Отидете към основна версия

24 Февруари, 2015 10:37, обновена 24 Февруари, 2015 10:37 3 848 17

Toyota обнови Auris

  • toyota-
  • auris-
  • женева 2015

Пресслужбата на най-големия японски производител разпространи информация и снимки на модернизирания бестселър Auris. Хечбекът и комбито от Голфовия клас получават осъвременена външност, подобрен интериор и по-мощни и икономични двигатели. Освеженият модел ще бъде показан пред публика на 3 март в Женева.



Модернизираният Auris има нова предна броня, радиаторна решетка и фарове, които най-вероятно ще бъдат светодиодни. Дизайнът на колата остава разпознаваем, но е освежен. На публикуваните снимки не се вижда задницата, но тя надали е останала недокосната от дизайнерите.



Измененията в интериора личат в различните отвори на вентилационната система, блока за управление на климатика и новия сензорен екран на мултимедията, до която се забелязва часовник. Японците обещават повече комфорт и нови системи за безопасност.



Познатата хибридна силова установка на Auris с 1.8-литров бензинов двигател, работещ по цикъла на Аткинсън, и електромотор остава без изменения. Toyota обаче намеква за нови или модернизирани бензинови и дизелови агрегати, вероятно от BMW.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини