Отидете към основна версия

11 728 8

Skoda пуска Rapid Scout

  • skoda-
  • rapid-
  • scout
Чешката компания Skoda се подготвя за начало на серийна псевдовсъдеходна версия на модела Rapid. По традиция тя ще носи наименованието Scout, а свидетелство за това, че колата е готова за серийно производство станаха папарашки снимки, разпространени в интернет пространството.
 
Както се вижда от фотографиите, публикувани от чешкото издание Autoforum, колата ще получи същите атрибути, с които е оборудвана и по-голямата Skoda Octavia Scout. Става дума за увеличен клиренс, различни брони, както и пластмасов обвес за защита от драскотини в долната част на каросерията.
Фаровете и специалните джанти също са различни. На този етап няма повече информация за Rapid Scout, но най-вероятно колата ще получи същите бензинови и дизелови двигатели, с които се оборудва стандартния Rapid. Тво, което е по-интересно обаче е, че Rapid Scout няма да разполага с 4х4 система, а ще е само с предно предаване.
 
Всички останали подробности около предстоящата Skoda Rapid Scout ще станат известни по време на представянето на модела, което по всяка вероятност ще се състои през есента на тази година. Премиерата е планувана за изложението във Франкфурт през септември.

Подробни технически характеристики за моделите на Шкода - ТУК

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини