Отидете към основна версия

36 321 25

Любопитно за Bentley-тата в България

  • bentley-
  • българия

В интернет пространството се завъртя любопитна информация за скъпите автомобили, които карат богатите българи. Според регистрите на КАТ най-популярните луксозни коли у нас са с марка Bentley. Повече от тях са Porsche-тата, но от щутгартските спортни коли има и доста достъпни екземпляри.

За това решихме да проверим колко автомобила с марка Bentley се продават у нас, след като статистиката показва, че регистрираните британски бижута в България са 169. За целта направихме бърза справка в най-популярния сайт за автомобили у нас mobile.bg, където открихме 59 обяви за автомобили с марка Bentley.

Най-евтиното предложение е за Bentley Continental Flying Spur от 2006 година, което струва 33 000 евро. Най-много луксозни автомобили от аристократичната британска марка се продават у нас от "Софавто", като най-скъпото Bentley също се предлага от известната автокъща. Става дума за новото британско SUV Bentayga, което се продава за половин милион лева без ДДС.

Оказва се, че регистрираните британски автомобили са многократно повече от предлаганите у нас. А да не забравяме, че има и доста Bentley-та, собственост на българи, но поради различни причини, регистрирани с чужди номера. Всички предлагани Bentley-та у нас, можете да разгледате ТУК.

Подробни технически характеристики за моделите на Bentley

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини