Отидете към основна версия

23 473 51

Lancia се завръща

  • lancia-
  • fiat-chrysler

 

Болшинството фенове на италианските автомобили и в частност на Lancia знаят, че преди време Серджо Мариконе обяви, че ще продава Lancia само в Италия, като заяви още, че ще съкрати моделната гама само до субкомпактната Ypsilon. Ако това стане, то би белязало началото на края за легендарната марка.
 
Сега обаче автопроизводителя от Торино опроверга това намерение, като представители на марката заявиха, че Lancia ще бъде възродена като "феникс от пепелта". Това обаче ще стане, след като концерна Fiat-Chrysler обнови моделната гама на другата италианска марка изпаднала в немилост Alfa Romeo.
 
Имайки предвид тези изказвания, можем да заключим, че нов модел на Lancia ще се появи на пазара най-рано през 2018 година. За да се случи това обаче, продажбите на един модел в Италия трябва да излязат на печалба, защото в противен случай ще трябва да се сбогуваме с новите генерации на Delta Integrale, Fulvia и Thema.
 
За възраждането на марката Lancia най-голяма заслуга има семейството Аниели, които са най-върлите привърженици на появата на нови модели с марката Lancia. При това те искат това да са изцяло нови автомобили, а не "преоблечени" возила от Fiat. Така че надежда за почитателите на Lancia все още има.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини