Отидете към основна версия

3 962 16

Honda отлага новия NSX

  • honda-
  • nsx

Серийното производство на суперколата NSX ще започне по-късно от планираното, съобщава Automobile. Поточните линии на завода на Honda в Мерисвил, щата Охайо, ще заработят през пролетта на следващата година вместо до края на 2015-а, както се предвиждаше досега.



Разместването в разписанието е свързано с решението на Honda да използва двигател с два турбокомпресора вместо атмосферен V6. Новият NSX ще получи четири режима на движение - Quiet, Sport, Sport + и Track, а системата SH-AWD ще контролира работата на мотора, трансмисията, окачването и изпускателната система.



Каросерията на колата ще се произвежда по напълно нова технология на леене, която се използва за първи път в автомобилната промишленост. Предните стойки на покрива ще се изработват по специален 3D метод, което според инженерите на Honda ще повиши съществено безопасността.



Дизайнът на новия NSX е дело на специалисти от развойния център на марката в Реймънд, Охайо. Суперкарът ще бъде дълъг 4 470, висок 1 215 и широк 1 940 милиметра при междуосие 2.63 м и ще получи 19-цолови предни и 20-цолови задни колела, както и въглеродно-керамични спирачки.

Технически характеристики за актуалните моделите на Хонда , ще намерите ТУК

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини