Отидете към основна версия

4 477 3

Първи тунинг на Mercedes X-Klasse

  • mercedes-benz-
  • x-klasse-
  • prior design

Германското тунинг ателие Prior Design стана първото, което предложи доработка на новия пикап на Mercedes-Benz. Въпреки че тунингът не е пълен и двигателят остава непроменен, то доработките определено предизвикват интерес сред автомобилните фенове.

Промените на Prior Design са само оптични, но са две - спортна и всъдеходна. В първия случай автомобилът е "преобут" в ковани лети джанти и нископрофилни гуми, а така също е снабден и с нова предна броня с интегрирани LED светлини и с по-големи въздухозаборници.

Във втория случай подходът е коренно противоположен. Автомобилът разполага с офроуд гуми, а бронята е груба и явно пригодена за тежки пресечени местности. И с двете доработки пикапът изглежда доста по-изразително в сравнение със стоковата версия. Германските тунинг специалисти преоборудват и салона на X-Klasse.

Там вече е налична кожена тапицерия на креслата и на арматурното табло, гарнирана с елементи от алкантара. За последното трябва да се доверим само на думите на специалистите от Prior Design, защото към момента не са предоставили интериорни снимки от новия си проект.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини