Last news in Fakti

8 Юни, 2015 13:47 11 715 8

Skoda пуска Rapid Scout

  • skoda-
  • rapid-
  • scout
Чешката компания Skoda се подготвя за начало на серийна псевдовсъдеходна версия на модела Rapid. По традиция тя ще носи наименованието Scout, а свидетелство за това, че колата е готова за серийно производство станаха папарашки снимки, разпространени в интернет пространството.
 
Както се вижда от фотографиите, публикувани от чешкото издание Autoforum, колата ще получи същите атрибути, с които е оборудвана и по-голямата Skoda Octavia Scout. Става дума за увеличен клиренс, различни брони, както и пластмасов обвес за защита от драскотини в долната част на каросерията.
Фаровете и специалните джанти също са различни. На този етап няма повече информация за Rapid Scout, но най-вероятно колата ще получи същите бензинови и дизелови двигатели, с които се оборудва стандартния Rapid. Тво, което е по-интересно обаче е, че Rapid Scout няма да разполага с 4х4 система, а ще е само с предно предаване.
 
Всички останали подробности около предстоящата Skoda Rapid Scout ще станат известни по време на представянето на модела, което по всяка вероятност ще се състои през есента на тази година. Премиерата е планувана за изложението във Франкфурт през септември.

Подробни технически характеристики за моделите на Шкода - ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 2 Отговор
    Цялата тази схема със Scout е за 17 мм повече клиренс. Доста жалко и чисто маркетингово. Старият ми Ситроен ЗХ има по-дисок клиренс.

    Коментиран от #2

  • 2 ую

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    И Мосвича има по висок клиренс.препоръчвам ти го.
  • 3 gnida

    1 0 Отговор
    Какво е мосвич ? хихи
  • 4 xxx

    0 0 Отговор
    Много са си хубави шкодите от последните 15 години!
    Проблема е че и те ни идват скъпи като нови и трябва да почакаме да ги покарат на запад някоя и друга година преди да дойдат тук.
  • 5 Бхд БхД

    0 0 Отговор
    Като бюджетен автомобил от VAG групата е доста добър избор.Просторно комби за размерите си и 4х4 + по големия клиренс ще го направят по-проходим за нашите лунни пътища

    Коментиран от #6

  • 6 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Бхд БхД":

    Цитирам "Rapid Scout няма да разполага с 4х4 система, а ще е само с предно предаване."
  • 7

    0 0 Отговор
    Шкода е единственното нещо, което ми харесва във ВАГ-групата....
  • 8 1234

    0 0 Отговор
    Strahotna kola no jalko, che ne razpolaga s 4x4