Отидете към основна версия

20 541 13

Шведско-китайско SUV за 20 000 лв

  • geely-
  • volvo-
  • emgrand s7

Фото шпиони успяха да снимат новият кросоувър на компанията Geely, който се разработва от китайците съвместно със специалистите от Volvo. Снимките не са с добро качество, но въпреки това от тях можем да добием представа как ще изглежда иновацията Emgrand S7.Папарашките снимки, разпространени от CarNewsChina, показват и интериора на колата. От тях се вижда, че интериорните версии са две - по-скъпа, с кожен волан, мултимедия и автоматична скоростна кутия и по-евтина, със стандартно радио, механична трансмисия и стандартно кормило.

В технически план Geely Emgrand S7 също има с какво да ни изненада. Работата е там, че кросоувърът е построен на обща шведско-китайска платформа, която ще бъде използвана в бъдеще и за предстоящите генерации на моделите Volvo V40 и Volvo V40 Cross Country.Първоначално Geely Emgrand S7 ще се предлага само с два бензинови агрегата. Този с по-малък работен обем ще е 1.3-литров, снабден с турбо компресор и развиващ мощност от 133 конски сили. По-мощната версия също ще е бензинова. В нея ще се монтира 1.5-литров двигател с мощност 150 конски сили.

В първия случай трансмисията ще е вариаторна, с шест "виртуални" предавки, докато при по-мощният вариант ще се предлага чист автоматик с шест предавки или шестстепенна механична скоростна кутия. Предвижда се и появата на хибридна версия, която ще е с бензинов мотор и с електродвигател.Мощността на двигателя с вътрешно горене ще е 88 коня, а работният обем - 1.8 литра. Към него ще бъдат добавени още 54 конски сили, които ще идват от въпросния електрически агрегат. Хибридната версия на Geely Emgrand S7 ще е свръхикономична и с едно зареждане ще може да изминава 650 километра.

Продажбите на новия шведско-китайски SUV ща стартират още от началото на следващата година. По-интересна обаче е новината, касаеща цените на Geely Emgrand S7. В Поднебесната държава този кросоувър ще се продава за 75 000 юана - сума, равняваща се на малко повече от 20 000 лв.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини