Отидете към основна версия

10 692 16

LUMMA Design CLR X6 R или озверял BMW X6

  • bmw x6-
  • lumma design-
  • x6r-
  • тунинг
След, като ви показахме как Mansory третират Macan, този път ще ви покажем още един SUV този път от BMW и LUMMA Design. Този звяр е наречен CLR X6R и е раздут отвсякъде, а ефекта е меко казано впечатляващ. За целта арките на калниците са раздути с 40мм от всяка страна и помещават нови огромни 22 цолови джанти. Предната броня е по-ниска с много по-големи и агресивни отвори. Добавени са и нови двойни LED дневни светлини и опушени LED халогени. Капакът е изцяло нов карбонов с големи топло отводи от двете страни. Монтирани са и по-широки прагове, които да отговарят на формата на калниците. Интериорът също има възможност за промяна и материалите са с много голям избор.
Най-запомнящият се детайл в пакета на LUMMA са ауспуховите накрайници с различен диаметър вдъхновени от Ferrari 458, но тук е увеличен броят им. Оцветени в черно по-големите от тях са с диаметър 100мм докато малките вътрешни са с размер 70мм. Това всъщност е завършека на нова цяла спортна изпускателна система. Всички външни детайли са одобрени от германските власти във връзка с изискванията към пешеходците. Има и широка гама от софтуерни пакети за подобрение на мощността, като при X6 xDrive50i увеличението достига точно 105 конски сили и 142Nm въртящ момент.
Всичките детайли от пакета могат да бъдат закупени по отделно, включително и тези красиви и огромни джанти в двуцветната боя наименувана Black Smoke, като те спокойно могат да бъдат монтирани на оригинална кола, тъй като в пакета на LUMMA те са изнесени с помощта на дистанционни фланци. Широчината на предните е 10 цола, а на задните внушителните 12 цола обути в гуми 295/30/22 отпред и 335/25/22. Освен тези подобрения и височината на X6 може да бъде намалена с 40 с комплект нови пружини.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини