Отидете към основна версия

15 818 11

Продава се последното Renault Megane RS

  • renault-
  • megane-
  • rs

Компанията Renault произведе и пусна за продажба последното наточено Megane RS от настоящата генерация на модела. Автомобилът ще бъде продаден от дилъра Arnold Clark Renault Dundee във Великобритания.

Последният екземпляр е произведен в испанския град Паленсия, с десен волан е и е от модификацията 275 Cup-S. Боядисан е във фирменото жълто и разполага с двулитров турбодвигател с мощност 275 конски сили.

Този автомобил ускорява от място до 100 км/ч. за 6 секунди, а за стабилността му в завои се грижат регулируеми амортисьори Ohlins и 19-цолови джанти с високоскоростни гуми Michelin Pilot Sport Cup 2.

Още от екстрите на колата включват спортни седалки Recaro, система за безключово палене и достъп, телеметрична система Renault Sport Monitor V2, както и мултимедия R-Link. Воланът е тапициран с алкантара.Пакетът Cup включва допълнително диференциал с повишено триене, спирачни апарати Brembo с червени супорти, спортни пружини и по-твърда стабилизираща щанга. Цената на последния RS от това поколение е 37 000 евро.

Междувременно французите започнаха тестове на новото Renault Megane RS, дебютът на което е насрочен за следващия месец в Париж. Предполага се, че новото RS ще е оборудвано с турбомотор и 4х4 система.

Спекулациите относно агрегата са, че той може да е с обем 1.6, 1.8 или 2.0 литра. Повече подробности очаквайте в края на септември от предстоящото автомобилно изложение в Париж, където на мястото на събитие ще има наш екип.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини