Last news in Fakti

22 Юли, 2015 11:28 17 014 17

Най-луксозната версия на чудовището F-150

  • ford-
  • f-150-
  • limited-
  • пикап
Компанията Ford представи нова версия на пикапа F-150, която получи названието Limited. Според представители на американската марка, това е най-луксозното изпълнение на чудовището F-150, което са пускали за цялата история на модела.
 
Новият разкошен вариант се отличава външно по особената си радиаторна решетка, по надписите Limited на предния край на капака и по хромираните детайли на предната и задна брони. Огромните 22-цолови гуми и джанти също са част от екстериорните отличия.
Освен това Limited е оборудван с панорамен таван, диодни основни фарове и с хромирани ауспухни накрайници. Огромният пикап може да бъде поръчан в четири основни цвята - Blue Jeans, Magnetic, Shadow Black и White Platinum Metallic.
 
Вътре има специални стелки, лазерно гравиран върху предния подлакътник VIN-номер, алуминиеви вложки, специално табло, тапицерия от свръхкачествена кожа Mojave, ел. регулиране на креслата в десет посоки, както и ел. сгъваеми стъпенки.
Пикапът се предлага още с голям брой екстри, от които се отличават система за кръгов обзор, мултимедиен комплекс SYNC 3, аудио система Sony с десет високоговорителя и много други по-дребни глезотийки.
 
Ford F-150 Limited е оборудван с 3.5-литров шестцилиндров двигател от семейството EcoBoost. Този мотор развива максимална мощност от 365 конски сили, а внушителния въртящ момент се предава на колелата посредством шестстепенен автомат.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 недоволен

    1 11 Отговор
    Не са ми интересни тези американски боклуци. Бидон на колела. Форд зимата не пали.

    Пишете повече новини за любимите ни марки ВАГ и БМВ

    Коментиран от #6, #11, #17

  • 2 ф150

    5 1 Отговор
    вчера имаше статия за нива по-интересна ли ти беше
  • 3 ОТЕЦ НАФАРФОРИЙ

    9 0 Отговор
    Българска му работа, не може да си го позволи и го хули.
  • 4 ае яшсжь бг

    2 2 Отговор
    уез бе форд не зимата не пали да знаеш така е Ф150 не пали да ви ........... ако ни е в бг можем да направим такъв звяр обади ми се бай ганьо
  • 5

    2 5 Отговор
    В интерес на истината моята E classe от 2006 г. вътре е доста по стилна и луксозна. Не плюя никого, но това си е факт!

    Коментиран от #10, #15

  • 6 ярослав станчев

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "недоволен":

    Как бе,един запалил и го кръстили Фокус.

    Коментиран от #13

  • 7 Vasik Atanasova

    4 0 Отговор
    ПЕРФЕКТЕН Е
    КЕФИ МЕ НА МАКС
  • 8 Лудия Макс

    2 0 Отговор
    Кефалка! Бравос!
  • 9 ime

    0 0 Отговор
    towa nqma kak da stane :D
  • 10 няма име

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Eх":

    Няма как да стане просто
  • 11 миседниш накура

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "недоволен":

    това са най-калпавите марки-БЕНВЕ И ВАГИН-кажи си че нямаш пари за кола с акъла си
  • 12 mediator37

    6 2 Отговор
    Интериорът на колите на Форд винаги ми е доставял удоволствие. Всяка линия, всяка гънка, цвят, пропорция, материя са модерни и галят окото.
    А за пикапите ние- европейците няма какво да се изказваме. Ние нямаме културата да ценим подобни машини. За американеца пикапът съчетава лукса и сигурността на джипа с практичността на камион (микробус), дори не за работа , а за къмпингуване. В България знам градове, в чиято централна част Ф150 физически не може да вземе завоя, а Ф150 не е най-големия пикап на Форд. Стара Европа е още по-зле с ужасяващата теснотия на пътната си мрежа. Как да ценим и ползваме пикапи?
  • 13 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "ярослав станчев":

    "Как бе,един запалил и го кръстили Фокус", и втори запалил и решили да празнуват. И те така следващия модел нарекли "Фиеста"...
  • 14 Никой

    3 1 Отговор
    Хехе русофилите цъкат минуси Истината е че страхотен за техния си пазар. Много хора там си имат ферми и се нуждаят от мощна машина за превозване и дърпане на тежки неща. Колкото и да го плюете , си остава най-продавания автомобил там.

    Коментиран от #16

  • 15 още един факт

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Eх":

    Като изключим снобско-келешкото задоволство от карането на немски премиум, по колко обективно измерими параметри въпросната е-класа може да се доближи до F-150? С изключението, което съм отбелязал няма нито един - като се почне от многофункционалността, проходимостта и се стигне до сигурността!
  • 16 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Никой":

    Пич ми нали и ние казваме че е предимно за кравари.
  • 17 Тъп галош

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "недоволен":

    Нямаш ли си някой да ти слуша глупостите. Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак. Е ..ти мнението?!?!?!