Отидете към основна версия

4 143 26

Бъдещото BMW M5 с тестове на "Ринга"

  • bmw m5-
  • тест-
  • прототип-
  • нюрбургринг

Каналът в youtube - cvdzijden ни зарадва с този клип от бъдещото BMW M5 хулиганстващо на Нюрбургринг и неговия ревящ V8 би турбо двигател. Според президента на BMW M Gmbh - Фридрих Ницшке автомобилът ще бъде със значително намалено собствено тегло благодарение на използването на много CFRP - пластмаса подсилена с въглеродни нишки и алуминий, като се очаква то да е повече в сравнение с M4 срещу предходното M3 Е92.

Според автомобилните критици М5 ще разполага с не по-малко от 600 конски сили. Задвижването ако съдим по този прототип няма да се промени към такова на четирите колела за основния модел, а ще си остане само на задните колела, но може би xDrive ще бъде пуснато като опция. Може би 4.4 литровият двигател ще намали своята кубатура до 4.0 поради факта, че всички други двигатели на компанията спазват обема от 500 кубика за всеки цилиндър.

Очакванията за този автомобил са много и задачата на германския производител не е лека поради факта, че M5 е флагман съчетаващ баланса във всяко едно отношение и го прави от повече от 30 години и трудно можем да кажем, че има поколение, което да ни е разочаровало.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини