Отидете към основна версия

24 761 34

Щракнаха най-мощното серийно Audi

  • audi-
  • rs7-
  • rs& sportback-
  • папараци

Папараци заснеха новото Audi RS7 Sportback без никаква маскировка по време на пътни изпитания в Испания. Напомпаният лифтбек ще бъде представен към края на следващата година и ще стане най-мощният сериен модел в историята на марката.

Ако се съди по снимките, следващият RS7 Sportback няма да се различава особено от обикновената A-седмѝца. Ако не се броят раздутите калници, уголемените въздухозаборници, дифузьорът отзад и овалните накрайници на ауспухните тръби, автомобилът не подсказва са потенциала си.

По предварителна информация новият RS7 ще се предлага в две версии. "Базовата" ще се оборудва с 4.0-литровия V8 с два турбокомпресора и мощност 550 к.с., монтиран на Panamera Turbo. С него ускорението от 0 до 100 ще отнема около 4 секунди, а максималната скорост ще бъде ограничена на 250 км/ч (305 срещу доплащане).

Техника от Porsche ще получи и върховото Audi RS7 Plus. То ще се оборудва с хибридната силова установка на Panamera Turbo S E-Hybrid, в която 4.0-литровият осмак е подпомогнат от електромотор, а сумарната мощност достига 680 к.с. Така въоръжена, A-седмѝцата с индекс Plus ще лепи стотака за 3.5 секунди и да изминава до 50 км само на ток.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини