Отидете към основна версия

4 054 11

WRX от ново поколение

  • subaru-
  • viziv-
  • wrx-
  • токио 2017

Subaru избра "домашния" автосалон в Токио за премиерата на спортен седан, който трасира бъдещия дизайн на марката и следващия WRX, който се очаква през 2019 или 2020 г.


Viziv Performance е дълъг 4 630, широк 1 950 и висок 1 430 мм. Междуосието от 2 730 мм и по-дълго от базата на текущото поколение WRX (2 650 мм). Прототипът е оборудван с опозитен двигател и фирмената система за двойно предаване Symmetrical AWD, но японците не разкриват повече информация.

Каросерията на седана изобилства на въглеродни нишки. От карбон са изработени броните, покривът и веждите на калниците. Страничните огледала са заменени от камери.

Оборудването включва богат набор от системи за безопасност и автопилот, който ще се появи в серийните модели на Subaru през 2020 г. В салона има голям сензорен дисплей, разположен вертикално като в Tesla.

Subaru не използва названието VIZIV за пръв път. През 2013 г. пак на Токийския автосалон компанията представи концептуален кросоувър с хибридна задвижваща система, съставена от двулитров дизелов боксер и два електромотора.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини