Отидете към основна версия

2 Март, 2015 12:26, обновена 2 Март, 2015 12:26 5 685 21

Щракнаха новия Megane

  • renault-
  • megane-
  • франкфурт 2015

Папараци заснеха четвъртото поколение на Renault Megane по време на пътни тестове в Северна Европа. В обектива на фотошпионите за пръв път попада автомобил със серийната каросерия на модела, а не тестово муле със старо купе.



Тежкият камуфлаж скрива външността на колата от любопитни погледи, но въпреки това могат да се забележат някои от особеностите на следващия Megane. Забелязват се новата фирмена решетка на радиатора, разтеглените фарове, различните брони, стоповете в стил Clio и Captur, както и преработената пета врата.



В технически план компактното Renault ще бъде доста сходно с европейската версия на Nissan Pulsar. Megane ще бъде построен на неговата платформа CMF и ще получи сходна гама от двигатели. Базовият мотор ще бъде 1.2-литров TCe с принудително пълнене и 130 к.с. Дизелите ще бъдат с мощност 130 и 160 коня, а върхът в гамата ще бъде 1.6-литров бензинов агрегат с 200 к.с.



Премиерата на четвъртата генерация Renault Megane може да се състои още до края на тази година. Повечето слухове сочат за най-вероятно място на дебюта автосалона във Франкфурт през есента.

Технически характеристики и разход на гориво за съществуващите генерации на Renault Megan , ще намерите ТУК

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини