Отидете към основна версия

19 252 30

Някой да иска Ford Focus RS на 60 километра?

  • ford-
  • focus-
  • rs

Спортната версия на хечбека на Ford от второто поколение е един от автомобилите, които са създадени, за да бъдат карани подобаващо. С неговите 305 конски сили идващи от 2.5-литровия петцилиндров двигател и сурови настройки, това определено не е една от машините, които да приберем в гаража за десетилетия.

Собственикът на този екземпляр обаче, изобщо не е смятал по този начин и поради тази причина автомобилът има навъртяни само 45 мили или около 60 километра от 2009-та година насам и има регистрирано само едно посещение на сервиз. Според обявилите го за продажба Classic Car Auctions, той е успял да събере 134 от общо 135 точки за състояние, което го прави най-новия стар Ford на пазара.

Това състояние е довело и до значително повишение в цената - очаква де автомобилът да бъде продаден за между 32 и 36 хиляди паунда, което е с над 10 хиляди повече от новия модел. Скъп или не, това е един от най-красивите хечбеци с предно предаване, които са създавани до момента и определено бихме се възползвали от възможностите му на пуст планински път или писта.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини