Отидете към основна версия

12 694 17

Ето го новото Subaru Impreza 5-Door

  • subaru-
  • impreza-
  • 5-door-
  • concept-
  • fuji heavy industries ltd-
  • токио 2015
Fuji Heavy Industries Ltd, производителят на автомобилите Subaru, представи на автосалона в Токио своята концепция Impreza 5-Door Concept. Прототипът е автомобил, подсказващ как ще изглежда бъдещото поколение на Impreza. Той е и първият от новото поколение стратегически за Subaru автомобили, следващи новата визия на марката - Prominence 2020.
 
Компактното купе на Impreza 5-Door Concept е съчетание елементите на Dynamic & Solid дизайна на Subaru и качество, надвишаващо класа, в който се позиционира Impreza. Колата подсказва за насоката на дизайна не само на новата Impreza, но и този, на бъдещите модели на Subaru като цяло.
 
Предната част, страниците и задницата преливат елегантно в Dynamic & Solid структурата на повърхностите, създавайки триобемно и стабилно купе - напълно характерно за новия стил на Subaru. Динамизмът е подсилен от добре разположените изразителни линии, постигната е отлична аеродинамика, а чувството за качество е подчертано от светлия сребърен екстериор, с истински отблясък на метал.
 
Отпред впечатление прави елегантната триобемна структура с характерната за марката шестоъгълна предна решетка. Силно изразената странична линия започваща от предния калник, издигаща се назад до панела на задните врати, пък придава нужната динамика. Разширените калници подчертават надеждността на Subaru Symmetrical All-Wheel Drive. Отзад светлините, споделящи дизайна на предните, и задните панели с мощен стил излъчват Wide & Low формата, водеща и в предната част на автомобила.
 
Като цяло стегнатият силует на автомобила изтъква спортното излъчване на динамичен петврат автомобил. С габарити 4 400 × 1 880 × 1 440 мм, съответно дължина × широчина × височина и междуосие 2 670 мм новата Impreza 5-Door Concept е типичен представител на марката в C-сегмента.

Техническа информация за всички досегашни генерации на Subaru Impreza  , вижте  ТУК

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини