24 Август, 2021 21:12 3 751 39

Виена намалява валидността на ПСР-тестовете

  • пср тест-
  • валидност-
  • съкващава-
  • виена-
  • мерки

Извънредните мерки във Виена за ограничаване на пандемията, валидни до края на август, са по-строги от мерките в останалите австрийски провинции

Виена намалява валидността на ПСР-тестовете - 1
Снимка: БГНЕС

Кметът на Виена - Михаел Лудвиг, съобщи, че от 1 септември ще бъде съкратена валидността на тестовете за COVID. Така вече бързите антигенни тестове ще са валидни 24 часа, а ПСР тестовете - 48 часа, съобщава БТА.

Тази нова мярка намалява валидността с едно денонощие. Старата валидност се запазва единствено за децата на възраст от 6 до 12 години, които във Виена се тестват за достъп до всички места, където тази мярка се изисква и за възрастните, непритежаващи сертификат, че са оздравели или са ваксинирани.

Лудвиг съобщи, че все още се водят преговори с министерството на образованието в училищата да се правят само ПСР-тестове. "Задължението да се носят маски в търговската мрежа остава, засега все още не се въвежда правилото в нощните заведения да бъдат допускани само ваксинирани, но е възможно това да е следваща стъпка за ограничаване на пандемията", добави Лудвиг.

Извънредните мерки във Виена за ограничаване на пандемията, валидни до края на август, са по-строги от мерките в останалите австрийски провинции. Във вторник ще бъдат оповестени нови мерки предвид увеличаващия се брой на новозаразените, епидемиологичната ситуация в столицата се следи непрестанно.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 maneste

    39 3 Отговор
    Ясно е защо намаляват давноста на смешния им тест ...

    Коментиран от #14

  • 2 Варненец

    36 7 Отговор
    Т.паци, сър.Тези тестове и без това са на папая сигурни, към 40%. Означава, че ако си настинал си положителен. Е, няма да се бода с несигурни субстанции, за да са доволни производителите и върхушката.

    Коментиран от #8, #11

  • 3 Госあ

    13 4 Отговор
    Това действително е интересен и важен въпрос, кога след инфекцията вирусоносителите имат най висок вирусен товар и съответно могат да заразяват най много. Същото, което от страната за пример - Южна Корея дискутират в друга статия.
  • 4 Мангъриииииу

    5 25 Отговор
    Мангърите на ресторант само с тест от последните 6 часа. Хахаха
  • 5 Осведомен

    2 24 Отговор
    Мангъри , властите искат да ядете ^айна.

    Коментиран от #7

  • 6 Гост

    30 1 Отговор
    COVID 19 не е болест. Това е поредица от клинични симптоми. Това е гигантски чадър от неща, които преди свързвахме с грип и с други фебрилни заболявания. Проблемът е, че през февруари Световната здравна организация категорично заяви, че не трябва да има взаимовръзка между двете неща. Едното е вирус по тяхното определение, а другото е набор от клинични симптоми. Илюзията през февруари беше, че SARS-CoV-2 причинява COVID-19. Проблемът с тази дефиниция и очакванията е, че по-голямата част от хората, които се тестват положително с помощта на метода за тестване RT-PCR за фрагменти от вируса асоцииран със SARS-CoV-2, изобщо не са болни. Илюзията, че вирусът причинява болест, се разпадна. Това е причината, поради която те изобретиха термина асимптоматичен носител.
  • 7 Варненец

    25 5 Отговор

    До коментар #5 от "Осведомен":

    Споко, ние и без ресторант ще минем, но вие чипираните, нямате нужда от ресторант, а от урна.
  • 8 Гост

    23 3 Отговор

    До коментар #2 от "Варненец":

    С други думи, може да получа положителен резултат при PCR тест и причината, поради която не съм „асимптоматичен носител“ е, че изобщо не съм болна. Те са направили погрешно предположение, че SARS-CoV-2 причинява COVID-19.

    Това никога не е било така и никога няма да бъде. В медиите се прави връзка, при която университета за проучвания Джонс Хопкинс или платформата за проследяване на COVID и др. умишлено са подвели хората. Във Вирджиния няма 5000 нови случая. Потенциално може да има няколко хиляди положителни PCR тестове, но повечето хора, които имат положителен тест, никога няма да имат нито един симптом. Повечето от хората, които имат симптоми, нямат положителни тестове.
  • 9 Ковидарите

    37 1 Отговор
    Повече и по чести тестове съответно повече приходи! Нищо лично, просто бизнес Ковидарски бизнес!
  • 10 Гост

    13 2 Отговор
    Познавам някои хора, които казаха подобни неща. Нещо от рода: „Прилоша ми и получих отрицателен тест. Моята снаха, която се чувстваше страхотно, получи положителен тест. „

    Винаги ще е така. Причинно-следствената връзка, която медиите, Центровете за контрол и превенция на заболяванията в САЩ (CDC) направиха, както и COVID тракерът, който представлява сътрудничество между Фондация Блумбърг, Фондация Гейтс, Фондация Зукърбърг и други, официалните цифри, които всяка сутрин засичаме на нашите компютърни екрани и по телевизията, тези цифри умишлено лъжат. Те умишлено лъжат от самото начало. Няма причинно-следствена връзка между тези неща и никога не е била установена. Дори никога не е била близо до установена. Имаме ситуация, при която илюзията на проблема е, че хората казват: „Не искам да се заразя с COVID-19.“ Те имат предвид, че не искат да се заразят с вирус. Проблемът е, че тези две неща не са свързани помежду си.

    Вирусната инфекция не е документирана при повечето от така наречените „случаи“. Няма основание за това съчетание, освен манипулирането на обществеността. Това е първата половина на проблема. Втората половина на проблема е това, което се рекламира като ваксинация. Както добре знаете, когато някой казва думата ваксинация, общественото разбиране е, че сте третирани с атенюиран или жив вирус, или с фрагмент от атенюиран вирус, и че терапията има за цел да ви предпази от заразяване и да ви предпази от предаване на инфекцията, което ваксината спор

    Коментиран от #13, #26

  • 11 Никой нете пита

    3 18 Отговор

    До коментар #2 от "Варненец":

    Ще се набодеш и даже песни ще пееш! Иначе забрави да ходиш на "ристорант" до отходните тръби в село Варна. Ще ти липсва характерната миризма.

    Коментиран от #16, #17, #19

  • 12 миро

    14 0 Отговор
    иначе как ще ви накарат да си набиете спринцовките
  • 13 Гост

    16 3 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    което ваксината според общата дефиниция е предназначена да прави.

    Проблемът е, че в случая с ваксините на Модерна и Пфайзър това не е ваксина. Това е генна терапия. Това е химиотерапевтичен агент, който е генна терапия. Това не е ваксина. Какво прави всъщност? Изпраща верига от синтетична РНК в човешкото тяло и предизвиква създаването на спайк протеина S1, който е патоген. Това е токсин у хората. Това не само не ви предпазва от разболяване, а кара тялото ви да произвежда това, от което се разболявате.

    В този смисъл звучи ли като ваксина?

    Не, изобщо не, защото ваксината трябва да предизвика имунитет. Не трябва да задейства организма да изработи токсин.

    В това е разликата.

    Тази разлика дори не е малка. Просто изобщо не е същото. Това е публична манипулация на невярно представяне на клинично лечение. Това не е ваксинация. Не предпазва от инфекция, не спира предаването. Това е средство, чрез което тялото ви се предизвиква да произвежда токсина, с който след това се твърди, че тялото ви по някакъв начин е свикнало да се справя, но за разлика от ваксината, която трябва да предизвика имунния отговор, в случая този агент предизвиква създаването на токсина.

    Коментиран от #15

  • 14 Защото в рамките

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "maneste":

    на досегашните 72 часа валидност може вече да си станал вирусоразпрпстранител?!
  • 15 И все пак

    6 20 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    98% от починалите от "измамата ковид" са неваксинирани.

    Коментиран от #18, #20, #21

  • 16 Смеххх

    14 3 Отговор

    До коментар #11 от "Никой нете пита":

    Яд ли те,че си се боцнал хипохондрико?!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Варненец

    20 5 Отговор

    До коментар #15 от "И все пак":

    Напротив, 90% от тежките случаи в най-боцнатите страни, както и починалите са си боцнати, пък ти си вервай. Скоро, няма да ти четем коментарите.
  • 19 Варненец

    8 0 Отговор

    До коментар #11 от "Никой нете пита":

    Иначе, аз може и да пея, но ти ще ми свириш :)
  • 20 Ммммхххм

    15 1 Отговор

    До коментар #15 от "И все пак":

    Е, то това е поради липса на ИСТИНСКИ ваксини ;)

    "133 души са починалите от 17 до 23 август, като трима от тях са били ваксинирани"

    https://fakti.bg/bulgaria/607393-nama-da-ima-novi-merki-v-burgas

    Трима за седмица... В България.

    Добре де, преглътнахме - не пази от заразяване.

    Преглътнахме - не пази от разпространение.

    Преглътнахме - "по мистичен начин пази от тежко протичане".

    Сега какво да гълтаме?

    "Абе мре се даже и с боц-а, ама мноого рядко?"???

    Коментиран от #22

  • 21 Анонимен

    17 1 Отговор

    До коментар #15 от "И все пак":

    Докато медиите и правителствата манипулират и помагат на колабораторите с бели престилки за унищожението на Човечеството по програмата „Ковид-19“ (Бил Гейтс я нарича „Пандемия версия 1.0“, ще има и 2.0, а COVID e съкращение от Certificate Of Vaccine Identification, или на български „сертификат за идентификация на ваксина“) се инсталира електромагнитен излъчвател имащ за цел да се променят хората биологически, но също и да бъдат маркирани като стока. Този патент вече принадлежи на семейство Рокфелер и е част от инициативата „Баркод за цял живот“, с който се маркират и следят всички живи организми. Това означава, че вече никаква форма на живот няма да е същата. Просто си ни модифицират ДНК кода за да бъдем патентовани. Искат да сме тяхна стока. Нещо като животни в обор, които са маркирани чрез жигосване, чипове и др. методи.

    Коментиран от #28

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 BG&АТ

    4 1 Отговор
    Споко във Виена са безплатни
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 този

    2 0 Отговор
    Както кетапите за ваксините. Важът за една година, ама са безплатни след 6 месеца.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 БРЦК

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Анонимен":

    Абсолютно точно . И ние да чакаме като овце
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 БРЦК

    0 0 Отговор
    Е най после се и....и
  • 35 БРЦК

    0 0 Отговор
    Ненормалник кенефски
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 БРЦК

    1 0 Отговор
    Глупоматора
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ГАДОВЕ

    2 0 Отговор
    ГАДОВЕ САТАНИСТКИ