се сблъскат с тежката,сурова действителност на обикновеният човек - космически наеми,ужасяващи цени на здравеопазването,данъчна система, непосилни вноски за качествено образование - колеж ,или университет, погледа се променя кардинално.Поглед на разочарвания,излъгания от фалшиви миражи.А такъв човек,е много опасен.Защото става рупор,срещу системата.който нищо не може да спре.Затова не ни гласуват безвизов режим.Не ги е страх,от мигрантска вълна.Една Калифорния,може да погълне цяла България,без дори да изпъшка!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 стоян георгиев

    2 1 Отговор
    Тръмп и този сельо не знаят къде са.всъщност не са страшни те страшни са глупавите им избиратели.