Отидете към основна версия

3 706 10

Peugeot и Bimota с общ лимитиран модел

  • peugeot-
  • bimota-
  • rcz-
  • rcz r

Peugeot е сред малкото автомобилни марки заедно с BMW, Honda и Suzuki, които произвеждат превозни средства и на две, и на четири колела. По време на изложението Motor Bike Expo във Верона, Италия, тази година френският автомобилен производител се появи с тази подобрена версия на своето спортно купе RCZ.

RCZ R е изработено в сътрудничество с италианската фирма за мотоциклети Bimota и се отличава със своята състезателна окраска, черни джанти, подобрени спирачки и ниско окачване. Вътре всичко е кожа и Алкантара, оборудвана е със спортни седалки, по-известни като "легени" или "корита", червена тапицерия, а задните седалки са заменени с място за чифт мотоциклетни каски и GoPro камери.

Голямата промяна е под капака, където Peugeot от своя 1.6-литров турбо двигател с оригиналните 270 конски сили при производството на RCZ R Bimota са стигнали до 304. Това не е първата съвместна разработка - има доста общи проекти между автомобилни компании и производители на мотоциклет. Ducati си партнира с Mercedes-AMG и с Audi, а Ford си сътрудничи с Harley-Davidson за поредица огромни и брутални пикапи Ford F-150S, които са се запечатали в съзнанието на адски много хора по света.

Технически характеристики и разход на гориво за съществуващите модели на Peugeot  ВИЖ

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини