Отидете към основна версия

5 834 3

Най-добрите и най-лошите коли според американците

  • consumer reports-
  • автомобили

Изданието Consumer Reports публикува един интересен рейтинг, показващ кои са най-добрите и кои са най-лошите коли според американците. В класацията са включени 70 автомобила, като шест от тях са избрани за "най-добрите". Интересното е, че сред въпросните шест возила две са германски, има и две японски, една е корейска и само един автомобил от "най-добрите" е американски.

В шестицата са включени голям и среден всъдеход, лимузина, компактен автомобил, хибрид и седан от среден клас. Немските машини са Audi Q7 и BMW 7er, японските са Honda Civic и Toyota Prius, а корейската - Kia Optima. Единственият американски представител в престижната шестица е Lincoln MKX. Паралелно с този списък американците от Consumer Reports избират и най-лошите автомобили.

В този подронващ авторитета на производителите списък влизат четири модела - Smart ForTwo, Chevrolet Spark, Nissan Sentra и Toyota Tacoma. Още нещо любопитно е, че през месец май тази година отново Consumer Reports публикува класация на най-добрите нови автомобили за покупка и нито една от посочените преди три месеца сега не присъства в класацията.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини