Last news in Fakti

25 Юни, 2020 17:42 2 956 6

РЗОК - Враца под карантина заради служител с Covid-19

  • короннавирус-
  • мерки

Жената, която е на 39 години, е от оряховското село Селановци

РЗОК - Враца под карантина заради служител с Covid-19 - 1
Снимка: БГНЕС

Служител на Здравната каса във Враца и работничка в завод в Мездра са новите случаи на  Covid-19 във Врачанска област. Те са хоспитализирани с пневмония. Жената, която е на 39 години, е от оряховското село Селановци, уточни БНР.

При нея е установена епидемиологична връзка с друг потвърден случай. Установяват се и се изследват контактните лица от селото и предприятието, където работи.

Служителят на здравната каса е на 45 години и е общувал с всички нейни служители. Те ще бъдат тествани периодично и засега повечето от тях са под карантина.

Тъй като дейността на РЗОК – Враца е в пряка връзка с цялата здравна система, в областта е създадена организация, при която ще продължи функционирането на най-необходимите звена. Достъпът на външни лица в Касата е забранен до изтичане на карантинния период.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мангъров

    2 2 Отговор
    Да пие чайче.
  • 2 Милиционерите:

    3 2 Отговор
    Лъжа
  • 3 Според мен

    3 1 Отговор
    няма град или село в което вируса да не е "пристигнал".Истината е,че вероятно по голямата част от населението или го "кара" или го е "изкарало" без изобщо да разбере защото май само тестваните с положителни проби се оказаха "болни".

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Антимилиционер

    0 6 Отговор

    До коментар #3 от "Според мен":

    Леле....Добре, че няма тъпомер някъде около теб.
  • 5 Моисей

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Според мен":

    Мангър, стига се кри с анонимни профили! Излез като мъж със собственото си име.

    Коментиран от #6

  • 6 А ти

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "Моисей":

    бегай да изкупиш Лидъл и се затваряй у вас та после като минават камионите,труповете от чувалите да те видят жив и да им стане гадно.