Отидете към основна версия

17 040 17

Най-луксозната версия на чудовището F-150

  • ford-
  • f-150-
  • limited-
  • пикап
Компанията Ford представи нова версия на пикапа F-150, която получи названието Limited. Според представители на американската марка, това е най-луксозното изпълнение на чудовището F-150, което са пускали за цялата история на модела.
 
Новият разкошен вариант се отличава външно по особената си радиаторна решетка, по надписите Limited на предния край на капака и по хромираните детайли на предната и задна брони. Огромните 22-цолови гуми и джанти също са част от екстериорните отличия.
Освен това Limited е оборудван с панорамен таван, диодни основни фарове и с хромирани ауспухни накрайници. Огромният пикап може да бъде поръчан в четири основни цвята - Blue Jeans, Magnetic, Shadow Black и White Platinum Metallic.
 
Вътре има специални стелки, лазерно гравиран върху предния подлакътник VIN-номер, алуминиеви вложки, специално табло, тапицерия от свръхкачествена кожа Mojave, ел. регулиране на креслата в десет посоки, както и ел. сгъваеми стъпенки.
Пикапът се предлага още с голям брой екстри, от които се отличават система за кръгов обзор, мултимедиен комплекс SYNC 3, аудио система Sony с десет високоговорителя и много други по-дребни глезотийки.
 
Ford F-150 Limited е оборудван с 3.5-литров шестцилиндров двигател от семейството EcoBoost. Този мотор развива максимална мощност от 365 конски сили, а внушителния въртящ момент се предава на колелата посредством шестстепенен автомат.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.

Свързани новини