Отидете към основна версия

15 527 20

Defender със сърце от Corvette

  • land rover-
  • defender-
  • urban track-
  • тунинг

Британското тунинг ателие Urban Track, специализирано в доработката на Land Rover, представи нова програма за класика Defender. Всъдеходът се оборудва с 6.2-литров осмак LS3 на General Motors, който се монтира на Chevrolet Corvette.



Мощността на двигателя зависи от настройките и варира между 430 и 500 к.с., а въртящият момент си остава непроменлива величина. 540-те нютонметра се предават към четирите колела през шестстепенна автоматична трансмисия. Динамичните характеристики на тунингования Defender не се съобщават.



В пакета от доработки влизат също шестбутални спирачни апарати Tarox отпред, амортисьори Bilstein, предни и задни стабилизатори на напречната устойчивост и занижено с 50 мм спортно окачване. 18-цоловите джанти са обути с гуми Yokohama с размер 265/60.



Доработеният британски всъдеход се различава лесно от заводския първообраз по специалната черна боя, детайлите от въглеродни нишки на предния капак, оригиналната радиаторна решетка, червените спирачни апарати и големите сдвоени накрайници на ауспухната система.



В салона са монтирани спортни седалки Recaro с подгряване и тапицерия от Напа и спортен волан Momo. Пакетът на Urban Track включва също заден парктроник, както и информационно-развлекателна система Alpine. От ателието не уточняват цената на тунингования Defender.

Технически характеристики за съществуващите , стандартни Defender , ще намерите ТУК

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини