Отидете към основна версия

47 582 14

Сръчни ръце оставиха 48 коли без джанти

  • chevrolet-
  • джанти-
  • крадци

В понеделник сутринта, едно американско представителство на Chevrolet, осъмна с неочаквана гледка. При пристигането в началото на работния си ден, служителите заварват цели 48 автомобила, на които джантите са изчезнали. Охранителните камери на комплекса разкриват, че бус с няколко човека, но неясни на брой, нахлува прерязвайки ключалките на бариерите и оградите и прекъсвайки захранването на осветлението.

Преди година подобен случай е бил регистриран в района на щата Тексас, което води до заключението, че извършителите може би са същите, но местното полицейско управление за сега имат много оскъдни доказателства. Сръчните крадци естествено не са се възползвали от малки размери, а липсващите са само 20 и 22 инчови, като според първоначалните изчисления, щетите възлизат на над 200 хиляди долара. Освен джантите, някои от автомобилите са получили и повреди по външните панели от грубото демонтиране.

Всичките автомобили в представителството естествено са застраховани, но инетересната част идва от това, че продажбата на цели 48 комплекта чисто нови джанти, едва ли ще остане незабелязана за органите на реда.


 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини