Last news in Fakti

14 Април, 2021 14:33 1 987 5

По-строги COVID мерки в Турция

  • турция-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • реджеп ердоган

В сила ще бъдат ограничения за пътуване между градовете, а на по-възрастните граждани се забранява да ползват обществения транспорт

По-строги COVID мерки в Турция - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Турският президент Реджеп Таийп Ердоган обяви нови по-строги мерки за борба с коронавируса на фона на увеличаването на броя на заразените и починалите през последните дни, предаде Ройтерс.

Новите мерки влизат в сила тази вечер и ще продължат две седмици.

Въвежда се полицейски час от 7 часа вечерта. Сватбите и събиранията на закрито се отлагат за след края на Рамазана.

Някои училищни класове отново ще се върнат към онлайн обучение.

В сила ще бъдат ограничения за пътуване между градовете, а на по-възрастните граждани се забранява да ползват обществения транспорт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😁😁😁😁

    1 2 Отговор
    ...строги колкото бате Енчо...пардон Ердоган...😁
  • 2 жалка работа

    3 3 Отговор
    смелост, спасението е близо. старецът обещал, че след решаването на финансовите проблеми, създадени от други през последните 20 години, ще раздава ваксини, лекарства, картофи, лук и след това ще заведе турците на луната. независимо дали от глад или болест, в турция умираш.

    Коментиран от #4

  • 3 Forro

    3 1 Отговор
    Ердъган раздавал картофи и лук на промоция.
  • 4 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "жалка работа":

    Така е, жалъл си, защото ти се храниш с турска стока, обмичаш се също с таква, ползваш техни перилни и почистващи препарати, даже и маските, които ползваш са турски, но иначе си голям"българин"!

    Коментиран от #5

  • 5 жалка работа

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    колко мюсюлмански уйгури предадохте на китай досега, за да ви даде евтините му безполезни ваксини?! викат че не са достатъчни, че искат повече терористи мюсюлмански уйгури, иначе скапани ваксини йок..