Отидете към основна версия

7 082 23

Електрическият Jaguar I-Pace излезе за тестове

  • jaguar-
  • i-pace

Един английски производител познат със спортните си купета и лимузини много бързо навлезе при SUV-тата и след пускането на F-Pace на пътя и показването на по-малкия E-pace. Тук обаче, става въпрос за третия модел от този клас, който ще видим съвсем скоро в пълния му блясък - електрическият I-Pace.

Автомобилът по-скоро може да бъде причислен към кросоувърите поради снижения си силует, за да се позиционира по средата между SUV-тата и спортните седани на компанията. Прототипът му изглежда много близо до поточната линия, защото детайлите му са покрити само с камуфлаж - без подплънки, които да ги прикриват до неузнаваемост.

Характеристиките на I-Pace вече са ясни и изглеждат по следния начин - два електрически мотора на всяка ос с комбинирана мощност от 400 конски сили и ускорение от 0 до 100 за 4.1, 90 kWh батерия с максимален пробег от 354 до 500 км. Според компанията електрическото задвижване няма да влоши автомобила и той определено ще бъде насочен към тези, които обичат управлението. Предполага се, че премиерата на автомобила ще се случи на автосалона във Франкфурт през септември, а други слухове говорят, че той вече се произвежда в заводите на Magna Steyr в Австрия.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини