Отидете към основна версия

31 280 13

11-те най-скъпи коли втора ръка, които могат да се купят в България

  • mobile.bg-
  • autocredit

Когато преминаваме през обявите за автомобили втора ръка, винаги търсим нещо конкретно. Комбита, американски, Golf-ове или пък BMW-та. Този път ще подходим по друг начин и ще проверим кои са най-скъпите коли, обявени за продажба на вторичния пазар в България. Излязоха 11 страхотни машини, наместени в ценовия диапазон между 299 и 327 хил. лв. И всяка една от тях си струва да се види!

Rolls Royce Ghost // 168 000 EUR

Това е малкият Rolls с голямата цена. Той е по-малък от помпозния Phantom, но е доста по-нов, което обяснява първата му позиция в категория „цена“. За 1/3 от милиона, получаваш кадифен 12-цилиндров двигател, мокет с дебелина минимум един пръст и кресла вместо седалки, меки като майчина милувка. Тази кола е с двуцветно изпълнение на каросерията, дълга база и монитори, вградени в гърбовете на предните седалки. Към всичко това върви и вграден във вратата чадър. С три думи – всеки лев си струва.

Виж обява за Rolls Royce Ghost в Mobile.bg и провери за автомобил, който можеш да финансираш с Autocredit.

Mercedes AMG GT S // 168 000 EUR

Щутгарския убиец на 911 дели първото място по цена с Rolls Royce Ghost. Но печели с бляскав тъмно червен цвят и джанти в черен лак. Колата има навъртени едва 60 км пробег, т.е. тя е практически нова. Идва с V8 компресорен двигател с 490 к.с. и дискове на спирачките с размерите на голяма пица. Интериорът е фрашкан с карбон, черна и червена кожа, както и алуминиеви панели. И макар да не е толкова просторен колкото Ghost, е точно толкова приятен за обитаване.

Виж обява за Mercedes AMG GT S в Mobile.bg и провери за автомобил, който можеш да финансираш с Autocredit.

Mercedes S500 Maybach // 327 000 лв.

Не знаем дали Mercedes приспаха марката Maybach, след като нейни клиенти станаха Евгения Банева и Азис, но последователността на събитията е точно такава. Сега логото на величествената немска марка живее в топ изпълнението на S-класата. В случая говорим за чисто нов автомобил, който се продава от една от големите автокъщи. Той е само с 10 км. пробег, а бензиновият му мотор предлага 455 к.с. По-интересен е пищният лукс в интериора, масажните задни седалки, тапицирани в естествена кожа (разбира се) на ромбове, собствената масичка и металните чаши за шампанско, гравирани с логото на Maybach.

Виж обява за Mercedes S500 Maybach в Mobile.bg и провери за автомобил, който можеш да финансираш с Autocredit.

Mercedes S63 AMG Coupe // 166 500 EUR

Още един Mercedes, още една изключителна цена. Този път говорим за купето на S класата, което е модел от тази година. AMG изпълнението е с двойнотурбиниран бензинов двигател с 585 к.с., достатъчни да ускорят колата от 0 – 100 км/час само за 3,7 сек. Това е най-егоистичното и разточително купе, което парите могат да купят в момента, освен това за тези пари получавате спортно AMG изпълнение и 4 Matic система.

Виж обява за Mercedes S63 AMG Coupe в Mobile.bg и провери за автомобил, който можеш да финансираш с Autocredit.

Porsche 911 Turbo S // 164 999 EUR

Този автомобил е дяволски специален, също като цената му. Turbo S е с 580 к.с. и ускорява до 100 км/час за по-малко от 3 секунди. Спира бързо, благодарение на керамичните си спирачки и освен това е с едноболтови джанти, което го прави перфектен за писта. Тази кола е с 21 хил. км на километража и е с PDK трансмисия с двоен съединител, както и с двойно предаване, за да не се претрепеш мигновено.

Виж обява за Porsche 911 Turbo S в Mobile.bg и провери за автомобил, който можеш да финансираш с Autocredit.

Bentley Continental GT Speed // 319 100 лв.

Името казва всичко. Това е най-мощният, най-бързият и най-луксозният Continental на пътя. Двойно турбинираният двигател разполага с 635 к.с. и въртящ момент от 850 Нм, достатъчни, за да променят траекторията на Земята. Ако обичаш да пътуваш бързо и надалеч, но е задължително това да се случва в неописуем лукс – Continental GT Speed те очаква на цена от близо 319 хил. лв. Срещу тях получавате двегодишен автомобил на 25 хил. км., решен изцяло в черно. Наоми Кембъл ще й отива.

Виж обява за Bentley Continental GT Speed в Mobile.bg и провери за автомобил, който можеш да финансираш с Autocredit.

Rolls Royce Phantom // 159 900 EUR

Макар Ghost да е по-скъпият Rolls, този е по-голям и по-разкошен. Задвижва се от 12-цилиндров двигател и 8-степенна автоматична скоростна кутия. Обзавеждането включва дървен масив, по-дебел от този на ретро гардероб и задължителния за Rolls чадър, вграден във вратата. Към това добавяме и статуетката на Летящата Емили, която ще се прибере в предрадиаторната решетка, когато изключите двигателя и емблемите в алуминиевите джанти, които са винаги в хоризонтално положение.

Виж обява за Rolls Royce Phantom в Mobile.bg и провери за автомобил, който можеш да финансираш с Autocredit.

Ferrari 458 Italia // 309 999 лв.

Досега имахме няколко бързи автомобила, но истината е точно тук. 458 Italia е истинска спортна кола с двигател зад двете седалки и огромни 20 цолови джанти. V8 моторът предлага 570 к.с., насочвани към задните колела чрез 7-степенна скоростна кутия с двоен съединител. Интериорът на тази кола е създаден в сътрудничество с големия Михаел Шумахер, а мигачите, фаровете, окачването и настройките на режимите се управляват чрез бутони, разположени върху волана.

Виж обява за Ferrari 458 Italia в Mobile.bg и провери за автомобил, който можеш да финансираш с Autocredit.

Lamborghini Murcielago LP 640 // 303 000 лв.

Наследникът на легендарното Diablo вече не се произвежда, но безспорно държи цена. Причината са екзотичният дизайн, както и V12 моторът, произвеждащ 640 к.с. Колата има launch контрол, както и автоматизирана секвенциална скоростна кутия. На времето е била известна като най-неикономичната кола с каталожен разход на гориво от 29 литра бензин за 100 км градски пробег. На магистралата консумацията пада до 18 литра, но това едва ли е от значение, когато се движите със скорост от 340 км/час.

Виж обява за Lamborghini Murcielago LP 640  в Mobile.bg и провери за автомобил, който можеш да финансираш с Autocredit.

Porsche 911 GT3 // 153 999 EUR

Това е спортен автомобил за пуристи от старата школа. 6-цилиндров атмосферен боксер свири до 475 к.с., достатъчни за максимална скорост от 315 км/час. Спортната PDK трансмисия е с по-къси предавателни числа, създадени специално за GT3. Точно тази кола е оборудвана с Clubsport Package, който включва ролкейдж на мястото на задните седалки и 6-точкови предпазни колани в червено. Накратко – прекрасен автомобил за пистови уикенди.

Виж обява за Porsche 911 GT3 в Mobile.bg и провери за автомобил, който можеш да финансираш с Autocredit.

Ferrari FF // 299 000 лв.

Това е първото Ferrari с 4х4 задвижване и освен това е с 12-цилиндров двигател с блок като от Enzo. Интериорът предлага 4 места и е едно доста луксозно местенце. Ако мечтата на живота ти е била да ходиш на ски с Ferrari, този модел е единственият, който ще отговори успешно на подобно желание. Колата, която се продава в България е в графитено сиво, с черни джанти и жълти спирачни апарати. Интериоръте  в по-скоро натрапчив керемиден цвят.

Виж обява за Ferrari FF в Mobile.bg и провери за автомобил, който можеш да финансираш с Autocredit.

Източник: autocredit.bg

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини