Last news in Fakti

1 Февруари, 2015 08:03 3 704 10

Peugeot и Bimota с общ лимитиран модел

  • peugeot-
  • bimota-
  • rcz-
  • rcz r

Peugeot е сред малкото автомобилни марки заедно с BMW, Honda и Suzuki, които произвеждат превозни средства и на две, и на четири колела. По време на изложението Motor Bike Expo във Верона, Италия, тази година френският автомобилен производител се появи с тази подобрена версия на своето спортно купе RCZ.

RCZ R е изработено в сътрудничество с италианската фирма за мотоциклети Bimota и се отличава със своята състезателна окраска, черни джанти, подобрени спирачки и ниско окачване. Вътре всичко е кожа и Алкантара, оборудвана е със спортни седалки, по-известни като "легени" или "корита", червена тапицерия, а задните седалки са заменени с място за чифт мотоциклетни каски и GoPro камери.

Голямата промяна е под капака, където Peugeot от своя 1.6-литров турбо двигател с оригиналните 270 конски сили при производството на RCZ R Bimota са стигнали до 304. Това не е първата съвместна разработка - има доста общи проекти между автомобилни компании и производители на мотоциклет. Ducati си партнира с Mercedes-AMG и с Audi, а Ford си сътрудничи с Harley-Davidson за поредица огромни и брутални пикапи Ford F-150S, които са се запечатали в съзнанието на адски много хора по света.

Технически характеристики и разход на гориво за съществуващите модели на Peugeot  ВИЖ


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 1 Отговор
    Кофти само че беше гей-кола на годината тоя модел по едно време

    Коментиран от #4

  • 2 Shmeker

    0 0 Отговор
    Кофти само че беше гей-кола на годината тоя модел по едно време

    Коментиран от #8

  • 3 Владислав Димитров

    1 0 Отговор
    Нормално така до 304 к.с. са го издули това 1.6 литрово моторче
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гого

    1 0 Отговор
    И Фолксваген правят мотори !!!

    Коментиран от #6

  • 6 Монго

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "гого":

    Моторите на тези Пежа са от ...БМВ-http://www.aves-peugeot.ru/awards/engine-of-the-year-1.6.php
    Но ако влезете във форума на Пежо, ще видите как плачат от тях там, проблемни и "маслояди"...
  • 7 ярослав станчев

    0 0 Отговор
    Абе аз ли се заблуждавам или в профил наистина прилича на Ауди ТТ първа генерация.
    Не,че е лошо де.Става за някой руса силиконка или за мека китка.
  • 8 аз

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Shmeker":

    Щом е била гей кола на годината,значи през ауспуха са му бръкнали за да извадят допълнителната мощност.А за профила-чисто ТТ

    Коментиран от #9

  • 9 222015

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "аз":

    Стига бе,сега и формата на колите ли искате да патентоват.Глупости до безкрай са тази европейска цензура.Фаровете от това били,бронята от онова и така нататък.Това пък може би е най-добрия пример за всеобщо утвърдена идея впита в европейските ни мозъчета.Като простотията между Ауди и FCA за Q-тата...Глупости!!!!
  • 10 Стоян Стоянов

    0 0 Отговор
    Абе гейско , ама не бих отказал едно такова. За сведение на тук пишещите: straight съм! А колицата хич не изглежда зле - дори точно за тоя модел на Пежо има доста изписано в НЕТ-а, относно това как би могъл да се закупи в САЩ и защо по принцип там французите не предлагат автомобили. Вероятно и в САЩ има доста гейове - знам ли.