Last news in Fakti

10 Декември, 2015 07:52 31 270 13

11-те най-скъпи коли втора ръка, които могат да се купят в България

  • mobile.bg-
  • autocredit

Когато преминаваме през обявите за автомобили втора ръка, винаги търсим нещо конкретно. Комбита, американски, Golf-ове или пък BMW-та. Този път ще подходим по друг начин и ще проверим кои са най-скъпите коли, обявени за продажба на вторичния пазар в България. Излязоха 11 страхотни машини, наместени в ценовия диапазон между 299 и 327 хил. лв. И всяка една от тях си струва да се види!

Rolls Royce Ghost // 168 000 EUR

Това е малкият Rolls с голямата цена. Той е по-малък от помпозния Phantom, но е доста по-нов, което обяснява първата му позиция в категория „цена“. За 1/3 от милиона, получаваш кадифен 12-цилиндров двигател, мокет с дебелина минимум един пръст и кресла вместо седалки, меки като майчина милувка. Тази кола е с двуцветно изпълнение на каросерията, дълга база и монитори, вградени в гърбовете на предните седалки. Към всичко това върви и вграден във вратата чадър. С три думи – всеки лев си струва.

Виж обява за Rolls Royce Ghost в Mobile.bg и провери за автомобил, който можеш да финансираш с Autocredit.

Mercedes AMG GT S // 168 000 EUR

Щутгарския убиец на 911 дели първото място по цена с Rolls Royce Ghost. Но печели с бляскав тъмно червен цвят и джанти в черен лак. Колата има навъртени едва 60 км пробег, т.е. тя е практически нова. Идва с V8 компресорен двигател с 490 к.с. и дискове на спирачките с размерите на голяма пица. Интериорът е фрашкан с карбон, черна и червена кожа, както и алуминиеви панели. И макар да не е толкова просторен колкото Ghost, е точно толкова приятен за обитаване.

Виж обява за Mercedes AMG GT S в Mobile.bg и провери за автомобил, който можеш да финансираш с Autocredit.

Mercedes S500 Maybach // 327 000 лв.

Не знаем дали Mercedes приспаха марката Maybach, след като нейни клиенти станаха Евгения Банева и Азис, но последователността на събитията е точно такава. Сега логото на величествената немска марка живее в топ изпълнението на S-класата. В случая говорим за чисто нов автомобил, който се продава от една от големите автокъщи. Той е само с 10 км. пробег, а бензиновият му мотор предлага 455 к.с. По-интересен е пищният лукс в интериора, масажните задни седалки, тапицирани в естествена кожа (разбира се) на ромбове, собствената масичка и металните чаши за шампанско, гравирани с логото на Maybach.

Виж обява за Mercedes S500 Maybach в Mobile.bg и провери за автомобил, който можеш да финансираш с Autocredit.

Mercedes S63 AMG Coupe // 166 500 EUR

Още един Mercedes, още една изключителна цена. Този път говорим за купето на S класата, което е модел от тази година. AMG изпълнението е с двойнотурбиниран бензинов двигател с 585 к.с., достатъчни да ускорят колата от 0 – 100 км/час само за 3,7 сек. Това е най-егоистичното и разточително купе, което парите могат да купят в момента, освен това за тези пари получавате спортно AMG изпълнение и 4 Matic система.

Виж обява за Mercedes S63 AMG Coupe в Mobile.bg и провери за автомобил, който можеш да финансираш с Autocredit.

Porsche 911 Turbo S // 164 999 EUR

Този автомобил е дяволски специален, също като цената му. Turbo S е с 580 к.с. и ускорява до 100 км/час за по-малко от 3 секунди. Спира бързо, благодарение на керамичните си спирачки и освен това е с едноболтови джанти, което го прави перфектен за писта. Тази кола е с 21 хил. км на километража и е с PDK трансмисия с двоен съединител, както и с двойно предаване, за да не се претрепеш мигновено.

Виж обява за Porsche 911 Turbo S в Mobile.bg и провери за автомобил, който можеш да финансираш с Autocredit.

Bentley Continental GT Speed // 319 100 лв.

Името казва всичко. Това е най-мощният, най-бързият и най-луксозният Continental на пътя. Двойно турбинираният двигател разполага с 635 к.с. и въртящ момент от 850 Нм, достатъчни, за да променят траекторията на Земята. Ако обичаш да пътуваш бързо и надалеч, но е задължително това да се случва в неописуем лукс – Continental GT Speed те очаква на цена от близо 319 хил. лв. Срещу тях получавате двегодишен автомобил на 25 хил. км., решен изцяло в черно. Наоми Кембъл ще й отива.

Виж обява за Bentley Continental GT Speed в Mobile.bg и провери за автомобил, който можеш да финансираш с Autocredit.

Rolls Royce Phantom // 159 900 EUR

Макар Ghost да е по-скъпият Rolls, този е по-голям и по-разкошен. Задвижва се от 12-цилиндров двигател и 8-степенна автоматична скоростна кутия. Обзавеждането включва дървен масив, по-дебел от този на ретро гардероб и задължителния за Rolls чадър, вграден във вратата. Към това добавяме и статуетката на Летящата Емили, която ще се прибере в предрадиаторната решетка, когато изключите двигателя и емблемите в алуминиевите джанти, които са винаги в хоризонтално положение.

Виж обява за Rolls Royce Phantom в Mobile.bg и провери за автомобил, който можеш да финансираш с Autocredit.

Ferrari 458 Italia // 309 999 лв.

Досега имахме няколко бързи автомобила, но истината е точно тук. 458 Italia е истинска спортна кола с двигател зад двете седалки и огромни 20 цолови джанти. V8 моторът предлага 570 к.с., насочвани към задните колела чрез 7-степенна скоростна кутия с двоен съединител. Интериорът на тази кола е създаден в сътрудничество с големия Михаел Шумахер, а мигачите, фаровете, окачването и настройките на режимите се управляват чрез бутони, разположени върху волана.

Виж обява за Ferrari 458 Italia в Mobile.bg и провери за автомобил, който можеш да финансираш с Autocredit.

Lamborghini Murcielago LP 640 // 303 000 лв.

Наследникът на легендарното Diablo вече не се произвежда, но безспорно държи цена. Причината са екзотичният дизайн, както и V12 моторът, произвеждащ 640 к.с. Колата има launch контрол, както и автоматизирана секвенциална скоростна кутия. На времето е била известна като най-неикономичната кола с каталожен разход на гориво от 29 литра бензин за 100 км градски пробег. На магистралата консумацията пада до 18 литра, но това едва ли е от значение, когато се движите със скорост от 340 км/час.

Виж обява за Lamborghini Murcielago LP 640  в Mobile.bg и провери за автомобил, който можеш да финансираш с Autocredit.

Porsche 911 GT3 // 153 999 EUR

Това е спортен автомобил за пуристи от старата школа. 6-цилиндров атмосферен боксер свири до 475 к.с., достатъчни за максимална скорост от 315 км/час. Спортната PDK трансмисия е с по-къси предавателни числа, създадени специално за GT3. Точно тази кола е оборудвана с Clubsport Package, който включва ролкейдж на мястото на задните седалки и 6-точкови предпазни колани в червено. Накратко – прекрасен автомобил за пистови уикенди.

Виж обява за Porsche 911 GT3 в Mobile.bg и провери за автомобил, който можеш да финансираш с Autocredit.

Ferrari FF // 299 000 лв.

Това е първото Ferrari с 4х4 задвижване и освен това е с 12-цилиндров двигател с блок като от Enzo. Интериорът предлага 4 места и е едно доста луксозно местенце. Ако мечтата на живота ти е била да ходиш на ски с Ferrari, този модел е единственият, който ще отговори успешно на подобно желание. Колата, която се продава в България е в графитено сиво, с черни джанти и жълти спирачни апарати. Интериоръте  в по-скоро натрапчив керемиден цвят.

Виж обява за Ferrari FF в Mobile.bg и провери за автомобил, който можеш да финансираш с Autocredit.

Източник: autocredit.bg


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цар Соломон

    0 3 Отговор
    Пу за мен Turbo S и Phantom. Другите не ме интересуват.
  • 2 диан

    2 1 Отговор
    щом са на 10 километра или на 60
    явно и те бързо омръзват
  • 3 Нов чо

    6 0 Отговор
    Мисля да не си взимам сега. Ще изчакам някой 'нов внос на реални километри'. )
  • 4 Румен Янев

    3 0 Отговор
    Вземи си го този първия дето е кръстен "ГОСТ" и ще видиш че от "ГОСТИ" няма за се отървеш!Не Благодаря!
  • 5 Аха

    0 0 Отговор
    Аааа, бъркате се
    http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11445253693118317&slink=bndq0m
  • 6 Румен Янев

    2 0 Отговор
    Да бе!Я вижте у ПеУник какво се продава!Кола-мечта ЦЪК
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Цар Соломон

    5 0 Отговор
    То всяка кола омръзва ама има значение дали си събирал пари или изтеглил кредит за кола 4-6-15 бона лева и каквато-такава, пари да я сменяш през 6 месеца или година нямаш щото не е само да я продадеш и да вземеш друга, то има застраховки, поддръжка и т.н. пари на вятъра един вид ако постоянно сменяш колите. А те тия които карат коли за по 200 000 евро първо на първо имат поне още 3-4 автомобила ами и грам не ги бърка, че са си нашили 200 000 евро примерно за чисто ново Порше Турбо Ес, карали са го 20 000 км като мурдари и им омръзнало и прищракало да си вземат някоя друга кола за разнообразие. КАКТО СЕ КАЗВА - С ПАРИ ВСЕКИ МОЖЕ
  • 9 qqqqqqq

    0 1 Отговор
    Нямат АГУ, нямат скорости, също и теглич, трябва малко да им се чупи от цената.
  • 10 Роман Ценов

    1 0 Отговор
    супер коли
  • 11 cоско

    0 0 Отговор
    ami http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11446473963703536&slink=bnp4mc#
  • 12 бмв е65

    0 0 Отговор
    нормално тези коли се карат от заможни хора все пак на дали ги боли фара както се казва за тая работа от личен опит казвам имам бмв е65 730д не е зле доста добра машина,но все пак не е зле човек да има и ф01 все пак :д
  • 13 Гошко

    0 0 Отговор
    как може да искат 1,2млн евро и да не може да превключваш скоростите от волана..
    ето я и колата:
    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=217624648&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&categories=SportsCar&scopeId=C&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=16700&pageNumber=1#