Отидете към основна версия

10 442 23

Новата Kia Cee'd ще изглежда така

  • kia-
  • cee'd-
  • франкфурт 2017

Корейският автомобилен производител разпространи едно интересно изображение на прототип, който показва как всъщност ще изглежда новата Kia Cee'd. Концепцията ще бъде демонстрирана по време на предстоящото през септември автомобилно изложение във Франкфурт, където корейците ще разкрият повече подробности за колата.

Към момента всички ТТ данни на прототипа, както и името му, се пазят в тайна. Автомобилът, който виждате на снимката е конструиран в европейския дизайнерски център на Kia във Франкфурт. От европейската централа казаха, че самият тип на каросерията е изцяло нов за марката.

В същото време обаче, иновацията запазва спортния дух на модификацията pro_cee'd. Общата идея е, новата кола да съчетава спортен характер с функционалност и практичност, се казва още в съобщението, разпространено от Kia.

Повече подробности за прототипа на Kia, а и за всичко най-интересно от света на автомобилите очаквайте през средата на септември, когато наш екип ще е на мястото на събитието - най-голямото автомобилно изложение за годината "Франкфурт 2017".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини